nike21 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 ja juz w domu... ktos jeszcze dojechal? do ktorej siedzieliscie?
Madas Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 ja juz w domu... ktos jeszcze dojechal? do ktorej siedzieliscie? dojechał Rafi a w sumie jego B7 ....
nike21 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 ja juz w domu... ktos jeszcze dojechal? do ktorej siedzieliscie? dojechał Rafi a w sumie jego B7 ....
Młodzik Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 dzięki za spota. pozdrawiam następnym razem musisz mnie przewieźć swoim TDIkiem, jestem Ciekaw jak Ci to chodzi :mysli: :mysli:
Madas Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 ja juz w domu... ktos jeszcze dojechal? do ktorej siedzieliscie? dojechał Rafi a w sumie jego B7 .... ten chłopak co miał problemy ze swoim B7 wymianił silnik BPW i potem znowu coś tam było ....[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 20:35_________________________________________________ też już dojechałem to super a Bartek ?
emperorek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 dziekuje za spocika Panowie ps. jak by ktoś miał kogos kto chce zime 195/65/15 goodyear ultra grip 7 to prosze na PW cena 600, dla klubowicza coś tam spuszcze:))) ps.2 kogo było to a6 ??? bo te Ledy z tyłu były kozackie, cały czas mam je przed oczami:)
wentyl Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 A dlaczego tak długo trwa ta naprawa? Sorki, że wcześniej nic nie odpisałem, ale miałem dostęp do kompa, ale nie do klawiatury bo dopiero doszedł kesz z ubezpieczalni
variocustoms Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 ile autek było ? ja znowu muszę klamoty kupować, znalazłem lożysko za 100 w Gorzowie, ciekawe co jeszcze się wysra w tym Lexie
nike21 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 ja juz w domu... ktos jeszcze dojechal? do ktorej siedzieliscie? dojechał Rafi a w sumie jego B7 .... ten chłopak co miał problemy ze swoim B7 wymianił silnik BPW i potem znowu coś tam było .... nie kojarze...
Madas Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 był raz peugotem na spocie pod MC na Franowie
nike21 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 był raz peugotem na spocie pod MC na Franowie chyba mnie wtedy nie bylo
kuredu Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 na razie 1/3 sklepu gotowa reszta jutro
Madas Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 kurcze wygląda na bardzo duże i wysokie pomieszczenie .... no ciekawe jak będzie sie prezentować z towarkiem
kuredu Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 tak po niedzieli zaraz, to co widać to 1/3 sklepu/ tu beda napoje alkohole, i lodówki na napoje i nabiał tego co nie widać to cała spożywka chemia wedliny, mrożonki , warzywa pieczywo i prasa i lotto także jest kawał sklepu.monitoring niezbedny. pomieszczenia 4m wysokości także wrażenie przestrzeni jest
Rekomendowane odpowiedzi