drosdek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 mam pytanie czy organizujemy jakąś grupę na szkolenie na śniegu na torze poznań ? najlepiej w weekend, nie pamiętam kto o tym pisał ale ja jestem zainteresowany jak by co ja też jestem chętny, poza tym chyba Madas, Fantastic, Vito_ i Ty to już jest 5 - brakuje jeszcze 5 więc kto się pisze ?
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Ale mnie ciepło witacie, aż mi się weselej zrobiło A cio z samopoczuciem kłopoty ?? Troszke łepek pobolewa ale to rodznne Tak poza tym ok A u mnie też dzisiaj co nie którzy właśnie narzekali na głowe...chyba też przez tą pogode. No ja po 5 kawach jakoś sie 3mam Ja mam fajny przepis na kawę czekoladową, smakuje jak czekolada na gorąco a jest z kawą hmm...brzmi ciekawie [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 22:41_________________________________________________ mam pytanie czy organizujemy jakąś grupę na szkolenie na śniegu na torze poznań ? najlepiej w weekend, nie pamiętam kto o tym pisał ale ja jestem zainteresowany jak by co ja też jestem chętny, poza tym chyba Madas, Fantastic, Vito_ i Ty to już jest 5 - brakuje jeszcze 5 więc kto się pisze ? cholerka....niunie poobijam a czym do roboty bede sie woził
arekkruk Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Ale mnie ciepło witacie, aż mi się weselej zrobiło A cio z samopoczuciem kłopoty ?? Troszke łepek pobolewa ale to rodznne Tak poza tym ok A u mnie też dzisiaj co nie którzy właśnie narzekali na głowe...chyba też przez tą pogode. No ja po 5 kawach jakoś sie 3mam Ja mam fajny przepis na kawę czekoladową, smakuje jak czekolada na gorąco a jest z kawą hmm...brzmi ciekawie Nawet bardzo ciekawie... Ja poproszę ten przepis... :>
variocustoms Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Szkolenie jest po to co by nie poobijać, po za tym tylko zaspy są i profi instruktor, ja mam już jedno szkolenie za soba ale kilka lat temu u Szwagierczaka
Azunia Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Ale mnie ciepło witacie, aż mi się weselej zrobiło A cio z samopoczuciem kłopoty ?? Troszke łepek pobolewa ale to rodznne Tak poza tym ok A u mnie też dzisiaj co nie którzy właśnie narzekali na głowe...chyba też przez tą pogode. No ja po 5 kawach jakoś sie 3mam Ja mam fajny przepis na kawę czekoladową, smakuje jak czekolada na gorąco a jest z kawą hmm...brzmi ciekawie Nawet bardzo ciekawie... Ja poproszę ten przepis... :> Wyślę Ci na PW, ok?
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Ale mnie ciepło witacie, aż mi się weselej zrobiło A cio z samopoczuciem kłopoty ?? Troszke łepek pobolewa ale to rodznne Tak poza tym ok A u mnie też dzisiaj co nie którzy właśnie narzekali na głowe...chyba też przez tą pogode. No ja po 5 kawach jakoś sie 3mam Ja mam fajny przepis na kawę czekoladową, smakuje jak czekolada na gorąco a jest z kawą hmm...brzmi ciekawie Nawet bardzo ciekawie... Ja poproszę ten przepis... :> Wyślę Ci na PW, ok? To ja też się dołączam :gwizdanie:
drosdek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 rako a powiedz mi gdzie ustawiales kat wtrysku? czy jest ktos tutaj co moglby mi go sprawdzic i ustawic ewentualnie? a tak swoja droga mam pytanie - moze ktos z Was mi pomoze... moze jestem przewrazliwiony ale jak startuje to jak z 1 wchodze na 2 i puszczam gaz to slysze taki szum jakby tarcie hamulcow... generalnie jak puszczam gaz to slysze to wyrazniej jak wciskam to raczej mnie bo wowczas silnik wchodzi na obroty - czy to jakis powod do obaw?
arekkruk Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Azunia to ja będę czekał... I powiem Wam już wszystkim dobranoc... Morfeusz mnie wzywa w swe objęcia...
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 rako a powiedz mi gdzie ustawiales kat wtrysku? czy jest ktos tutaj co moglby mi go sprawdzic i ustawic ewentualnie? a tak swoja droga mam pytanie - moze ktos z Was mi pomoze... moze jestem przewrazliwiony ale jak startuje to jak z 1 wchodze na 2 i puszczam gaz to slysze taki szum jakby tarcie hamulcow... generalnie jak puszczam gaz to slysze to wyrazniej jak wciskam to raczej mnie bo wowczas silnik wchodzi na obroty - czy to jakis powod do obaw? Ja ustawiałem kąt w trysku?? właśnie na spociku chciałem żeby mi ktoś podpiął niunie pod vaga....czasem miałem problem z odpalaniem chociaz po wymianie świeczek. Ale teraz wlałem STP i ci powiem że zdziwiło mnie bardzo pozytywnie
drosdek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 arekkruk slodkich no ja się zastanawiam czy mam dobry kąt... chciałbym aby mi ktoś dobrze sprawdził autko... miałem podpiętego VAG-a na spocie ale tylko były sprawdzone podstawowe błędy...
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Ja jak się zjawie to będe musiał kogoś poprosić o diagnostyke.....Wszystko chodzi ogólem ale tak dla swojej pewności
przemo86 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 mam pytanie czy organizujemy jakąś grupę na szkolenie na śniegu na torze poznań ? najlepiej w weekend, nie pamiętam kto o tym pisał ale ja jestem zainteresowany jak by co ja też jestem chętny, poza tym chyba Madas, Fantastic, Vito_ i Ty to już jest 5 - brakuje jeszcze 5 więc kto się pisze ? ja również byłbym zainteresowany wicek 2.8 chyba też wcześniej zadeklarował swoją obecność więc jest nas 7
Azunia Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Azunia to ja będę czekał... I powiem Wam już wszystkim dobranoc... Morfeusz mnie wzywa w swe objęcia... poszłoDobranoc
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Azunia to jak leci ten przepis na kawe?? Może sobie zaserwuje jutro [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 22:56_________________________________________________aaa dzięki wielkie
Azunia Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Azunia to jak leci ten przepis na kawe?? Może sobie zaserwuje jutro [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 22:56_________________________________________________aaa dzięki wielkie jak lubisz słodycze, a dokładniej czekoladę to jest to jak znalazł....
arekkruk Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Azunia to ja będę czekał... I powiem Wam już wszystkim dobranoc... Morfeusz mnie wzywa w swe objęcia... poszłoDobranoc Dzięki Ci... Proste to... Zobaczymy... Dobranoc...
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Azunia to jak leci ten przepis na kawe?? Może sobie zaserwuje jutro [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 22:56_________________________________________________aaa dzięki wielkie jak lubisz słodycze, a dokładniej czekoladę to jest to jak znalazł.... Jak widze słodyce to kwice ... [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:00_________________________________________________A teraz pytanko z innej beczki....co nie którzy maja tu konta na nk? W czoraj tak wieczorkiem przysiadłem chciałem kogoś znaleść ale jak zobaczyłem ilość osób na koncie klubu to sobie odpuściłem
Madas Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 ja też chcę ten przepis na kawę Azunia [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:08_________________________________________________ja nie mam konta na NK
Rekomendowane odpowiedzi