blind1 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 dobly z ranca lobuzy :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Styczeń 2010, 07:25_________________________________________________ i jak tam remont ... ja już prawie po remoncie magazynku zostały jeszcze tylko panele idzie AAdamie jak quwie w deszcz, wymazalem na nowo postawiona scianke sufit i sciany 75kg gipsu szpachlowego. niestety tak wygladaja sciany w tych starych domach. zagruntowane wszystko i dzis maluje sufitek na bialo i z........ z tapetowaniem. niech sie to juz konczy bo powoli mnie to zaczyna wnerwiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 stwierdzam ze ten kto wymyslil prace powinien dostac kulke w leb... a o wynalazcy budzika juz nie wspomne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 ten drugi moze byc ale temu pierwszemu sam bym gardelko pocioll [br]Dopisany: 25 Styczeń 2010, 07:47_________________________________________________spadam po buleczki i chlebek ,bede pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rixmix Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Dobry! Dzisiaj mój samochodzik ledwo co odpalił. Już nawet kontrolka oleju się włączyła, ale przetrzymałem go jeszcze chwile, pokasłał i zapalił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 siemka mój już trzeci dzień pali z kabli... całe szczęście że mrozy się kończą to może i akuś wytrwa tą zimę podobno od dzisiaj ma być już coraz cieplej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 No elo Ja jako skromny świeżak może w końcu odważe się zjawić Mam nadzieje że nie zjecie mnie swoimi opiniami :gwizdanie: heh pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 morning -23 u mnie hyhy , strucel pali choć weekend nie ruszany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 cześć wszystkim mój pali bo w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 mój też pali jak na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 kto zna kogoś w Poznaniu co sprzedaje drzwi gerda z montażem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 No elo Ja jako skromny świeżak może w końcu odważe się zjawić Mam nadzieje że nie zjecie mnie swoimi opiniami :gwizdanie: heh pozdro Spoko nie bedziesz sam .... też zadebiutuje pierwszy raz w tym klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 No to jakieś pocieszenie jest hehe ;p Ok a teraz mam pytanko.....kto by był tak uprzejmy i podpioł mi kompa pod autko....chciałbym wykonać mała diagnostyke furki a także sprawdzić czy mam dobry kąt w trysku...Od czasu do czasu bryczka mi zatelepie na zimnym...a świeczki raczej ok. Oczywiście nic za darmo Chce sie w końcu za to zabrać mam troszke czasu a ja ogólnie zielony jestem w tych sprawach jeszcze Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Rafał wpadnij na spota ... zazwyczaj ktoś ma Vaga więc myślę że ktoś zrobi Ci diagnostykę .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Aha no dzięki za info Rozumiem że zlocik macie na bukowskiej w king crosie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 spocik jest na Bukowskiej w KC .... zlociki są ogólnopolskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 No to już teraz widzę, że nie będę sam jako świeżak... oczywiście o ile uda mi się dotrzeć bo będę w tracie i nie wiem czy obróce do 16-tej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Głosujemy http://www.a4-klub.pl/smf/wybieramy_najlepszy_klub_samochodowy_roku-t114134.0.html;msg1346762#msg1346762 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 a więc tak, 50 km jechałem bez ogrzewania silnik non stop nie dogrzany, wchodzę na produkcję a tam zamiast 50 osób tylko 5 bo rano było -11 na hali i chłopacy się zwinęli na chaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Cześć, Vario Ty już do Kalisza się przeniosłeś czy jeszcze nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi