Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten radar w Swarzędzu oblukam jak będę na chatę wracał, dam znać.

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Deszcz, oczywiste że tamto forum jest podobne do naszego, mają identyczne logo tylko inną czcionkę. nie wiem po co tam sie zarejestrowałeś, chcesz sie tam przenieść?! :evil:

Opublikowano

Zapisałem się tylko z ciekawości i kontrolnie. Nie mam zamiaru tam się udzielać.

Opublikowano

ale mam fajna liczbe wiadomosci :naughty:

ulubiona... :kox:

Opublikowano

Witam

Nie wiem czy w dobrym watku pisze, ale potrzebuję pomocnej dłoni z Poznania, coby mi autko zvagowała (logi dynamiczne). Po swiętach oddaje autko do mechesa no i nie chcę coby mi pół auta wymienił. Prawdopodobnie mam przeładowanie i wpada w notlauf na wysokich obrotach, wężyki i N75 już sprawdziłem. Jak znajdzie ktoś chwile czasu w tygodniu, a może na spocie to niech da znać na priv

Pozdro

Opublikowano

14.12 jest spot wpadnij, to coś się wymysli-zapraszamy :good:

Opublikowano

zawitaj na spocik 14.12 sir Musashi moze zerknie... ale to juz z nim musisz rozmawiac :)

Opublikowano

14.12 jest spot wpadnij, to coś się wymysli-zapraszamy :good:

zawitaj na spocik 14.12 sir Musashi moze zerknie... ale to juz z nim musisz rozmawiac :)

Na spota zawitam, dzięki za zaproszenie, a jak jego magnificencja Musashi zechce rzucić okiem to byłoby piknie. Zresztą juz raz moja audike vagował, juz sie pewnie steskniła :)

Opublikowano

pet3r - niezly masz podpis!!! :kox:

peter, świetny podpis :good:

dzięki :)

Peter o kim mówisz z tymi TIRami, chyba nie o mnie myślałeś co ????

1450 km na baku to jakieś 4,3l /100, da radę uzyskać to jadąc swobodnie, nie żółwim tempem? coś nie chce mi się wierzyć :wink4:

co do baku w B5 - 62l ośka, 60l quattro

Opublikowano

ja bym chciał zobaczyć to spalanie Vario :cool1: bo ja żeby zejść poniżej 5,0 to już się muszę naprawdę wysilić... :song: a średnia z baku mi wychodzi 5,5-5,9l a jeżdżę do 130 w sumie więc spokojnie :wink4:

Opublikowano

ja mam spalanie na trasie przy mojej jeździe 4.5-4.8 jazda ok 100km/h nie więcej a bak mam 72l więc miałem ok 1500 nakulane w wakacje :good:

Opublikowano

czyli 2.0 ekonomiczniejsze od 1.9? :naughty: kutwa :tongue4:

Opublikowano

1450 km na baku to jakieś 4,3l /100, da radę uzyskać to jadąc swobodnie, nie żółwim tempem? coś nie chce mi się wierzyć :wink4:

trochę mi nie poszło liczenie bo policzyłem dla B5 a variot jeździ B7, czyli bak ma 70l co daje jakieś 4,8l /100 co robi się coraz bardziej realne :P

Opublikowano

Piechol pewnie spalanie na takim samym poziomie jak śmigałem 120-140 jak mogłem to spalanie było ok 5.5-5.7 tak jak u Ciebie ale teraz moja jazda wygląda tak a nie inaczej z różnych przyczyn więc spadła na maxa :kox:

Opublikowano

no niby tak, tylko u mnie silnik mniejszy i lżejsze auto :)

Opublikowano

tylko co to za przyjemność lecieć 90 km/h za tirami? :naughty:

tirami? :cool1:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2008, 19:29_________________________________________________

Pod warunkiem, że nie złapiesz nowych punktów, tak dla waszej informacji, podobno założyli 2 nowe fotoradary w Swarzędzu na krajowej 92 na wysokości WBKu, jak na Wrześnię to ok 500 za Mc Donaldem, miejcie to na uwadze Panowie

dobrze wiedzieć śmigam tam 2 razy w tygodniu do Kostrzyna ....ciekawe czy puchy pełne :mysli:

no ja zauważyłem wczoraj -czy pełne nie powiem bo nie miałem okazji się przekonać

to prosba, jak bedziesz lecial nastepnym razem, sprawdz prosze :evil::kox::polew:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2008, 19:31_________________________________________________

Dziń dobry Piechol - musiało być ostro wczoraj że tak długo spałeś :mysli:

Spałem krótko, ale wstałem w Ślesinie a teraz już jestem ze 3 godzinki w Pzn :wink4:

:mysli: rozumiem ze gdybys spal dlugo to wstalbys od razu w poznaniu? :kox::cool1:

Opublikowano

widzę Musashi, że twoim hobby jest doszukiwanie ukrytych sensów w wypowiedziach innych :decayed:

Opublikowano

Witam Musashi :hi:

Z pewną nieśmiałością pytam czy jest szansa na pomoc biednemu żuczkowi?

Potrzebne logi dynamiczne, jakbyś znalazł chwilę na spocie lub poza byłbym niezmiernie wdzięczny.

Opublikowano

Witam, Peter poprawiłeś się to dobrze o Tobie świadczy :) 4,5 - 4,8 to nie problem :) Musashi i inni a więc w Swarzędzu kierunek Września, przejście dla pieszych nowy załadowany fotoradar !!!!!!!! UWAGA

Wiadukt we Wrześni - Psary Małe kierunek poznań 70ka, nowy załadowany fotoradar !!!!! UWAGA, z tego co podejrzewam albo załadują pozostałe alebo postawią kilka nowych masztów więć Poznań Antoninek _ Września w 20 minut już nie da rady :(

Opublikowano

czyli wychodzi na to że niedługo wszyscy będą jeździć moim tempem :naughty: przynajmniej na tej trasie :gwizdanie: