Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wspomnienia są piękne ....szczególnie z blokowisk za młodziaka :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

wspomnienia są piękne ....szczególnie z blokowisk za młodziaka :kox: :kox: :kox:

az sie niechce wierzyc sie to robiło hahahah :polew: :polew:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 01:15_________________________________________________Co robiliscie dzisiaj :naughty:

Opublikowano

dzien dobry :naughty: pierwszy :naughty:

Opublikowano
:hi::naughty:
Opublikowano

dobelek z rana :hi:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 08:46_________________________________________________znow tak cicho :mysli: , wstawac leniuchy :tongue4:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 08:47_________________________________________________nawet Hugo dzis nie byl na inspekcji :gwizdanie: :tongue4::polew:

Opublikowano

dobelek z rana :hi:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 08:46_________________________________________________znow tak cicho :mysli: , wstawac leniuchy :tongue4:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 08:47_________________________________________________nawet Hugo dzis nie byl na inspekcji :gwizdanie: :tongue4::polew:

Hugo ma ludzi od tego :naughty::hi:
Opublikowano

Hugo ma ludzi od tego :naughty::hi:

dzis sobota pewnie ma wolne :cool1: :>[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 08:59_________________________________________________ide po kawulca ,zaraz bede :good:

Opublikowano

cześć i czołem :hi: (1post)

Opublikowano

czesc Adam :hi:

Opublikowano

:polew::naughty:
Opublikowano

hmmm, fajnie macie mozecie sobie posiedziec na forum , ja musze niebawem do roboty s...... ;(

Opublikowano

hmmm, fajnie macie mozecie sobie posiedziec na forum , ja musze niebawem do roboty s...... ;(

kto robił ten zrobił :tongue4:
Opublikowano

Adamie jak myslisz czy da rade zrobic spotka 5 lipca? :mysli:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 09:17_________________________________________________

kto robił ten zrobił :tongue4:

najwidoczniej za wolno robilem i musze dorobic w sobote :tongue4:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 09:18_________________________________________________ok, koledzy milego dzionka. wpadne wieczorkiem :good:

Opublikowano

zindobry :hi:

Opublikowano
:siema: zaraz spadam na dzialeczke... moze ktos chetny? :mysli:
Opublikowano

Witam kolegów , tak sie składa ze od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem A4 :))) Do jutra jestem w poznaniu i chętnie poznałbym klubowiczy, jednocześnie czy ktoś dysponuje vagiem i mógłby mi troszkę logów porobić ???

pozdro

Barth

Opublikowano

Witam kolegów , tak sie składa ze od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem A4 :))) Do jutra jestem w poznaniu i chętnie poznałbym klubowiczy, jednocześnie czy ktoś dysponuje vagiem i mógłby mi troszkę logów porobić ???

pozdro

Barth

cześć wpadaj koniecznie ...spot jest jutro pod Mc Donaldsem na Franowie .... może Musashi będzie miał jak zdąży na spota :)

Adamie jak myslisz czy da rade zrobic spotka 5 lipca? :mysli:

myślę że nawet trzeba zrobić 5 lipca spota :)