Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ooo Madas się pojawił Dzisiaj też frytki były ?? czytałem 3 strony .... jeszcze nie było ...ale będą zapiekanki :kox: bomba [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 17:29_________________________________________________ja mam chleb z nutellą bo sama za szybko znika
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ooo Madas się pojawił Dzisiaj też frytki były ?? czytałem 3 strony .... jeszcze nie było ...ale będą zapiekanki :kox: Tyyy też mam zapiekanke dobrze że przypomniałeś....
Madas Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 no Weronika robi za***iste zapiekanki :kox: :kox:
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ooo Madas się pojawił Dzisiaj też frytki były ?? czytałem 3 strony .... jeszcze nie było ...ale będą zapiekanki :kox: Tyyy też mam zapiekanke dobrze że przypomniałeś.... kurde a ja nie mam ;(
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ooo Madas się pojawił Dzisiaj też frytki były ?? czytałem 3 strony .... jeszcze nie było ...ale będą zapiekanki :kox: bomba [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 17:29_________________________________________________ja mam chleb z nutellą bo sama za szybko znika ta nutella to słodka bardzio zapewne :gwizdanie:
drosdek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 A niech będzie, że i ja się podliże Azunia... mówisz, że musisz sie nutella dosładzać
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ja nutelle też samą wcinam :kox: mnie od nutelli z chlebem zęby bolą, a od samej nie, najwyraźniej one też wolą samą... :gwizdanie:
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 A niech będzie, że i ja się podliże Azunia... mówisz, że musisz sie nutella dosładzać Co ty Azunia jest tak słodka że aż ząbki psuje
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 A niech będzie, że i ja się podliże Azunia... mówisz, że musisz sie nutella dosładzać :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 17:35_________________________________________________ A niech będzie, że i ja się podliże Azunia... mówisz, że musisz sie nutella dosładzać Co ty Azunia jest tak słodka że aż ząbki psuje czyje?!
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Rako a co próbowałeś Azunie Madas, wypraszam sobie
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Rako a co próbowałeś Azunie hehehe nie Gdzieś pisało że prawa autorskie zastrzeżobe by Yello
Madas Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Rako a co próbowałeś Azunie Madas, wypraszam sobie nie no pytam się tylko :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Rako a co próbowałeś Azunie hehehe nie Gdzieś pisało że prawa autorskie zastrzeżobe by Yello ---> Yelo
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Rako a co próbowałeś Azunie hehehe nie Gdzieś pisało że prawa autorskie zastrzeżobe by Yello ---> Yelo Przepraszam ....
drosdek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Hmm... praktycznie całe wieczory Azunia na forum siedzi... to pewnie jedyne miejsce spotkań z Yelo to forum tak ??
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Hmm... praktycznie całe wieczory Azunia na forum siedzi... to pewnie jedyne miejsce spotkań z Yelo to forum tak ?? a czemu tak myślisz?
Rekomendowane odpowiedzi