Madas Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 od kiedy sobie wybiorę, ale najpóźniej od przyszłego tygodnia :> to po spocie jak znalazł.....a na zlot w marcu się wybierasz z kobitą??
Iverson Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 od kiedy sobie wybiorę, ale najpóźniej od przyszłego tygodnia :> to po spocie jak znalazł.....a na zlot w marcu się wybierasz z kobitą?? nie wiem jeszcze...się ogarnie temat z moją to dam Ci znać
Madas Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 monitoruj temat bo tam tylko jest 100 miejsc a juz jes w ciagu 24h 70 osób zapisanych
jarko Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zlot Ogólnopolski Bukowina Tatrzańska III Urodziny "Audi A4 Klub Polska" >> ZAPISY << Przypominam również o możliwości składania zamówień na bluzy oraz polary klubowe do dnia 14.12.2008r. I to już jest ostateczny termin. >> ZAMÓWIENIA <<
fantastic Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 kto dostał taki urlop ciekawe no dobra to powiem wam że ja też mam 6-cio tyg. urlop już od 24 listopada do 6stycznia ale nie żeby wam przykrość zrobić czy coś BTW: zdrastwujcie kolegi
Musashi Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 dobry w mroźny dzień doberek, mrozny??? [br]Dopisany: 10 Grudzień 2008, 10:37_________________________________________________ no to jest Was dwóch ciekawe???
variocustoms Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Haj, madas serio wyglądasz jak ex skin head widziałem twoją jedną fajną fotkę w wiadomym poście hihi, ex moim dobrym duszkiem ?? nieźle wczoraj mnie żona zbanowała na forum i miałem wieczór bez kompa ale za to z dłutem i szlifierką kątową i tarczą do żelbetonu
Madas Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 zauważyłem że Cie nie było wczoraj ja z żoną się nie odzywam dwa dni Ty też na skin heada byś podpasował na mecze śmiało możesz śmigać może się wybierzesz na wiosne na Wisłe :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Na każdy wyścig, rajd, F1, K1, box pojadę ale footballu nie trawię.
Madas Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 na wyścig też mogę się wybrać jak coś a jedziesz na zlot marcowy do Bukowiny?? Ive mało miejsc zostało dzwoń do Swojej panny :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Niestety do Bukowiny się nie wybieram, nie wiem co mnie czeka w nowym roku, generalnie przestałem planować cokolwiek przez chorobę mojej starszej córki, każdy dzień to jedna wielka niewiadoma. Na weekend z żoną w Londynie jadę od roku, na Krym jadę już 2 lata, 2 razy odpuściłem F1 na Monzie, chyba widać jak to wygląda
Madas Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 widziałem że żona założyła wątek odnośnie petycji...podpisałem sie od razu...Stary mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i głowa do góry ...aaaa i zawsze na nas możesz liczyć
variocustoms Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 madas, to nie my zakładaliśmy ten wątek, Klaudia choruje na podobną chorobę i na razie leczenie biologiczne nie jest potrzebne ale nie wiadomo, nie daj bóg ale kiedyś może, w każdym razie żona jest na forum j-elitowców. Gereralnie podoba mi się podejście członków klubu do takich akcji.
Iverson Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 ja nie jadę , zbieram na Porsche : http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=pl&id=85514804&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=20100&makeModelVariant1.modelId=3&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1990-01-01&transmission=MANUAL_GEAR&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2
Rekomendowane odpowiedzi