Mario1974101 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Tutaj nie podam, bo Ci 'równo ubrani' mogą to również czytać, i nagle przypadkiem zjadą się wszystkie cywilne w to miejsce, ale na PW zaraz chętnie poinformuję yamaha to po co to wogóle zapodajesz? wiesz, takie gadanie wiem ale nie powiem, to trochę chrzanienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
450yamaha Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Po to aby poinformować o samym fakcie takiego wyścigu. To nie ja rzuciłem temat miejsca, a nie odpowiadać nie wypada. Już wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Tutaj nie podam, bo Ci 'równo ubrani' mogą to również czytać, i nagle przypadkiem zjadą się wszystkie cywilne w to miejsce, ale na PW zaraz chętnie poinformuję yamaha to po co to wogóle zapodajesz? wiesz, takie gadanie wiem ale nie powiem, to trochę chrzanienie... forum jest ogólnodostępne więc dobrze robi... chcesz info - poproś o PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario1974101 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 ale się spieniłeś [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 21:55_________________________________________________ Tutaj nie podam, bo Ci 'równo ubrani' mogą to również czytać, i nagle przypadkiem zjadą się wszystkie cywilne w to miejsce, ale na PW zaraz chętnie poinformuję yamaha to po co to wogóle zapodajesz? wiesz, takie gadanie wiem ale nie powiem, to trochę chrzanienie... forum jest ogólnodostępne więc dobrze robi... chcesz info - poproś o PW nie, nawet w weekend nie dałbym rady. Ale przypuszczam, że wynik jest przesądzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
450yamaha Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 nie że spieniłem ale jak ktoś takie pytania zadaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
450yamaha Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 info podałem, bo może ktoś chce się wybrać i popatrzeć lajw.. a podawanie publicznie miejsc takich lub innych zbiórek już raz się źle dla nas skończyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 to ja przyjadę S500 i im pokażę, BTW pojadą równo, ja starym Lexem porobiłem Q7 4,2 TDI ani Q7 3.0 TDI ani Cayenne z tym motorem nie jadą niestety Lexem już nikogo nie porobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 siemka Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario1974101 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 info podałem, bo może ktoś chce się wybrać i popatrzeć lajw.. a podawanie publicznie miejsc takich lub innych zbiórek już raz się źle dla nas skończyło. tzn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
450yamaha Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Jak masz S500 to dawaj porównamy z S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 to ja przyjadę S500 i im pokażę, BTW pojadą równo, ja starym Lexem porobiłem Q7 4,2 TDI ani Q7 3.0 TDI ani Cayenne z tym motorem nie jadą niestety Lexem już nikogo nie porobię eh a taki był ładny ..... :gwizdanie: nie no joke nie na poziomie A tak na serio no to gosciu będzie musiał ładnie Ci wybulić z lekka .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario1974101 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 to ja przyjadę S500 i im pokażę, BTW pojadą równo, ja starym Lexem porobiłem Q7 4,2 TDI ani Q7 3.0 TDI ani Cayenne z tym motorem nie jadą niestety Lexem już nikogo nie porobię i co zamierzasz zrobić z tą furką, naprawiasz czy kasujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
450yamaha Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Tzn.. kiedyś jeździliśmy quadami (stąd nick ) i na forum ogólnopolskim też mieliśmy taki swój kącik wielkopolski jak tutaj no i sie umówiliśmy publicznie podając miejsce zbiórki.. o 9 zbióra, a o 9:02 zjechały sie dwa radiowozy i 'przypadkowe' sprawdzanie dokumentów. Co więcej, leśniczy dziwnym trafem jeździł w tym samym rejonie co my. I proszę nie mów mi że to chrzanienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Ściemna wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Ściemna wszystkim Siema sciema :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario1974101 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Tzn.. kiedyś jeździliśmy quadami (stąd nick ) i na forum ogólnopolskim też mieliśmy taki swój kącik wielkopolski jak tutaj no i sie umówiliśmy publicznie podając miejsce zbiórki.. o 9 zbióra, a o 9:02 zjechały sie dwa radiowozy i 'przypadkowe' sprawdzanie dokumentów. Co więcej, leśniczy dziwnym trafem jeździł w tym samym rejonie co my. I proszę nie mów mi że to chrzanienie nie powiedziałem tego ps. a jednak się spieniłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Ściemna wszystkim siemka trzeba takie wyczyny zawsze trzymać w tajemnicy do samego końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi