Rako Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Powitać Panów Dziś miałem dziwną sytuację... może ktoś się z czymś takim spotkał... Dusiłem autko na Niestachowskiej i nadle jak przyśpieszałem na 5-ce przy jakoś ponad 2500 obr pedał od gazu jakoś mi wpadł głębiej i auto samo zaczęło przyśpieszać... Musiałem depnąć hamulca, i jak nadusiłem pedał od gazu to odskoczył... Czy ktoś mi może powiedzieć co mogło być powodem takiego zachowania o kurcze pewnie zblokował Ci się pedał gazu no właśnie nie to też zaskoczyło... miałem ze 120-130 na blacie i nagle pod prawą nogą nie mam gazu i samo auto przyśpiesza... nie wiem czy mam się czegoś obawiać czy to tylko jednorazowy problemik... a masz panie tempomat ? może jakieś zwarcie w kablach sie robi ! nie mam tempomata... puściłem problem na forum i sugestia jest taka, że dywanik zahaczył... Rako - no pewnie, że gaz w podłogę no zobacz jaki Ali nawet dywan ma w bryce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 a co Piotrek Vaga kupiłeś ? kupilem kabelek do laptopa, jakies programy tez podeslali ale sa do d.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 a co Piotrek Vaga kupiłeś ? kupilem kabelek do laptopa, jakies programy tez podeslali ale sa do d.... Bart-S ma dobry program ... a co kupiłeś za kabelek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 http://cgi.ebay.it/VAG-COM-USB-KKL-OBD-2-Cable-AUDI-VW-Skoda-Seat-VAG-COM_W0QQitemZ300337505992QQcmdZViewItemQQptZUK_Diagnostic_Tools_Equipment?hash=item45ed82a6c8 takie cosik Adamie [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 21:47_________________________________________________sam kabel jest ok, raz udalo mi sie przescanowac, nie znalazlo bledow ale po ponownym uruchomieniu winda7 zmknela mi ten program vag com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 idę zaraz w takim razie sobie coś do jedzenia zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 a ja sobie zapale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 idę zaraz w takim razie sobie coś do jedzenia zrobić tylko nie jedz polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 siemka ja właśnie otworzyłem browarka i też sobie pale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 a ja sobie zapale miałeś rzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 siemka ja właśnie otworzyłem browarka i też sobie pale Czeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 siemka ja właśnie otworzyłem browarka i też sobie pale siemanerro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 A ja chłopaki Was już dziś pożegnam Do miłego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 A ja chłopaki Was już dziś pożegnam Do miłego... no narazie [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 21:57_________________________________________________Chłopaki...cosik z innej półeczki...jaki film polecacie....coś z Sci Fiction lub Wojenny....Coś z neta chce zassać ale nima pomysłu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 A ja chłopaki Was już dziś pożegnam Do miłego... do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Maciek czy ty moze masz jakis program diagnostyczny? jeśli do mnie pisałeś to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 po inhalacji [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:02_________________________________________________ Maciek czy ty moze masz jakis program diagnostyczny? jeśli do mnie pisałeś to tak a no do ciebe. byl bys tak mily i podeslal bys mi go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 ja ostatnio oglądałem 2012 - fajny. teraz czekam aż będzie Avatar w DVD ripie Madas no miałem ale jakoś nie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 ja ostatnio oglądałem 2012 - fajny. teraz czekam aż będzie Avatar w DVD ripie Madas no miałem ale jakoś nie idzie no tak lukałem na 2012 w necie ale poki co no to napisy a jak juz no to smieszny syntezator mowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 ja ostatnio oglądałem 2012 - fajny. teraz czekam aż będzie Avatar w DVD ripie Madas no miałem ale jakoś nie idzie ja robie to dwadziescia razy dziennie i mi tez nie wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 po inhalacji [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:02_________________________________________________ Maciek czy ty moze masz jakis program diagnostyczny? jeśli do mnie pisałeś to tak a no do ciebe. byl bys tak mily i podeslal bys mi go daj mejla na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi