Madas Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 no dokładnie.....nic się nie chce tylko patrzeć w ekran
Musashi Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 no dokładnie.....nic się nie chce tylko patrzeć w ekran slucham muzy. w TV nic czemu moznaby czas poswiecic nie widze.
Madas Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 ładnie ale często smutno :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 no troszke, jej muzyka chyba ma pietno przezyc.
Madas Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 tak mi się wydaje mam tylko kilka utworów na dysku :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 troche za ciezkie zeby cala plyte sluchac. zmienilem na cesaria evora
nike21 Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 przegub walu napedowego. chroboce w prawym przy jezdzie wprawo, poniewaz wiekszy moment przenosi wewnetrzne kolo. czyli to ktore jest po stronie w ktora skrecasz. pospieszylbym sie z wymiana, jak chrupnie na dobre to dalej nie pojedziesz - hol lub laweta a jakiej firmy polecasz? i gdzie kupic najlepiej? ja zaraz zerkne na allegro... przed chwila jak wracalem do chaty jakos sie rozpukal i teraz na stowe twierdze ze to przegub madas czipuj bo widzę,że nie nadążasz za wszystkim jak da se czipsa to juz wogole bedzie kolekcjoner punktow
Yelo Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Jak bez osłony jeździsz, to pewnie przegub, to nie jest droga sprawa, podpytaj się kogoś, kto części na forum sprzedaje.
nike21 Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 oslone zalozylem wczoraj... myslalem ze przezyje ale niestety... patrzac na allegro widze ze w 100 sie zamkne tymbardziej ze wymiane mam gratis
Musashi Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 oslone zalozylem wczoraj... myslalem ze przezyje ale niestety... patrzac na allegro widze ze w 100 sie zamkne tymbardziej ze wymiane mam gratis tylko nie kup walu, jakiegos zlomiastego producenta
Madas Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 dobranoc mr Musashi ide spać wpadłem zobaczyć co się dzieje
Iverson Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 siema ekipa u mnie piękna pogoda ale zimno, milego poranka
Rekomendowane odpowiedzi