duluki Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 dawno nigdzie nie byłem ,plana mają od nas z pracy ,ale z wieśniakami nie piję później bajdy się roznoszą
Musashi Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 e no spiochy, napiszcie cos ciekawszego
Madas Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 dawno nigdzie nie byłem ,plana mają od nas z pracy ,ale z wieśniakami nie piję później bajdy się roznoszą ja też mam takie zdanie w pracy praca a po pracy nie ma pracy ani pracowników....oż k**** ale namieszało mi się
duluki Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 e no spiochy, napiszcie cos ciekawszego DOBRANOC to było ciekawe co???[br]Dopisany: 24 Listopad 2008, 23:26_________________________________________________ dawno nigdzie nie byłem ,plana mają od nas z pracy ,ale z wieśniakami nie piję później bajdy się roznoszą ja też mam takie zdanie w pracy praca a po pracy nie ma pracy ani pracowników....oż k**** ale namieszało mi się aha coś pijesz??? polej trochę
Musashi Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 e no spiochy, napiszcie cos ciekawszego DOBRANOC to było ciekawe co???[br]Dopisany: 24 Listopad 2008, 23:26_________________________________________________ dawno nigdzie nie byłem ,plana mają od nas z pracy ,ale z wieśniakami nie piję później bajdy się roznoszą ja też mam takie zdanie w pracy praca a po pracy nie ma pracy ani pracowników....oż k**** ale namieszało mi się aha coś pijesz??? polej trochę przeciez madas nie pije od piatku
duluki Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Ive spanie masz juz prawie załatwione więc na co czekać
Madas Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 e no spiochy, napiszcie cos ciekawszego DOBRANOC to było ciekawe co???[br]Dopisany: 24 Listopad 2008, 23:26_________________________________________________ dawno nigdzie nie byłem ,plana mają od nas z pracy ,ale z wieśniakami nie piję później bajdy się roznoszą ja też mam takie zdanie w pracy praca a po pracy nie ma pracy ani pracowników....oż k**** ale namieszało mi się aha coś pijesz??? polej trochę oooo już mogę ...nic nie pije ja robie sobie przerwe zastanawiam się nad wszywką ....
Musashi Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 juz spicie? [br]Dopisany: 24 Listopad 2008, 23:36_________________________________________________ Ive spanie masz juz prawie załatwione więc na co czekać no wlasnie poszedl juz spac
Madas Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 też spadam bo oczy mi się kleją ..... do jutra zatem panowie
Musashi Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 hmm, sam zostalem na posterunku?
Iverson Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 pada śnieg, pada śnieg...good morning ekipa
Azunia Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 ludki Ale żeście wczoraj naskrobali, jak teraz jeszcze raz to całe przeczytałam, to prawie z kanapy bym spadła ze śmiechu :gwizdanie:
pet3r Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Kalisz znowu zasypany śniegiem a jak pogoda u Was?
Musashi Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 ludki Ale żeście wczoraj naskrobali, jak teraz jeszcze raz to całe przeczytałam, to prawie z kanapy bym spadła ze śmiechu :gwizdanie: na wszelki wypadek, zanim w przyszlosci zaczniesz nadrabiac ewentualne zaleglosci, zapnij pasy - bedziesz bezpieczna - nie spdniesz [br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 10:35_________________________________________________a no i dzien dobry, spoznione. ale bezpieczenstwo najwazniejsze
Azunia Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Musashi spokojnie, nie martw sie, krzywdy sobie nie zrobię [br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 10:40_________________________________________________Jaką macie w Poznaniu pogodę?
Musashi Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Musashi spokojnie, nie martw sie, krzywdy sobie nie zrobię [br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 10:40_________________________________________________Jaką macie w Poznaniu pogodę? siedzisz na podlodze?> jeb... sniegu wokol nasypalo
Azunia Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 siedzisz na podlodze?> nie, trzymam się ławy
Rekomendowane odpowiedzi