Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Eeee dziękuję, mimo wszystko zostanę przy swoim kochanym S4 Tak mi się własnie wydaje, że to może być wina tych ledów. W poprzednim A4, B7, nie było ledów, seryjnie 260 koni było i tyyyyyyym to się dopiero śmigało. Mało kto zjeżdzał. A jak ktoś z tyłu podjeżdzał to w ogóle. Bo napisane było 1.8... hehehe i dlatego mam no name na klapie zawsze dreszczyk emocji niech ktoś ma a co hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario1974101 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 oki koledzy, lecę, bo jutro jak zwykle o 5 wstaję narazinko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
450yamaha Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Trzym sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Yamaha 256 KM ( w papierach, na żywca z 240) a nie 260, pewnie 3,2 miałeś, fajnie to gadało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 oki koledzy, lecę, bo jutro jak zwykle o 5 wstaję narazinko oż kuuurwa w środku nocy trzym się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
450yamaha Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Eeee dziękuję, mimo wszystko zostanę przy swoim kochanym S4 Tak mi się własnie wydaje, że to może być wina tych ledów. W poprzednim A4, B7, nie było ledów, seryjnie 260 koni było i tyyyyyyym to się dopiero śmigało. Mało kto zjeżdzał. A jak ktoś z tyłu podjeżdzał to w ogóle. Bo napisane było 1.8... hehehe i dlatego mam no name na klapie zawsze dreszczyk emocji niech ktoś ma a co hehe Ehh u nas trzeba by cały tył wymienić, te 4 rury nie zachęcają NIKOGO do wyścigów. Chociaż nie.. Dwóch się trafiło - Range Rover Sport i Skoda Superb. :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 oki koledzy, lecę, bo jutro jak zwykle o 5 wstaję narazinko 3maj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
450yamaha Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Dokładnie tak, 3.2 to było. Jak znajdę fotke to wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Eeee dziękuję, mimo wszystko zostanę przy swoim kochanym S4 Tak mi się własnie wydaje, że to może być wina tych ledów. W poprzednim A4, B7, nie było ledów, seryjnie 260 koni było i tyyyyyyym to się dopiero śmigało. Mało kto zjeżdzał. A jak ktoś z tyłu podjeżdzał to w ogóle. Bo napisane było 1.8... hehehe i dlatego mam no name na klapie zawsze dreszczyk emocji niech ktoś ma a co hehe Ehh u nas trzeba by cały tył wymienić, te 4 rury nie zachęcają NIKOGO do wyścigów. Chociaż nie.. Dwóch się trafiło - Range Rover Sport i Skoda Superb. :wallbash: Yamacha to zrobimy przestrzep do mojego na bank kogoś zadziwisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Eeee dziękuję, mimo wszystko zostanę przy swoim kochanym S4 Tak mi się własnie wydaje, że to może być wina tych ledów. W poprzednim A4, B7, nie było ledów, seryjnie 260 koni było i tyyyyyyym to się dopiero śmigało. Mało kto zjeżdzał. A jak ktoś z tyłu podjeżdzał to w ogóle. Bo napisane było 1.8... hehehe i dlatego mam no name na klapie zawsze dreszczyk emocji niech ktoś ma a co hehe Ehh u nas trzeba by cały tył wymienić, te 4 rury nie zachęcają NIKOGO do wyścigów. Chociaż nie.. Dwóch się trafiło - Range Rover Sport i Skoda Superb. :wallbash: rangem mialem okazje polatac... sportem i zwyklym, tdi i pb... zaden jakos specjalnie nie za***rdala mimo ze jezdza fajnie... pneumatyka robi swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Eeee dziękuję, mimo wszystko zostanę przy swoim kochanym S4 Tak mi się własnie wydaje, że to może być wina tych ledów. W poprzednim A4, B7, nie było ledów, seryjnie 260 koni było i tyyyyyyym to się dopiero śmigało. Mało kto zjeżdzał. A jak ktoś z tyłu podjeżdzał to w ogóle. Bo napisane było 1.8... hehehe i dlatego mam no name na klapie zawsze dreszczyk emocji niech ktoś ma a co hehe Ehh u nas trzeba by cały tył wymienić, te 4 rury nie zachęcają NIKOGO do wyścigów. Chociaż nie.. Dwóch się trafiło - Range Rover Sport i Skoda Superb. :wallbash: skoda z wojewodzkiej i filmik od razu krecili ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
450yamaha Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Nie nie. Na Superby uważam. Zawsze. Od kiedy w TVN Turbo mówią 'materiał od poznańskiej drogówki' i za chwilę pokazują Superba 3.6 z tym silnikiem co w Porsze Cayenne jest.. Na szczęście trafiliśmy na jakiegoś zwykłego władka, żadnych wojewódzkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Jaki miałeś kolor tego 3,2? kiedyś na Orlenie pod Koninem spotkałem granatowego, gadał jak szalony na ORI wydechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
450yamaha Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Eee własnie taki granatowy.. Autostradą do Łodzi latałem 2 razy w tygodniu, często w Koninie stawałem. Ale ja miałem seryjny wydech.. [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 23:09_________________________________________________O właśnie taki: http://i50.tinypic.com/2urbcbl.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 drosdek jak tam bryka godo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 drosdek jak tam bryka godo ?? a co z jego furą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 drosdek jak tam bryka godo ?? a co z jego furą a tak z pytalem bo cos tam mu turbo nie tak świstało.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 drosdek jak tam bryka godo ?? a co z jego furą a tak z pytalem bo cos tam mu turbo nie tak świstało.... a rzeczywiście pytał kiedyś co może być ... i chyba Fan mu odpisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 drosdek jak tam bryka godo ?? a co z jego furą a tak z pytalem bo cos tam mu turbo nie tak świstało.... a rzeczywiście pytał kiedyś co może być ... i chyba Fan mu odpisał no możliwe.....Drosdek co ty tam robisz....spisz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 drosdek jak tam bryka godo ?? a co z jego furą a tak z pytalem bo cos tam mu turbo nie tak świstało.... generalnie przestaje sie z tym przejmować... czuje jakbym miał spust... latać lata to luz... przeczyszcze EGR-a jeszcze i zobaczymy co sie stanie... wowczas jeszcze raz zrobie diag turbo jestem jestem ... latam po necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi