Madas Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 ja mam 600m :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 ale co tam od 2 lat narazie się nienaciołem.....oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek2.8 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 moim zdaniem verva nie jest zła... sam tankuje na Shellu bo mam pod nosem i jakoś się już przyzwyczaiłem verva nie jest zła ale odczułem różnice jak zacząłem tankowac na Shellu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 No powitać :hi:Właśnie zlądowałem Smok odpalił najwazniejsze Mam takie pytanko....powiedzcie mi ile jest w tym prawdy...gdzies wyczytałem że zalecane jest od czasu do czasu lac zwykłą ON ponieważ ropka z dodatkami miedzy innymi Verva, ultimate itp. jest paliwem więcej suchym. Jakaś jest w tym logika?? od kogo to slyszales od pana juska ktorego szwagier ma stacje ze zwyklym paliwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 No powitać :hi:Właśnie zlądowałem Smok odpalił najwazniejsze Mam takie pytanko....powiedzcie mi ile jest w tym prawdy...gdzies wyczytałem że zalecane jest od czasu do czasu lac zwykłą ON ponieważ ropka z dodatkami miedzy innymi Verva, ultimate itp. jest paliwem więcej suchym. Jakaś jest w tym logika?? od kogo to slyszales od pana juska ktorego szwagier ma stacje ze zwyklym paliwem nie pamietam czy jakiś kumpel coś mi w spominał czy gdzies wyczytałem w necie....tak mi sie jakos przypomniało jak stałem dzisiaj w kolejce żeby zalać smoka heh No ale nie zaszkodzi spytac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/all_propozycja_zlotu_79_maj_ustka-t114240.0.html zapraszam !!!!!!!!! juz myslalem ze w przyszlym miesiacu a glowna atrakcja to kapiel w przereblu... ....chociaz nie glupie, w sumie z Adasem i mlodzikiem mamy juz wprawe :kox: :kox: [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 19:10_________________________________________________ idę sobie posiedzieć przy kawce do potem a to daleko od komputera? [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 19:10_________________________________________________ ale naskrobaliście 10 stron, po 5 tej zrobiłem klik na ostatnią no i śnieżek sobie pada no, ESP wreszcie odnalazlo sens swego bytu, a radoche ma podwojna na letnich oponkach :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 ano ESP dobra rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Eh....raczej niema co liczyć na mycie a jednak, madas napewno umyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek2.8 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 ano ESP dobra rzecz a ja nie mam ESP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Eh....raczej niema co liczyć na mycie a jednak, madas napewno umyje Eeee....czym dotre to się caly zap....;/ Także odpuszczam....a caly tydzień ma być zj**...pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek2.8 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Eh....raczej niema co liczyć na mycie a jednak, madas napewno umyje musiał bym tez umyc bo juz nie widac koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 moim zdaniem verva nie jest zła... sam tankuje na Shellu bo mam pod nosem i jakoś się już przyzwyczaiłem w zasadzie zadne paliwo nie jest zle, pod warunkiem, ze transport do stacji, wlasciciel lub ajent stacji nie kombinuja w niemczech mozna spokojnie lac dowolne paliwo nawet ze stacji samoobslugowych. u nas paliwa premium daja wieksze prawdopodobienstwo jakosci, podkreslam prawdopodobienstwo. BTW dzisiaj rozmawialem w sprawie ON dostarczanych do shella. norma temperaturowa to -31C. do tej temperatury nie ma prawa wytrącac parafin. Statoil z kolei dopasowuje ON w zaleznosci od temperatur otoczenia. generalnie zima nie warto lac pelnego zbiornika, lepiej tankowac po 10-20 litrow. [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 19:19_________________________________________________ Eh....raczej niema co liczyć na mycie a jednak, madas napewno umyje Eeee....czym dotre to się caly zap....;/ Także odpuszczam....a caly tydzień ma być zj**...pogoda a ja na wielkanoc umyje :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek2.8 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Eh....raczej niema co liczyć na mycie a jednak, madas napewno umyje Eeee....czym dotre to się caly zap....;/ Także odpuszczam....a caly tydzień ma być zj**...pogoda ale chociaż ta sól zmyc stalówki mam całe w rdzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 heh raczej zmycie już nie pomoże :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Cześć Wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek2.8 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 ale chociaż ta sól zmyc stalówki mam całe w rdzy to im nic nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Co tam słychać Panowie? Jak tam wieczorek po pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek2.8 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 pada w szamotułach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi