Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

auto naprawiło się znacznie wcześniej niż pralke zrobiłem :tongue4:

już się tak nie tłumacz, wszyscy wszystko wiedzą :tongue4:
  • Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

auto naprawiło się znacznie wcześniej niż pralke zrobiłem :tongue4:

już się tak nie tłumacz, wszyscy wszystko wiedzą :tongue4:

Ty lepiej nie ucieknij z moją forsą za brelok gdzieś za granice :polew:

Opublikowano

Poczekam jeszcze za kilkoma wpłatami i Seszele welcome to :polew:

Opublikowano

albo bierzesz nas wszystkich albo zgłaszam na gliny :tongue4::polew:

Opublikowano

Przyślę Wam kartkę na święta, może być? :kox:

Opublikowano

spoko chyba zza kratek :polew:

Opublikowano

kurfa kolejki w marketach jakby jutro wigilia była, ale nuda nie ma co robić ,chyba potnę w jakąś gierkę...

Opublikowano

albo bierzesz nas wszystkich albo zgłaszam na gliny :tongue4::polew:

nie zapomnij o mnie :cool1: [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 15:26_________________________________________________

kurfa kolejki w marketach jakby jutro wigilia była, ale nuda nie ma co robić ,chyba potnę w jakąś gierkę...

to kryzys - jak sie skonczy kasa skoncyz sie zabawa w zakupy, wiec sie bawia poki moga :cool1:

Opublikowano

to kryzys - jak sie skonczy kasa skoncyz sie zabawa w zakupy, wiec sie bawia poki moga :cool1:

albo właśnie koniec kryzysu idą lepsze czasy :naughty:

Opublikowano

Czołem Klubowicze!!

Co ciekawego tym razem jest na tapecie? :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 16:33_________________________________________________oj widze, że forum pustkami świeci :mysli:

Opublikowano

każdy odpoczywa i tyłków się nie chce podnieść

Opublikowano

fajny pomysl! :good: moze wypalic i byc niezlym zbiorem informacji o nas samych... :)[br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 18:00_________________________________________________Marcin sprawdzilem ten czujnik do samopoziomowania ksenonow i juz wiem ze bedzie pasowal... mam nadzieje ze w tym tygodniu przyjdzie i poszukuje kogos kto mi dobrze skalibruje swiatelka :) moge liczyc na Twoja pomoc? :)

Opublikowano

co tam chłopaki ?? jak mija wieczór ?? :naughty:

Opublikowano

fajny pomysl! :good: moze wypalic i byc niezlym zbiorem informacji o nas samych... :)[br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 18:00_________________________________________________Marcin sprawdzilem ten czujnik do samopoziomowania ksenonow i juz wiem ze bedzie pasowal... mam nadzieje ze w tym tygodniu przyjdzie i poszukuje kogos kto mi dobrze skalibruje swiatelka :) moge liczyc na Twoja pomoc? :)

ok

Opublikowano

Ive dzieki za wsparcie, cholera zonie sie zapaliła jakas lampka - zółty trójkącik z wykrzyknikiem i strzałką w bok :mysli: :mysli: ide zerknąc co nagrzebała w wózku

Opublikowano
Ive dzieki za wsparcie
ehhh , Adam jest podobny temat i ciężko będzie się przebić z tym Twoim :confused4:
Opublikowano

Ive dzieki za wsparcie, cholera zonie sie zapaliła jakas lampka - zółty trójkącik z wykrzyknikiem i strzałką w bok :mysli: :mysli: ide zerknąc co nagrzebała w wózku

zapewne furak daje znac ze ma wysiadac :wink4::decayed:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 20:11_________________________________________________

co tam chłopaki ?? jak mija wieczór ?? :naughty:

no wlasnie jak mija? :mysli::rolleyes:

Opublikowano

u mnie gitara-ogl. na wspólnej , ale chyba zaraz "killerów 2" sobie na dvd zapodam