Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Arkadiush

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

No powitać :hi:Właśnie zlądowałem ;) Smok odpalił najwazniejsze :good:

Mam takie pytanko....powiedzcie mi ile jest w tym prawdy...gdzies wyczytałem że zalecane jest od czasu do czasu lac zwykłą ON ponieważ ropka z dodatkami miedzy innymi Verva, ultimate itp. jest paliwem więcej suchym. Jakaś jest w tym logika?? :mysli:

od kogo to slyszales od pana juska ktorego szwagier ma stacje ze zwyklym paliwem :cool1:

No powitać :hi:Właśnie zlądowałem ;) Smok odpalił najwazniejsze :good:

Mam takie pytanko....powiedzcie mi ile jest w tym prawdy...gdzies wyczytałem że zalecane jest od czasu do czasu lac zwykłą ON ponieważ ropka z dodatkami miedzy innymi Verva, ultimate itp. jest paliwem więcej suchym. Jakaś jest w tym logika?? :mysli:

od kogo to slyszales od pana juska ktorego szwagier ma stacje ze zwyklym paliwem :cool1:

nie pamietam czy jakiś kumpel coś mi w spominał czy gdzies wyczytałem w necie....tak mi sie jakos przypomniało jak stałem dzisiaj w kolejce żeby zalać smoka ;) heh :cool1:

No ale nie zaszkodzi spytac :gwizdanie:

juz myslalem ze w przyszlym miesiacu a glowna atrakcja to kapiel w przereblu... :cool1:

....chociaz nie glupie, w sumie z Adasem i mlodzikiem mamy juz wprawe :kox: :kox: :kox: :kox: [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 19:10_________________________________________________

idę sobie posiedzieć przy kawce :naughty: do potem :wink4:

a to daleko od komputera? :cool1:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 19:10_________________________________________________

:hi: ale naskrobaliście 10 stron, po 5 tej zrobiłem klik na ostatnią :polew:

no i śnieżek sobie pada :)

no, ESP wreszcie odnalazlo sens swego bytu, a radoche ma podwojna na letnich oponkach :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Eh....raczej niema co liczyć na mycie :wallbash:

a jednak, madas napewno umyje :cool1::decayed:

Eeee....czym dotre to się caly zap....;/

Także odpuszczam....a caly tydzień ma być zj**...pogoda

moim zdaniem verva nie jest zła... sam tankuje na Shellu bo mam pod nosem i jakoś się już przyzwyczaiłem

w zasadzie zadne paliwo nie jest zle, pod warunkiem, ze transport do stacji, wlasciciel lub ajent stacji nie kombinuja :cool1:

w niemczech mozna spokojnie lac dowolne paliwo nawet ze stacji samoobslugowych. u nas paliwa premium daja wieksze prawdopodobienstwo jakosci, podkreslam prawdopodobienstwo.

BTW dzisiaj rozmawialem w sprawie ON dostarczanych do shella. norma temperaturowa to -31C. do tej temperatury nie ma prawa wytrącac parafin.

Statoil z kolei dopasowuje ON w zaleznosci od temperatur otoczenia.

generalnie zima nie warto lac pelnego zbiornika, lepiej tankowac po 10-20 litrow. [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 19:19_________________________________________________

Eh....raczej niema co liczyć na mycie :wallbash:

a jednak, madas napewno umyje :cool1::decayed:

Eeee....czym dotre to się caly zap....;/

Także odpuszczam....a caly tydzień ma być zj**...pogoda

a ja na wielkanoc umyje :kox: :kox: