Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wróciłem od Nikusia :naughty: mam czereśnie :gwizdanie:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Adaś tylko nie popijaj wodą bo będziesz miał sra..... :polew:

Opublikowano

Adaś tylko nie popijaj wodą bo będziesz miał sra..... :polew:

kurcze zapomniałem a siedzimy z Bartkiem i uzupełniamy listę zlotową popijając piwko co rzadko mi się zdarza :mysli: będzie sraka :kox: :kox:

Pozdrowienia od Kurdeka koleszko :wink4:

Opublikowano

A dziękuję , pozdrawiam również :hi:

Opublikowano

dobry wieczor wszystkim :hi:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 21:55_________________________________________________ale tu dzis cisza :mysli: wszyscy na baletach :shocked:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 21:57_________________________________________________A :drool: :sarcastic:ga zostalismy sami

Opublikowano

dobry wieczor wszystkim :hi:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 21:55_________________________________________________ale tu dzis cisza :mysli: wszyscy na baletach :shocked:

no nareszcie ktoś tu zajrzał!!!!!! chwała Ci za to :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Opublikowano

nie moglem patrzec jak sie tu nudzisz :naughty:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 22:01_________________________________________________wszyscy nam na balety chyba uciekli :naughty:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 22:02_________________________________________________oooo chyba Madasek sie znalazl :gwizdanie:

Opublikowano

nie moglem patrzec jak sie tu nudzisz :naughty:

zalogowałam sie ale siedze na gg :decayed: no i czekam aż ktoś tu w końcu luknie :naughty: :naughty: no i jest jedna sztuka :>[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 22:03_________________________________________________

nie moglem patrzec jak sie tu nudzisz :naughty:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 22:01_________________________________________________wszyscy nam na balety chyba uciekli :naughty:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 22:02_________________________________________________oooo chyba Madasek sie znalazl :gwizdanie:

nie pouciekali---u nikusia na czereśniach byli i popili piwem :polew: efektów sie domyśl :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:tongue4:no i jestem na sztuke :cool1:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 22:06_________________________________________________chyba klopy im rozwali :polew:

Opublikowano
:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano

ja zaraz tez uciekam pod prysznic i do wyrka [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 22:09_________________________________________________czesc prezes :hi:

Opublikowano

jak ich nikus nie przepedzil a ma tylko jeden kibelek to niezla zadyma bedzie :naughty:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 22:10_________________________________________________jeszcze chwilke bede,nie moge samej kobiety zostawic :cool1:

Opublikowano

ja zaraz znowu wybywam na miasto ... mam szofera więc śmigam :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 22:12_________________________________________________Paweł i Bartek dzięki za odwiedziny .... jesteście fajne chłopaki :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

jak ich nikus nie przepedzil a ma tylko jeden kibelek to niezla zadyma bedzie :naughty:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 22:10_________________________________________________jeszcze chwilke bede,nie moge samej kobiety zostawic :cool1:

kurtura facet jesteś - gentelmen jak sie patrzy :naughty:
Opublikowano

dzisiejsza noc dla malzonek Adama i Bartka bedzie dosc ciezka :gwizdanie:

Opublikowano

moja żonka zostaje w domu a żona Bartka to nasz szoferka :decayed::kox: :kox:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 22:15_________________________________________________właśnie czekam na nich :decayed:

Opublikowano

jedziecie dalej degustowac na miasto?