variocustoms Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 nike21 fajne tylko cholera u mnie są 4 w jednej osobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Witam wszystkich trochę późno tu przybyłem ale też dzięki wszystkim za spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 nike21 fajne tylko cholera u mnie są 4 w jednej osobie wszystko ma swoje plusy i minusy... jak znajdę takie 4 w 1 to może tez dam sobie założyć smycz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 4w1 nie jest złe, lepiej jak Head&Shoulders Zgadzam się z tymi radami w 80% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 co to za dyskusje o laskach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 a o czym mamy Adam gadac? o pogodzie? ;> apropo pogody to chyba czas najwyzszy na zimowe buty... przed chwila mialem 3.5 st na blacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Nie smycz tylko kaganiec hihi Madas szybko do tego Lubonia doleciałeś, zmieniaj oponki bo śnieg zapowiadają [br]Dopisany: 17 Listopad 2008, 21:25_________________________________________________W Poznaniu tj Antoninek Village jest już - 1 st. C. ja mam już zimowe obuwie komfort jazdy o niebo lepszy niż na szerokich letnich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 ja chyba w srode wrzuce, jade zrobic oslone przegubu wiec wykorzystam i za jednym razem zrobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Ja miałem dzisiaj zmieniać, ale jutro i tak autko idzie na kanał, więc może przeczeka mrozy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 ja przeczekam chyba zime w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 -1.5*C ale kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 no jechalem wieczorem to było -1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 ja w środę albo w czwartek zimy zakładam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 a ja nie mam felg na zimę ma ktoś ori alu Audi 16" na zbyciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 ja to nie wiem kiedy bo auto oddaje niebawem i na spota może przyjade zastępczym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 miałem 15" na stali ale poszły do Marinero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 15" mnie nie rajcują bo mam opony 16" bez felg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 to opony 16 nie pasuja na felgi 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 to opony 16 nie pasuja na felgi 15 15" na felgę 16" się naciągnie, trochę się przytnie i będzie pasować ale w drugą stronę ni uja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 peter ja mam 16'' ale z letnimi oponami 225/50/16 te 5 ramienne przyciemniane, raczej jako komplet chcę sprzedać bo zbieram na 18''. Jak skasuję 2000 to jeszcze 3500 mi zabraknie. Jak by co to daj cynka, fele i opony w stanie idealnym [br]Dopisany: 17 Listopad 2008, 23:19_________________________________________________ peter sprawdź może jakie letnie na 16'' przypasują to będziesz miał zapasowy komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi