Adas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Co jest???? no wtorek i pracka od rana :gwizdanie: ale dzisiaj pustki
blind1 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 doberczak [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 07:30_________________________________________________a ty Macieju co z tym transparetem od rana biegasz?
blind1 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Co jest???? no wtorek i pracka od rana :gwizdanie: ale dzisiaj pustki Adas a ty znow w pracy ?[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 07:41_________________________________________________ kalorie spalam ja od dzis tez zaczynam, bo te swieta mnie rozleniwily i jakas opona od jelcza zaczyna mi rosnac na bebenku
Rako Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jednak zostaje przy tym że święta jednak męczą
blind1 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jednak zostaje przy tym że święta jednak męczą mecza jak mecza ale jak nasze kilogroamy rozkwitaja w czasie swiat
Adas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jednak zostaje przy tym że święta jednak męczą mecza jak mecza ale jak nasze kilogroamy rozkwitaja w czasie swiat Ja to za duzo z tych swiat nie pamietam
blind1 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jednak zostaje przy tym że święta jednak męczą mecza jak mecza ale jak nasze kilogroamy rozkwitaja w czasie swiat Ja to za duzo z tych swiat nie pamietam to raczej mnie nie dziwi , a mielismy ostatnio gdzies razem wypalic i tylko gadanie zostalo wszyscy znow nie mieli czasu i wszystkim nie pasowalo . moze w lipcu jak bedzie juz cieplutko sie gdzies spotkamy na sympolicznego browara???
Adas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 symbolicznie to mozna wieczorem przed komputerem
blind1 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 symbolicznie to mozna wieczorem przed komputerem okreslenie symbolicznie bylo tylko symboliczne w tym zdaniu
malutka:) Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jednak zostaje przy tym że święta jednak męczą mecza jak mecza ale jak nasze kilogroamy rozkwitaja w czasie swiat Ja to za duzo z tych swiat nie pamietam to raczej mnie nie dziwi , a mielismy ostatnio gdzies razem wypalic i tylko gadanie zostalo wszyscy znow nie mieli czasu i wszystkim nie pasowalo . moze w lipcu jak bedzie juz cieplutko sie gdzies spotkamy na sympolicznego browara??? no mnie by sie takie coś przydało
Szula298 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jednak zostaje przy tym że święta jednak męczą mecza jak mecza ale jak nasze kilogroamy rozkwitaja w czasie swiat Ja to za duzo z tych swiat nie pamietam to raczej mnie nie dziwi , a mielismy ostatnio gdzies razem wypalic i tylko gadanie zostalo wszyscy znow nie mieli czasu i wszystkim nie pasowalo . moze w lipcu jak bedzie juz cieplutko sie gdzies spotkamy na sympolicznego browara??? no mnie by sie takie coś przydało
blind1 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jednak zostaje przy tym że święta jednak męczą mecza jak mecza ale jak nasze kilogroamy rozkwitaja w czasie swiat Ja to za duzo z tych swiat nie pamietam to raczej mnie nie dziwi , a mielismy ostatnio gdzies razem wypalic i tylko gadanie zostalo wszyscy znow nie mieli czasu i wszystkim nie pasowalo . moze w lipcu jak bedzie juz cieplutko sie gdzies spotkamy na sympolicznego browara??? no mnie by sie takie coś przydało jak juz kiedys sie uda ustalic takowy termin napewno nie zapomnimy o Tobie malenstwo [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 08:36_________________________________________________milego dzionka wszystkim zycze, ja zwijam sie do pracy,narson
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ja dzisiaj idę na 10, bo nie dałem rady wstać...
Adas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Piechol [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 08:43_________________________________________________Mnie dzisiaj budzik budzil o 4:45, myslalem ze Mi sie to sni, a tu cholera do roboty trzeba bylo wstac :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Piechol [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 08:43_________________________________________________Mnie dzisiaj budzik budzil o 4:45, myslalem ze Mi sie to sni, a tu cholera do roboty trzeba bylo wstac :gwizdanie: ja żeby uniknąć niespodzianek nie ustawiłem w ogóle
Madas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 cześć a ja załapałem jakiegoś wirusa i mi słabo
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 cześć a ja załapałem jakiegoś wirusa i mi słabo starość nie radość
Rekomendowane odpowiedzi