nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Lece do sklepu po mleko :gwizdanie: brachol mi dzisiaj gadal ze w carefourze jest promocja... za 10 zl 4pak carlsberga i drugi 4pak do tego za 1 gr
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 idę kolejkę pyknąć .... czego kolejke? a kolejną laskę :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 brachol mi dzisiaj gadal ze w carefourze jest promocja... za 10 zl 4pak carlsberga i drugi 4pak do tego za 1 gr :decayed to co ty tu jeszcze robisz :polew:
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 idę kolejkę pyknąć .... czego kolejke? a kolejną laskę :gwizdanie: Ty juz jestes zonaty... mozesz jedynie dobiegnac do konca swojego lancucha i zaszczekac :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 idę kolejkę pyknąć .... czego kolejke? a kolejną laskę :gwizdanie: Ty juz jestes zonaty... mozesz jedynie dobiegnac do konca swojego lancucha i zaszczekac :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 brachol mi dzisiaj gadal ze w carefourze jest promocja... za 10 zl 4pak carlsberga i drugi 4pak do tego za 1 gr :decayed to co ty tu jeszcze robisz :polew: czekam na 18 bo w robie bylem o 10
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 brachol mi dzisiaj gadal ze w carefourze jest promocja... za 10 zl 4pak carlsberga i drugi 4pak do tego za 1 gr :decayed to co ty tu jeszcze robisz :polew: czekam na 18 bo w robie bylem o 10 no chba że tak :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 idę kolejkę pyknąć .... czego kolejke? a kolejną laskę :gwizdanie: Ty juz jestes zonaty... mozesz jedynie dobiegnac do konca swojego lancucha i zaszczekac :gwizdanie: ma łańcuch bezprzewodowy
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 ide na fajke :gwizdanie: słyszałem że rzuciłeś
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 ide na fajke :gwizdanie: słyszałem że rzuciłeś ja też
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 ma łańcuch bezprzewodowy mnie już nic nie zdziwi bo u was nawet myjnia jest bezprzewodowa :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 ale powiedz mlodzik w gaciach już miałeś co a Ty niby nie? hello driver ello
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 ma łańcuch bezprzewodowy mnie już nic nie zdziwi bo u was nawet myjnia jest bezprzewodowa :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to jest najnowsza technologia chopie
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 idę kolejkę pyknąć .... czego kolejke? a kolejną laskę :gwizdanie: Ty juz jestes zonaty... mozesz jedynie dobiegnac do konca swojego lancucha i zaszczekac :gwizdanie: hhahahhahhaaha, dobre :polew:
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 ma łańcuch bezprzewodowy mnie już nic nie zdziwi bo u was nawet myjnia jest bezprzewodowa :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to jest najnowsza technologia chopie made By Luboń[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 16:31_________________________________________________ ale powiedz mlodzik w gaciach już miałeś co a Ty niby nie? hello driver ello sie ma
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Widzisz Bart-S teraz na mnie szydera idzie :>
Rekomendowane odpowiedzi