Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Eeee dziękuję, mimo wszystko zostanę przy swoim kochanym S4 Tak mi się własnie wydaje, że to może być wina tych ledów. W poprzednim A4, B7, nie było ledów, seryjnie 260 koni było i tyyyyyyym to się dopiero śmigało. Mało kto zjeżdzał. A jak ktoś z tyłu podjeżdzał to w ogóle. Bo napisane było 1.8... hehehe i dlatego mam no name na klapie zawsze dreszczyk emocji niech ktoś ma a co hehe
Mario1974101 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 oki koledzy, lecę, bo jutro jak zwykle o 5 wstaję narazinko
variocustoms Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Yamaha 256 KM ( w papierach, na żywca z 240) a nie 260, pewnie 3,2 miałeś, fajnie to gadało
Madas Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 oki koledzy, lecę, bo jutro jak zwykle o 5 wstaję narazinko oż kuuurwa w środku nocy trzym się
450yamaha Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Eeee dziękuję, mimo wszystko zostanę przy swoim kochanym S4 Tak mi się własnie wydaje, że to może być wina tych ledów. W poprzednim A4, B7, nie było ledów, seryjnie 260 koni było i tyyyyyyym to się dopiero śmigało. Mało kto zjeżdzał. A jak ktoś z tyłu podjeżdzał to w ogóle. Bo napisane było 1.8... hehehe i dlatego mam no name na klapie zawsze dreszczyk emocji niech ktoś ma a co hehe Ehh u nas trzeba by cały tył wymienić, te 4 rury nie zachęcają NIKOGO do wyścigów. Chociaż nie.. Dwóch się trafiło - Range Rover Sport i Skoda Superb. :wallbash:
nike21 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 oki koledzy, lecę, bo jutro jak zwykle o 5 wstaję narazinko 3maj sie
450yamaha Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Dokładnie tak, 3.2 to było. Jak znajdę fotke to wrzuce
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Eeee dziękuję, mimo wszystko zostanę przy swoim kochanym S4 Tak mi się własnie wydaje, że to może być wina tych ledów. W poprzednim A4, B7, nie było ledów, seryjnie 260 koni było i tyyyyyyym to się dopiero śmigało. Mało kto zjeżdzał. A jak ktoś z tyłu podjeżdzał to w ogóle. Bo napisane było 1.8... hehehe i dlatego mam no name na klapie zawsze dreszczyk emocji niech ktoś ma a co hehe Ehh u nas trzeba by cały tył wymienić, te 4 rury nie zachęcają NIKOGO do wyścigów. Chociaż nie.. Dwóch się trafiło - Range Rover Sport i Skoda Superb. :wallbash: Yamacha to zrobimy przestrzep do mojego na bank kogoś zadziwisz
nike21 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Eeee dziękuję, mimo wszystko zostanę przy swoim kochanym S4 Tak mi się własnie wydaje, że to może być wina tych ledów. W poprzednim A4, B7, nie było ledów, seryjnie 260 koni było i tyyyyyyym to się dopiero śmigało. Mało kto zjeżdzał. A jak ktoś z tyłu podjeżdzał to w ogóle. Bo napisane było 1.8... hehehe i dlatego mam no name na klapie zawsze dreszczyk emocji niech ktoś ma a co hehe Ehh u nas trzeba by cały tył wymienić, te 4 rury nie zachęcają NIKOGO do wyścigów. Chociaż nie.. Dwóch się trafiło - Range Rover Sport i Skoda Superb. :wallbash: rangem mialem okazje polatac... sportem i zwyklym, tdi i pb... zaden jakos specjalnie nie za***rdala mimo ze jezdza fajnie... pneumatyka robi swoje
drosdek Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Eeee dziękuję, mimo wszystko zostanę przy swoim kochanym S4 Tak mi się własnie wydaje, że to może być wina tych ledów. W poprzednim A4, B7, nie było ledów, seryjnie 260 koni było i tyyyyyyym to się dopiero śmigało. Mało kto zjeżdzał. A jak ktoś z tyłu podjeżdzał to w ogóle. Bo napisane było 1.8... hehehe i dlatego mam no name na klapie zawsze dreszczyk emocji niech ktoś ma a co hehe Ehh u nas trzeba by cały tył wymienić, te 4 rury nie zachęcają NIKOGO do wyścigów. Chociaż nie.. Dwóch się trafiło - Range Rover Sport i Skoda Superb. :wallbash: skoda z wojewodzkiej i filmik od razu krecili ??
450yamaha Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Nie nie. Na Superby uważam. Zawsze. Od kiedy w TVN Turbo mówią 'materiał od poznańskiej drogówki' i za chwilę pokazują Superba 3.6 z tym silnikiem co w Porsze Cayenne jest.. Na szczęście trafiliśmy na jakiegoś zwykłego władka, żadnych wojewódzkich
variocustoms Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Jaki miałeś kolor tego 3,2? kiedyś na Orlenie pod Koninem spotkałem granatowego, gadał jak szalony na ORI wydechu
450yamaha Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Eee własnie taki granatowy.. Autostradą do Łodzi latałem 2 razy w tygodniu, często w Koninie stawałem. Ale ja miałem seryjny wydech.. [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 23:09_________________________________________________O właśnie taki: http://i50.tinypic.com/2urbcbl.jpg
Madas Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 drosdek jak tam bryka godo ?? a co z jego furą
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 drosdek jak tam bryka godo ?? a co z jego furą a tak z pytalem bo cos tam mu turbo nie tak świstało....
Madas Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 drosdek jak tam bryka godo ?? a co z jego furą a tak z pytalem bo cos tam mu turbo nie tak świstało.... a rzeczywiście pytał kiedyś co może być ... i chyba Fan mu odpisał
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 drosdek jak tam bryka godo ?? a co z jego furą a tak z pytalem bo cos tam mu turbo nie tak świstało.... a rzeczywiście pytał kiedyś co może być ... i chyba Fan mu odpisał no możliwe.....Drosdek co ty tam robisz....spisz ??
drosdek Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 drosdek jak tam bryka godo ?? a co z jego furą a tak z pytalem bo cos tam mu turbo nie tak świstało.... generalnie przestaje sie z tym przejmować... czuje jakbym miał spust... latać lata to luz... przeczyszcze EGR-a jeszcze i zobaczymy co sie stanie... wowczas jeszcze raz zrobie diag turbo jestem jestem ... latam po necie
Rekomendowane odpowiedzi