Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

git;) ustalcie tez jakis dobry termin. bo ja swoim tak na szybko zarzucilem.

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A tak w ogóle, to spocik był bardzo udany :D Dzięki za VAGa - bład airbaga jednak zniknął i nie wrócił, jak miło nareszcie śmigać bez kontrolek na blacie :) Droga powrotna minęła nawet jakoś nie zauważyłem kiedy :naughty:

Opublikowano

A tak w ogóle, to spocik był bardzo udany :D Dzięki za VAGa - bład airbaga jednak zniknął i nie wrócił, jak miło nareszcie śmigać bez kontrolek na blacie :) Droga powrotna minęła nawet jakoś nie zauważyłem kiedy :naughty:

miło było Was poznać państwo Yelazuni :hi:

Opublikowano

miło było Was poznać państwo Yelazuni :hi:

:hi:
Opublikowano

a piszecie się na spot wspólny w Wolsztynie?? :mysli::naughty:

Opublikowano

Naturalnie :good:

Opublikowano

no to bardzo siii :good::hi:

Opublikowano

ja również dziekuje za spocik super ekipa, i fajnie było was poznać... Musashi dzieki za Vaga! (poduszka pod silnik juz załatwiona:))))

Opublikowano

spaliście po drodze? :mysli::cool1::tongue4:

Opublikowano
UWAGA!!!!!!UWAGA!!!!!!!UWAGA!!!!!!UWAGA!!!!!!!UWAGA!!!!!!UWAGA!!!!!!!UWAGA!!!!!!UWAGA!!!!!!!UWAGA!!!!!!UWAGA!!!!!!!UWAGA!!!!!!UWAGA!!!!!!!UWAGA!!!!!!

Razem z kolegami zlotowiczami.... ktorzy pojawili sie na naszym wczorajszym spocie w Zieloenej Górze doszlismy do wniosku abo polaczyc sily i zoorgaiwoac wspolny spot! Miejscem spotkania wypadlby Wolsztyn -polowa drogi:) Jako termin proponuje Pierwszy weekend po wszytskich zmarlych. tzn... 8-9 listopad:)

Mysle ze dwie kawalkady jadace z przeciwnych ston zrobilyby fajne wrazenie:) Mysle ze temat do przemyslenia.

temat rozwińmy tutaj!:

http://www.a4-klub.pl/smf/lubuskie/all_spot_wielkopolskie_lubuskie_8911_wolsztyn-t49604.0.html;new

11 listopad jest swietem i dniem wolnym od pracy, domyslam sie czesc osob wezmie 10 wolne i na 4 dni wyjada gdzies w trase, przynajmniej ja tak robie.

Opublikowano

no w końcu się ruszyło ... wczoraj nie zdążyłem .. ale trzeba przygotować ulotki klubowe - w poprzednim klubie miałem format chyab A6 (czyli 4 sztuki na stronei A4)

Ulotka zzawirała logo klubu , adres do strony klubowei i forum (tutaj to to samo) + jakiś teksst że klub miłosników blabla i duzymi literkami ZAPRASZAMY

Wczoraj Śmieszny pokazywał ulotkę tylko mniejszą ....

Warto byłoby wpisać jeszcze URL do działu spoty WLKP - trzeba zagadać do adminów czy dałoby radę zrobić jakiś alias ... typu www.a4-klub.pl/wlkp i żeby wtedy ładowała się ostatnia strona topicu z dziąłu WLKP

Do tego na dole jedna linia wykropokowana na jakiś tekst/uwagi .. bo wtedy można będzie ręcznie dopisąc że najbliższy spot data, godzina i miejsce lub dać/wpisać komuś kontakt przy bezpośrednim kontakcie ;)

Opublikowano

I co z tym spotem w niedzielę?? :gwizdanie: przydałoby się!!

Opublikowano

I co z tym spotem w niedzielę?? :gwizdanie: przydałoby się!!

Moze, moze... :mysli:

Mozesz zalowac ze cie wczoraj nie bylo, Ive :cool1:

Opublikowano

ja rzecz jasna jestem za :good:

witaj Azunia :hi:

Opublikowano

ja rzecz jasna jestem za :good:

witaj Azunia :hi:

:hi: madas26

Opublikowano

Niewiem czy dam rade w ta niedziele, ale znajac siebie to sie zjawie :naughty:

Opublikowano

no i git wpadnij koniecznie :good:

Opublikowano

wpadaj Śmieszny, podobno ekipa z ZG ma się u nas pojawić :gwizdanie:

Opublikowano

Mysle ze najszybciej to sie nam uda w Wolsztnie spotkac :> Mam nadzieje ze ze dojdzie do tego spotu. Ja to pewnie przyjade z ekipa z Zielonej a wroce zwami do Poznania :>[br]Dopisany: 20 Październik 2008, 17:59:43_________________________________________________Ps a w niedziele raczej bede bo musze twoje mody Iverson zobaczyc bo na spocie w zielonej wypytywali o twoje OOOO

Opublikowano

Z Nowakiem dzisiaj gadałem, mam mu podać przez ciebie 1BE jak do Pz-ńa nie przyjedzie w niedzielę hyhy, a jakie mody o niczym nie wiem?? :gwizdanie: