Azunia Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 ja też ale nie mam przepisu Zaraz Ci wyślę, Madasku Ja też nie mam konta na NK :gwizdanie:
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 ja też ale nie mam przepisu Zaraz Ci wyślę, Madasku Ja też nie mam konta na NK :gwizdanie: hehe wszyscy nie mają .... Jutro zdam relacje z kawencji
Azunia Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 A jak by ktos jeszcze chciał to proszę: Skladniki na szklankę (ok 250ml) Czekolady z kawą: * troszke ponad pół szklanki Kakao Nesquik (takie kakao już z cukrem, jeśli nie wiesz o co chodzi) * Gorące mleko, bez względu ile % tłuszczu, tak ok 250mililitrów * 3 łyżeczki czubate kawy rozpuszczalnej Przygotowanie: Kawę wsypać do szklanki lub kubka z kakao, zalać gorącym mlekiem, dokładnie zamieszać. Gotowe
Madas Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 ja też ale nie mam przepisu Zaraz Ci wyślę, Madasku Ja też nie mam konta na NK :gwizdanie: no zapowiada się mega smacznie ... to cos dla mnie :kox: :kox: dzięki Rako za PW od Azuni :kox:
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 ja też ale nie mam przepisu Zaraz Ci wyślę, Madasku Ja też nie mam konta na NK :gwizdanie: no zapowiada się mega smacznie ... to cos dla mnie :kox: :kox: dzięki Rako za PW od Azuni :kox: no pozwoliłem sobie użyć sposobu kopiuj i wklej Nie pomyślałem o prawach autorskich ajjjj
Azunia Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 ja też ale nie mam przepisu Zaraz Ci wyślę, Madasku Ja też nie mam konta na NK :gwizdanie: no zapowiada się mega smacznie ... to cos dla mnie :kox: :kox: dzięki Rako za PW od Azuni :kox: no pozwoliłem sobie użyć sposobu kopiuj i wklej Nie pomyślałem o prawach autorskich ajjjj Masz szczęście że to tylko przepis :gwizdanie:
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 ja też ale nie mam przepisu Zaraz Ci wyślę, Madasku Ja też nie mam konta na NK :gwizdanie: no zapowiada się mega smacznie ... to cos dla mnie :kox: :kox: dzięki Rako za PW od Azuni :kox: no pozwoliłem sobie użyć sposobu kopiuj i wklej Nie pomyślałem o prawach autorskich ajjjj Masz szczęście że to tylko przepis :gwizdanie: ano....
Madas Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 ważne że przepis jest kox a to że Azuni to każdy wie
Azunia Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Masz szczęście że to tylko przepis :gwizdanie: ano.... Spoko luz [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:22_________________________________________________ ważne że przepis jest kox a to że Azuni to każdy wie
Madas Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 jak macie jakieś przepisy to warto mieć taki wątek
Azunia Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 jak macie jakieś przepisy to warto mieć taki wątek jaki wątek?
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 jak macie jakieś przepisy to warto mieć taki wątek mojej babci książke ze skanuje człowieku pascal się chowa
drosdek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 jak macie jakieś przepisy to warto mieć taki wątek ja tam się sprawdzam jako kucharz kuchnia eksperymentalna ale na razie ludzie żyją :gwizdanie:
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 jak macie jakieś przepisy to warto mieć taki wątek ja tam się sprawdzam jako kucharz kuchnia eksperymentalna ale na razie ludzie żyją :gwizdanie: hmm...może bomba z opóźnionym zapłonem ?? hehe nie no joke Nie powiem też cosik bym upikcił ale zawodowcem to nie jestem
Madas Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 jak macie jakieś przepisy to warto mieć taki wątek jaki wątek? no normalny ... zakładasz wątek w dziale WLKP i kto będzie miał coś ciekawego tak jak Twój przepis z kawą który bankowo zrealizuję jutro .. pisze w poście .... a kto chce to sobie pichci .... np: Czekolada ala Azunia : aaaaaa aaaaaaaaa aaa aaaaaaaaa smacznego
Azunia Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 jak macie jakieś przepisy to warto mieć taki wątek ja tam się sprawdzam jako kucharz kuchnia eksperymentalna ale na razie ludzie żyją :gwizdanie: Ja tam też daję radę w kuchni, mam nawet parę przepisów gdzie można trochę czasu zaoszczędzić w kuchni
drosdek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 jak macie jakieś przepisy to warto mieć taki wątek ja tam się sprawdzam jako kucharz kuchnia eksperymentalna ale na razie ludzie żyją :gwizdanie: Ja tam też daję radę w kuchni, mam nawet parę przepisów gdzie można trochę czasu zaoszczędzić w kuchni ja mam blender i parowar do tego
Madas Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no właśnie i to jest to ... Azunia to zakładaj wątek ... bo potem szukać tu jakiegoś przepisu to masakra ....
Rekomendowane odpowiedzi