Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobelek :hi:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 07:58_________________________________________________oj ,oj spiochy :ranting1:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 08:08_________________________________________________bedzie naganka do dzienniczkow :toon:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 08:10_________________________________________________ :naughty: :naughty: :naughty:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a czy ten Wojtek czasem nie lata Toyota Supra? :mysli: bo jak tak to mnie tez w zeszlym roku hamowal :decayed:

Tak, to ten ...

Opublikowano

a czy ten Wojtek czasem nie lata Toyota Supra? :mysli: bo jak tak to mnie tez w zeszlym roku hamowal :decayed:

Tak, to ten ...

:hi:

Opublikowano

cześć :hi:

Opublikowano

Obecny :decayed:

Opublikowano

cześć :hi:

[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 08:32_________________________________________________

Obecny :decayed:

:hi:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 08:32_________________________________________________lepiej pozno niz wcale :tongue4:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 08:33_________________________________________________Adam jestes?

Opublikowano

Ja już od dawna siedzę na forum ,ale boję się napisać cokolwiek przed Madasem :polew:

Opublikowano

Ja już od dawna siedzę na forum ,ale boję się napisać cokolwiek przed Madasem :polew:

krzyczy z rana jak tos jest przed nim? :cool1: to chyba ja tez bede wpadal pozniej :naughty:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 08:35_________________________________________________a zwygladu taki milusi no :mysli::polew:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 08:37_________________________________________________teraz sie pewnie wstydzi bo sie nie odzywa :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 08:37_________________________________________________niech sie Prezes nie obawia nie taki Madas straszny jak go maluja :polew:

Opublikowano

:mysli: :mysli: a czemu to :mysli:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 08:49_________________________________________________zamówienie szykowałem :naughty:

Opublikowano

dzien dobry :hi:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 08:51_________________________________________________

:mysli: :mysli: a czemu to :mysli:

a bylby kropek

Opublikowano

dzien dobry :hi:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 08:51_________________________________________________

a bylby kropek

[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 08:53_________________________________________________

:mysli: :mysli: a czemu to :mysli:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 08:49_________________________________________________zamówienie szykowałem :naughty:

jak tam sie udal wypad z Bartkiem?[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 08:54_________________________________________________

a bylby kropek

bedziesz moze 5 na spocie?

Opublikowano

z Bartkiem byłem na wyjeździe wczoraj .... spoko udany wyjazd ... załatwione to co chcieliśmy ...

Opublikowano

z Bartkiem byłem na wyjeździe wczoraj .... spoko udany wyjazd ... załatwione to co chcieliśmy ...

to super, a co tam slychac w tym pieknym kraju[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 09:03_________________________________________________u mnie dzis sloneczko wyszlo zapowiada sie fajny dzionek

Opublikowano

zamierzam :naughty:

Opublikowano

witam :hi:

:hi:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 09:08_________________________________________________

zamierzam :naughty:

powiedz mi czy znalaz bys chwilke by zerknac w moja adunie? :gwizdanie:

Opublikowano

u nas też słońce świeci :naughty:

Opublikowano

u nas też słońce świeci :naughty:

fajnie by bylo jak by sie ta pogoda utrzymala z trzy tygodnie :naughty:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:siema: