blind1 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 a ja siorbne sobie browarka zaraz ja już siorbie a no Panie smacznego
drosdek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 @malutka - to widać żem cham i prostak @fan - o translator poproś na zająca
fantastic Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Macieju masz gg odpalone? aaaaaaaaaaaa już
drosdek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 jest Madas...powrócił nie no zmień nick na wartownik
Madas Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 jest Madas...powrócił karwaś twa w magazynie byłem w podziemiach ... zapakować się na jutro .....
drosdek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 czytam i czytam i ni c**jca nie jarzę nie przejmuj się - my też nie :gwizdanie:
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 jest Madas...powrócił nie no zmień nick na wartownik drosdek
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 czytam i czytam i ni c**jca nie jarzę nie przejmuj się - my też nie :gwizdanie: mów za siebie
Madas Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 czytam i czytam i ni c**jca nie jarzę nie przejmuj się - my też nie :gwizdanie: mów za siebie to opowiadaj w skrócie ci i jak
drosdek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 czytam i czytam i ni c**jca nie jarzę nie przejmuj się - my też nie :gwizdanie: mów za siebie no właśnie miałem napisać, że malutka ewentualnie wszytko wytłumaczy... ona w większości czyta i rozkłada tekst na czynniki pierwsze
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 czytam i czytam i ni c**jca nie jarzę nie przejmuj się - my też nie :gwizdanie: mów za siebie jest ten klimat
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 czytam i czytam i ni c**jca nie jarzę nie przejmuj się - my też nie :gwizdanie: mów za siebie to opowiadaj w skrócie ci i jak tak po krótce to oki ale kolega blind chciał mnie przywołać do porządku bo sie z Rakusia nabijam więc byłam grzeczna ....przez jakieś 3 minuty :polew: :polew:
drosdek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 czytam i czytam i ni c**jca nie jarzę nie przejmuj się - my też nie :gwizdanie: mów za siebie jest ten klimat hehe... chce nas trzymać, krótko a jak trzeba i to jebn... ripostą [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 22:07_________________________________________________a tak swoją drogą malutka... ale Ty masz tyłek :gwizdanie: hehe
nike21 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 a tak swoją drogą malutka... ale Ty masz tyłek :gwizdanie: hehe :polew:
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 czytam i czytam i ni c**jca nie jarzę nie przejmuj się - my też nie :gwizdanie: mów za siebie jest ten klimat hehe... chce nas trzymać, krótko a jak trzeba i to jebn... ripostą [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 22:07_________________________________________________a tak swoją drogą malutka... ale Ty masz tyłek :gwizdanie: hehe człowieku a co ona szykuje na spota....nowy image więcej nic nie mówie bo dostanie mi sie
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 czytam i czytam i ni c**jca nie jarzę nie przejmuj się - my też nie :gwizdanie: mów za siebie jest ten klimat hehe... chce nas trzymać, krótko a jak trzeba i to jebn... ripostą [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 22:07_________________________________________________a tak swoją drogą malutka... ale Ty masz tyłek :gwizdanie: hehe możesz tylko popatrzeć :gwizdanie: :gwizdanie:
drosdek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 czytam i czytam i ni c**jca nie jarzę nie przejmuj się - my też nie :gwizdanie: mów za siebie jest ten klimat hehe... chce nas trzymać, krótko a jak trzeba i to jebn... ripostą [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 22:07_________________________________________________a tak swoją drogą malutka... ale Ty masz tyłek :gwizdanie: hehe człowieku a co ona szykuje na spota....nowy image więcej nic nie mówie bo dostanie mi sie ostatnio jej nie widziałem i niestety teraz też mi pewnie nie będzie pisane jej poznać życie
Rekomendowane odpowiedzi