Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 auto naprawiło się znacznie wcześniej niż pralke zrobiłem już się tak nie tłumacz, wszyscy wszystko wiedzą
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 auto naprawiło się znacznie wcześniej niż pralke zrobiłem już się tak nie tłumacz, wszyscy wszystko wiedzą Ty lepiej nie ucieknij z moją forsą za brelok gdzieś za granice
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Poczekam jeszcze za kilkoma wpłatami i Seszele welcome to
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Poczekam jeszcze za kilkoma wpłatami i Seszele welcome to albo bierzesz nas wszystkich albo zgłaszam na gliny
Iverson Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 kurfa kolejki w marketach jakby jutro wigilia była, ale nuda nie ma co robić ,chyba potnę w jakąś gierkę...
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Poczekam jeszcze za kilkoma wpłatami i Seszele welcome to albo bierzesz nas wszystkich albo zgłaszam na gliny nie zapomnij o mnie [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 15:26_________________________________________________ kurfa kolejki w marketach jakby jutro wigilia była, ale nuda nie ma co robić ,chyba potnę w jakąś gierkę... to kryzys - jak sie skonczy kasa skoncyz sie zabawa w zakupy, wiec sie bawia poki moga
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 kurfa kolejki w marketach jakby jutro wigilia była, ale nuda nie ma co robić ,chyba potnę w jakąś gierkę... to kryzys - jak sie skonczy kasa skoncyz sie zabawa w zakupy, wiec sie bawia poki moga albo właśnie koniec kryzysu idą lepsze czasy
Młodzik Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Czołem Klubowicze!! Co ciekawego tym razem jest na tapecie? :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 16:33_________________________________________________oj widze, że forum pustkami świeci
Iverson Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 każdy odpoczywa i tyłków się nie chce podnieść
Deszcz Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Co Wy na to? http://www.a4-klub.pl/smf/sugestie_i_uwagi/all_nowy_dzial_my-t55737.0.html;new#new pisac szczerze
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Co Wy na to? http://www.a4-klub.pl/smf/sugestie_i_uwagi/all_nowy_dzial_my-t55737.0.html;new#new pisac szczerze hmm, pomysl chyba ok. ale sie wszyscy sie zamkneli w sobie. trzeba by sie zastanowic co przeciw :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Co Wy na to? http://www.a4-klub.pl/smf/sugestie_i_uwagi/all_nowy_dzial_my-t55737.0.html;new#new pisac szczerze fajny pomysl! moze wypalic i byc niezlym zbiorem informacji o nas samych... [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 18:00_________________________________________________Marcin sprawdzilem ten czujnik do samopoziomowania ksenonow i juz wiem ze bedzie pasowal... mam nadzieje ze w tym tygodniu przyjdzie i poszukuje kogos kto mi dobrze skalibruje swiatelka moge liczyc na Twoja pomoc?
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Co Wy na to? http://www.a4-klub.pl/smf/sugestie_i_uwagi/all_nowy_dzial_my-t55737.0.html;new#new pisac szczerze fajny pomysl! moze wypalic i byc niezlym zbiorem informacji o nas samych... [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 18:00_________________________________________________Marcin sprawdzilem ten czujnik do samopoziomowania ksenonow i juz wiem ze bedzie pasowal... mam nadzieje ze w tym tygodniu przyjdzie i poszukuje kogos kto mi dobrze skalibruje swiatelka moge liczyc na Twoja pomoc? ok
Deszcz Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ive dzieki za wsparcie, cholera zonie sie zapaliła jakas lampka - zółty trójkącik z wykrzyknikiem i strzałką w bok :mysli: ide zerknąc co nagrzebała w wózku
Iverson Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ive dzieki za wsparcie ehhh , Adam jest podobny temat i ciężko będzie się przebić z tym Twoim
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ive dzieki za wsparcie, cholera zonie sie zapaliła jakas lampka - zółty trójkącik z wykrzyknikiem i strzałką w bok :mysli: ide zerknąc co nagrzebała w wózku zapewne furak daje znac ze ma wysiadac [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 20:11_________________________________________________ co tam chłopaki ?? jak mija wieczór ?? no wlasnie jak mija?
Iverson Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 u mnie gitara-ogl. na wspólnej , ale chyba zaraz "killerów 2" sobie na dvd zapodam
Rekomendowane odpowiedzi