nike21 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Nikuś a co tam u Ciebie?? Słuchaj mam pytanko...mam viste....i teraz juz pobraly mi sie jak narazie wszystkie aktualizacje tj, service pack 2....powiedz mi idzie zrobic np. tak zebym po formacie juz niemusial aktualizowac tego samego od nowa?? Idzie zrobic jakąś kopie samych aktualizacji na Viscie ?? możesz zrobić obraz dysku który później jak wgrasz będziesz mieć to co masz w chwili tworzenia tego obrazu[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 23:15_________________________________________________ Agniecha kiedy na spocik zawitasz? dawno Cie nie było... w niedziele jak dożyje :> bo tak sie składa że dziś ketko moja świeczka przygasła...ale sie udało no to fajnie pewnie znowu będzie dużo aut
malutka:) Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Nikuś a co tam u Ciebie?? Słuchaj mam pytanko...mam viste....i teraz juz pobraly mi sie jak narazie wszystkie aktualizacje tj, service pack 2....powiedz mi idzie zrobic np. tak zebym po formacie juz niemusial aktualizowac tego samego od nowa?? Idzie zrobic jakąś kopie samych aktualizacji na Viscie ?? możesz zrobić obraz dysku który później jak wgrasz będziesz mieć to co masz w chwili tworzenia tego obrazu[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 23:15_________________________________________________ Agniecha kiedy na spocik zawitasz? dawno Cie nie było... w niedziele jak dożyje :> bo tak sie składa że dziś ketko moja świeczka przygasła...ale sie udało no to fajnie pewnie znowu będzie dużo aut a sie namnożyło ostatnimi czasy...
Rako Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Ja byłem pierwszy raz i powiem szczerze że byłem pełen podziwu Tak sobie powiedzialem ze musze przyjechac koniecznie nastepnym razem i stac sie bywalcem
malutka:) Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Ja byłem pierwszy raz i powiem szczerze że byłem pełen podziwu Tak sobie powiedzialem ze musze przyjechac koniecznie nastepnym razem i stac sie bywalcem Cóż za wzruszające zdanie :beksa:
Rako Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Ja byłem pierwszy raz i powiem szczerze że byłem pełen podziwu Tak sobie powiedzialem ze musze przyjechac koniecznie nastepnym razem i stac sie bywalcem Cóż za wzruszające zdanie :beksa: ta znowu swoje
malutka:) Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Ja byłem pierwszy raz i powiem szczerze że byłem pełen podziwu Tak sobie powiedzialem ze musze przyjechac koniecznie nastepnym razem i stac sie bywalcem Cóż za wzruszające zdanie :beksa: ta znowu swoje no bo "TA" już taka jest
nike21 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Ja byłem pierwszy raz i powiem szczerze że byłem pełen podziwu Tak sobie powiedzialem ze musze przyjechac koniecznie nastepnym razem i stac sie bywalcem Cóż za wzruszające zdanie :beksa: :polew:przyjeżdżaj u nas zawsze jest fajnie nawet jak nie jest [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 23:26_________________________________________________ Ja byłem pierwszy raz i powiem szczerze że byłem pełen podziwu Tak sobie powiedzialem ze musze przyjechac koniecznie nastepnym razem i stac sie bywalcem Cóż za wzruszające zdanie :beksa: ta znowu swoje no bo "TA" już taka jest wyrobiła się na "Poznańskich salonach"
Rako Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Ja byłem pierwszy raz i powiem szczerze że byłem pełen podziwu Tak sobie powiedzialem ze musze przyjechac koniecznie nastepnym razem i stac sie bywalcem Cóż za wzruszające zdanie :beksa: :polew:przyjeżdżaj u nas zawsze jest fajnie nawet jak nie jest [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 23:26_________________________________________________ Ja byłem pierwszy raz i powiem szczerze że byłem pełen podziwu Tak sobie powiedzialem ze musze przyjechac koniecznie nastepnym razem i stac sie bywalcem Cóż za wzruszające zdanie :beksa: ta znowu swoje no bo "TA" już taka jest wyrobiła się na "Poznańskich salonach" przyjezdzaj przyjezdzaj....przeglad sie zrobi
malutka:) Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Ja byłem pierwszy raz i powiem szczerze że byłem pełen podziwu Tak sobie powiedzialem ze musze przyjechac koniecznie nastepnym razem i stac sie bywalcem Cóż za wzruszające zdanie :beksa: :polew:przyjeżdżaj u nas zawsze jest fajnie nawet jak nie jest [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 23:26_________________________________________________ Ja byłem pierwszy raz i powiem szczerze że byłem pełen podziwu Tak sobie powiedzialem ze musze przyjechac koniecznie nastepnym razem i stac sie bywalcem Cóż za wzruszające zdanie :beksa: ta znowu swoje no bo "TA" już taka jest wyrobiła się na "Poznańskich salonach" przyjezdzaj przyjezdzaj....przeglad sie zrobi co chcesz przeglądać ??
nike21 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 przyjezdzaj przyjezdzaj....przeglad sie zrobi to nie w KC ale też zapraszam...
Rako Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Ja byłem pierwszy raz i powiem szczerze że byłem pełen podziwu Tak sobie powiedzialem ze musze przyjechac koniecznie nastepnym razem i stac sie bywalcem Cóż za wzruszające zdanie :beksa: :polew:przyjeżdżaj u nas zawsze jest fajnie nawet jak nie jest [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 23:26_________________________________________________ Ja byłem pierwszy raz i powiem szczerze że byłem pełen podziwu Tak sobie powiedzialem ze musze przyjechac koniecznie nastepnym razem i stac sie bywalcem Cóż za wzruszające zdanie :beksa: ta znowu swoje no bo "TA" już taka jest wyrobiła się na "Poznańskich salonach" przyjezdzaj przyjezdzaj....przeglad sie zrobi co chcesz przeglądać ?? Ja byłem pierwszy raz i powiem szczerze że byłem pełen podziwu Tak sobie powiedzialem ze musze przyjechac koniecznie nastepnym razem i stac sie bywalcem Cóż za wzruszające zdanie :beksa: :polew:przyjeżdżaj u nas zawsze jest fajnie nawet jak nie jest [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 23:26_________________________________________________ Ja byłem pierwszy raz i powiem szczerze że byłem pełen podziwu Tak sobie powiedzialem ze musze przyjechac koniecznie nastepnym razem i stac sie bywalcem Cóż za wzruszające zdanie :beksa: ta znowu swoje no bo "TA" już taka jest wyrobiła się na "Poznańskich salonach" przyjezdzaj przyjezdzaj....przeglad sie zrobi co chcesz przeglądać ?? czy ja wiem.....choćby popychacze
fantastic Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Ja byłem pierwszy raz i powiem szczerze że byłem pełen podziwu Tak sobie powiedzialem ze musze przyjechac koniecznie nastepnym razem i stac sie bywalcem Cóż za wzruszające zdanie :beksa: :polew:przyjeżdżaj u nas zawsze jest fajnie nawet jak nie jest [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 23:26_________________________________________________ Ja byłem pierwszy raz i powiem szczerze że byłem pełen podziwu Tak sobie powiedzialem ze musze przyjechac koniecznie nastepnym razem i stac sie bywalcem Cóż za wzruszające zdanie :beksa: ta znowu swoje no bo "TA" już taka jest wyrobiła się na "Poznańskich salonach" przyjezdzaj przyjezdzaj....przeglad sie zrobi co chcesz przeglądać ?? od VAGowania to jest MUSASHI
Rako Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 dobra juz nic nie mówie bo czasem moge nie przezyc spota
nike21 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 dobra juz nic nie mówie bo czasem moge nie przezyc spota aż tak źle nie będzie
Rekomendowane odpowiedzi