blind1 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 czesc Wojtas, wlasnie przyjechalem z zakupow [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 10:26_________________________________________________zakupy z babami to jest mordega
fantastic Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Fan - możesz jeszcze spróbować z awaryjnego odinstalować ten program... F8 ciśniesz podczas startu kompa dzisiaj wieczorem lub jutro bede sprawdzał po kolei wszytkie te metody - mam nadzieje że pójdzie[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 10:44_________________________________________________ Elo koledzy słuchajcie dzisiaj jade z niunią do mechaniora obcykać kąt wtrysku....ile za sprawdzenie mniej więcej powinien mi zabrać kasiurki?? Niechce zeby mnie zrobil w jelenca Aha a druga sprawa nastawienie kata w trysku jest czasochlonne ??Niechce niuni zostawiać na dzien raz ze potrzebny samochod a dwa ze do konca goscia nieznam i róznie... jeśli to sie robi VAG-iem rzeczywiście to sie możesz spodziewać min. 50 zetów za samo podłączenie nie wiem ile tam u was w regionie biorą) i potem coś doliczy na pewno za ustawienie, na 100 pln możesz być przygotowany (szacunkowo) ja na początku za samo wykasowanie inspekcji i poduszek - 15 min roboty zapłaciłem 70pln. Od razu po tym zakupiłem kabel za 99pln
Madbar Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Witam z rana. rako, ja bede w niedziele na spocie i bede mial VAGa. Nie wiem jak sprawdzic czy kat wtrysku jest ustawiony prawidlowo, ale jak bedzie ktos, kto sie zna, to udostepniam lapka. Ta manetka od kompa jest aktualna, tak jak sie umawialismy. Zamontuje Ci to i zakoduje. Nie wiem tylko, czy zdaze przygotowac kabel do "znieczulenia" poziomu plynu w spryskach. Czekam na piny. Byly zamowione i przyszly, ale nie te co zamawialem i tyraz sprzedawca obiecal wyslac nowe, ale nie wiem kiedy przyjda. Ale z tym nie ma problemu w tygodniu. W koncu masz do mnie dwa kroki po drodze do Poznania. Madas, widze, ze wyrywasz sie jednak na narty. Gdzie jedziesz? ja wyjezdzam dzis wieczor. Wracam w sobote. Czarna Gora. Powinno byc mniej ludzi w piatek a poza tym i tak w przyszly smigamy do Austrii.....
Madbar Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Czesc Szula, Czesc Madasie, Nie sadzilem, ze porzucisz spota, by pojechac na nartki. Gdzie smigasz? I na weekend tylko rozumiem...?
Szula298 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 cześć wszystkim Czesc Szula, Czesc Madasie, Nie sadzilem, ze porzucisz spota, by pojechac na nartki. Gdzie smigasz? I na weekend tylko rozumiem...? proszę się nie śmiać
Madbar Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Czesc kuredu, juz dawno mialem Cie zapytac. Czy Ty wirusiles swoj samochod, czy nadal masz te seryjne 211 PS?
kuredu Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Czesc kuredu, juz dawno mialem Cie zapytac. Czy Ty wirusiles swoj samochod, czy nadal masz te seryjne 211 PS? stary ja mam 1.4 diesel 82KM
Madas Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Czesc Szula, Czesc Madasie, Nie sadzilem, ze porzucisz spota, by pojechac na nartki. Gdzie smigasz? I na weekend tylko rozumiem...? do czech jadę ... na nauki oczywiście wciąż siemka szefie
Madbar Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Czesc kuredu, juz dawno mialem Cie zapytac. Czy Ty wirusiles swoj samochod, czy nadal masz te seryjne 211 PS? stary ja mam 1.4 diesel 82KM A to co w avatarze?
kuredu Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Czesc kuredu, juz dawno mialem Cie zapytac. Czy Ty wirusiles swoj samochod, czy nadal masz te seryjne 211 PS? stary ja mam 1.4 diesel 82KM A to co w avatarze? ściema taka :gwizdanie:
Rako Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Właśnie wracam od mechaniora kurw....jak szybko przyjechałem do niego tak tylko odjechałem co za łeb za sprawdzenie kata i ewentualne nastawienie chciał mi zgolić min. 250 zł Do tego powiedział ze to zabieg kosmetyczny ale na pół dnia no lol I wogóle zaraz mi pierdzielną że raczej to nie kat tylko wtrysk juz jakis sie kłania... Kita i wdługą....banana zrobiłem i pojechałem ha A dzisiaj +6 stopnia w garażu i smok odpalił bez zająkniecia....narazie pier**l...wszystko smiga jak nalezy to zostawiam. No chyba ze trafie jakiegos na czasie mechaniora a nie naciągacza i fachure co to stwierdza nawet bez patrzenia pod mache ze to wtrysk no zal...
Madbar Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Czesc dziewczyno i chlopaku rako, podtrzymuje co powiedzialem. Ja nie wiem jak sprawdzic kat wtrysku, ale jesli ktos wie, to moj laptop z Vagiem bedzie do dyspozycji na psocie
Rako Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Czesc dziewczyno i chlopaku rako, podtrzymuje co powiedzialem. Ja nie wiem jak sprawdzic kat wtrysku, ale jesli ktos wie, to moj laptop z Vagiem bedzie do dyspozycji na psocie no luzik Póki co załatwimy tą manetke....ale jak nie będziesz miał jeszcze pomysł na obejście sprysków no to najwyzej przełozymy....mi to wiesz nie pali sie a maneta nieucieknie A co do kąta w trysku no to luz zobaczy sie dzisiaj poki co ładnie mi smok odpalił
drosdek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Powitać towarzystwo Pamiętacie mnie jeszcze ??
Rako Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Powitać towarzystwo Pamiętacie mnie jeszcze ?? No witać witać Gdzieś ty był jak Cie nie było
Rekomendowane odpowiedzi