duluki Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 tak prawdę mówiąc to ja ma LPG więc i tak dla mnie c**jnia miejsce więc się zastanowię czy przyjechać kola też raczej odpadnie bo też ma LPG więc patrzcie następnym razem i pod tym kątem każdy ma to w opisie ;( A i tak ktoś pisał że tam nawet fotek niemozna porobić........ Pepin,Ive,Urbik spotujemy u mnie zrobiwy wkoncu to zakonczenie sezonu czy nie jak co to jest gdzie spać
Iverson Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 :polew: x 100000000 lista obecności to zło
Madas Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 tak prawdę mówiąc to ja ma LPG więc i tak dla mnie c**jnia miejsce więc się zastanowię czy przyjechać kola też raczej odpadnie bo też ma LPG więc patrzcie następnym razem i pod tym kątem każdy ma to w opisie ;( A i tak ktoś pisał że tam nawet fotek niemozna porobić........ Pepin,Ive,Urbik spotujemy u mnie zrobiwy wkoncu to zakonczenie sezonu czy nie jak co to jest gdzie spać cholerka to rzeczywiście jest problem o którym każdy z nas zapomniał a może póki temperatura jest znośna spotkajmy się przy św.Jerzym i z tamtąd gdzies sobie podjedziemy może do king Crossa tam można wjeżdżać z LPG pomyślcie nad tym i to szybko. :gwizdanie: Yelo i Azunia będziecie w niedziele?? mam nadzieję że tak
Yelo Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Nas raczej nie będzie, chociaż kto wie, może...
Iverson Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 jak to z lpg nie można wjeżdżać 1 raz słyszę
duluki Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 jak co robimy spota u mnie gril, kiełbaski no i świeże powietrze
Iverson Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 i co auta sprwdzają czy na gaz czy nie -paranoja
duluki Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 raczej na wszystkie podziemne parkingi taki przepis niestety ;( [br]Dopisany: 23 Październik 2008, 21:15_________________________________________________u mnie i tak niezobaczą bo wlew do gazu mam przy wlewie paliwa ,ale niewiem czy gady jakiś czujników tam niemają
Madas Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 jak kiedyś miałem instalacje to wjeżdżałem bez żadnego halo tam gdzie był zakaz więc nie sądze że teraz byłoby innaczej...
duluki Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 a ciekawe jak to u nich tam działa bo zawsze wrazie czego mogę przełaczyć na bęzynę na czas spotu :gwizdanie: tylko zostaje temat czy tam mają jakieś czuje chyba ze ochrona chodzi i obwac**je samochody???? :polew: [br]Dopisany: 23 Październik 2008, 21:19_________________________________________________Aha żona woła chyba coś bedzie :kox: :kox: :kox:
Madas Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 jest taka babka co na pewno nosa nadstawi ona naszą opiekunką była ostatnio na spocie pracuje w ochronie ma z 55 lat i tu już bez śmiechu
duluki Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Ive weź złotą kartę kredytową bo na zarcie nie starczy ...Narazie pany spadam mam RANDKĘ
Yelo Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Jak wlew paliwa schowany i przełączy się na PB, to nie ma bata nikt się nie przyczepi, nawet pani bodyguard
nike21 Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 czujniki są na pewno ze wzgledów bezpieczenstwa, ale jesli nie masz wycieków gazu to nic nie bedzie piszczec... ale faktycznie jesli pogoda i temperaturka bedzie znosna to mozna poleciec do King Crossa...
Madas Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 czyli co..? spotkanie tak jak ostatnio przy Jerzym?
Iverson Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 mieszacie Panowie , chlopaki przyjadą na benzynie, gaz wyjeżdżą i po problemie.
Madas Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 mieszacie Panowie , chlopaki przyjadą na benzynie, gaz wyjeżdżą i po problemie. mi to jest zupełnie obojętne więc niech zostanie jak jest
Pepin Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 to może ostatni poziom PLAZY - powinno być miejsce i też wieje jak w KK a że ja mam do upieczenia 2 pieczenie z vario-tech na jednym ogniu to nam tam by pasowało jutro premiera High School Musical i laski chcom iść
Madas Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 moje kobiety też chcą ze mną pojechać i pochodzić sobie po pestce czy tam po plazie no może jednak je wezmę
Rekomendowane odpowiedzi