Madas Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 siemanero wieczorową porą jest tu kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Powitać Panów Dziś miałem dziwną sytuację... może ktoś się z czymś takim spotkał... Dusiłem autko na Niestachowskiej i nadle jak przyśpieszałem na 5-ce przy jakoś ponad 2500 obr pedał od gazu jakoś mi wpadł głębiej i auto samo zaczęło przyśpieszać... Musiałem depnąć hamulca, i jak nadusiłem pedał od gazu to odskoczył... Czy ktoś mi może powiedzieć co mogło być powodem takiego zachowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
450yamaha Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Panowie.. co wy na to?? http://moto.wp.pl/kat,89554,title,Dostal-mandat-za-film-na-YouTube,wid,12028064,wiadomosc.html?ticaid=19bb5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 A czytałem o tym kilka dni temu... nieźle Musisz uważać u siebie czy Paparazzi Ci fotek nie strzelają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Powitać Panów Dziś miałem dziwną sytuację... może ktoś się z czymś takim spotkał... Dusiłem autko na Niestachowskiej i nadle jak przyśpieszałem na 5-ce przy jakoś ponad 2500 obr pedał od gazu jakoś mi wpadł głębiej i auto samo zaczęło przyśpieszać... Musiałem depnąć hamulca, i jak nadusiłem pedał od gazu to odskoczył... Czy ktoś mi może powiedzieć co mogło być powodem takiego zachowania o kurcze pewnie zblokował Ci się pedał gazu [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 20:48_________________________________________________a z tymi filmikami to trzeba uważać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Powitać Panów Dziś miałem dziwną sytuację... może ktoś się z czymś takim spotkał... Dusiłem autko na Niestachowskiej i nadle jak przyśpieszałem na 5-ce przy jakoś ponad 2500 obr pedał od gazu jakoś mi wpadł głębiej i auto samo zaczęło przyśpieszać... Musiałem depnąć hamulca, i jak nadusiłem pedał od gazu to odskoczył... Czy ktoś mi może powiedzieć co mogło być powodem takiego zachowania o kurcze pewnie zblokował Ci się pedał gazu no właśnie nie to też zaskoczyło... miałem ze 120-130 na blacie i nagle pod prawą nogą nie mam gazu i samo auto przyśpiesza... nie wiem czy mam się czegoś obawiać czy to tylko jednorazowy problemik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 jeśli zdarzy Ci się to jeszcze raz to wtedy śmigaj do mecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 jeśli zdarzy Ci się to jeszcze raz to wtedy śmigaj do mecha no tak będę musiał zrobić... potem jak jechałem to zastanawiałem się czy wciskać... jakby mi coś takiego się stało z pozostałymi pedałami to bym wiedział o co biega... albo hamulce siadły albo po sprzęgle, ale gaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 czesc ściema piter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Elo chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 siemka nowo przybyłym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario1974101 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Panowie.. co wy na to?? http://moto.wp.pl/kat,89554,title,Dostal-mandat-za-film-na-YouTube,wid,12028064,wiadomosc.html?ticaid=19bb5 , hmm... trzeba uważać, ale jak nie ma blach i fizjonomi autora, to z prawnego punktu widzenia mogą ci naskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 a drosdkowi co pedał od gazu sie zaciął?? za mocno cisną w podłoge pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Powitać Panów Dziś miałem dziwną sytuację... może ktoś się z czymś takim spotkał... Dusiłem autko na Niestachowskiej i nadle jak przyśpieszałem na 5-ce przy jakoś ponad 2500 obr pedał od gazu jakoś mi wpadł głębiej i auto samo zaczęło przyśpieszać... Musiałem depnąć hamulca, i jak nadusiłem pedał od gazu to odskoczył... Czy ktoś mi może powiedzieć co mogło być powodem takiego zachowania o kurcze pewnie zblokował Ci się pedał gazu no właśnie nie to też zaskoczyło... miałem ze 120-130 na blacie i nagle pod prawą nogą nie mam gazu i samo auto przyśpiesza... nie wiem czy mam się czegoś obawiać czy to tylko jednorazowy problemik... a masz panie tempomat ? może jakieś zwarcie w kablach sie robi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Powitać Panów Dziś miałem dziwną sytuację... może ktoś się z czymś takim spotkał... Dusiłem autko na Niestachowskiej i nadle jak przyśpieszałem na 5-ce przy jakoś ponad 2500 obr pedał od gazu jakoś mi wpadł głębiej i auto samo zaczęło przyśpieszać... Musiałem depnąć hamulca, i jak nadusiłem pedał od gazu to odskoczył... Czy ktoś mi może powiedzieć co mogło być powodem takiego zachowania o kurcze pewnie zblokował Ci się pedał gazu no właśnie nie to też zaskoczyło... miałem ze 120-130 na blacie i nagle pod prawą nogą nie mam gazu i samo auto przyśpiesza... nie wiem czy mam się czegoś obawiać czy to tylko jednorazowy problemik... a masz panie tempomat ? może jakieś zwarcie w kablach sie robi ! nie mam tempomata... puściłem problem na forum i sugestia jest taka, że dywanik zahaczył... Rako - no pewnie, że gaz w podłogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 z tym filmikiem to chyba przegieli policjanci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 przegieli na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Maciek czy ty moze masz jakis program diagnostyczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 a co Piotrek Vaga kupiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi