malutka:) Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Co jest???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Co jest???? no wtorek i pracka od rana :gwizdanie: ale dzisiaj pustki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Siema z rańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 doberczak [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 07:30_________________________________________________a ty Macieju co z tym transparetem od rana biegasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 kalorie spalam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Co jest???? no wtorek i pracka od rana :gwizdanie: ale dzisiaj pustki Adas a ty znow w pracy ?[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 07:41_________________________________________________ kalorie spalam ja od dzis tez zaczynam, bo te swieta mnie rozleniwily i jakas opona od jelcza zaczyna mi rosnac na bebenku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jednak zostaje przy tym że święta jednak męczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jednak zostaje przy tym że święta jednak męczą mecza jak mecza ale jak nasze kilogroamy rozkwitaja w czasie swiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jednak zostaje przy tym że święta jednak męczą mecza jak mecza ale jak nasze kilogroamy rozkwitaja w czasie swiat Ja to za duzo z tych swiat nie pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jednak zostaje przy tym że święta jednak męczą mecza jak mecza ale jak nasze kilogroamy rozkwitaja w czasie swiat Ja to za duzo z tych swiat nie pamietam to raczej mnie nie dziwi , a mielismy ostatnio gdzies razem wypalic i tylko gadanie zostalo wszyscy znow nie mieli czasu i wszystkim nie pasowalo . moze w lipcu jak bedzie juz cieplutko sie gdzies spotkamy na sympolicznego browara??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 symbolicznie to mozna wieczorem przed komputerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 symbolicznie to mozna wieczorem przed komputerem okreslenie symbolicznie bylo tylko symboliczne w tym zdaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jednak zostaje przy tym że święta jednak męczą mecza jak mecza ale jak nasze kilogroamy rozkwitaja w czasie swiat Ja to za duzo z tych swiat nie pamietam to raczej mnie nie dziwi , a mielismy ostatnio gdzies razem wypalic i tylko gadanie zostalo wszyscy znow nie mieli czasu i wszystkim nie pasowalo . moze w lipcu jak bedzie juz cieplutko sie gdzies spotkamy na sympolicznego browara??? no mnie by sie takie coś przydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jednak zostaje przy tym że święta jednak męczą mecza jak mecza ale jak nasze kilogroamy rozkwitaja w czasie swiat Ja to za duzo z tych swiat nie pamietam to raczej mnie nie dziwi , a mielismy ostatnio gdzies razem wypalic i tylko gadanie zostalo wszyscy znow nie mieli czasu i wszystkim nie pasowalo . moze w lipcu jak bedzie juz cieplutko sie gdzies spotkamy na sympolicznego browara??? no mnie by sie takie coś przydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jednak zostaje przy tym że święta jednak męczą mecza jak mecza ale jak nasze kilogroamy rozkwitaja w czasie swiat Ja to za duzo z tych swiat nie pamietam to raczej mnie nie dziwi , a mielismy ostatnio gdzies razem wypalic i tylko gadanie zostalo wszyscy znow nie mieli czasu i wszystkim nie pasowalo . moze w lipcu jak bedzie juz cieplutko sie gdzies spotkamy na sympolicznego browara??? no mnie by sie takie coś przydało jak juz kiedys sie uda ustalic takowy termin napewno nie zapomnimy o Tobie malenstwo [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 08:36_________________________________________________milego dzionka wszystkim zycze, ja zwijam sie do pracy,narson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ja dzisiaj idę na 10, bo nie dałem rady wstać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Piechol [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 08:43_________________________________________________Mnie dzisiaj budzik budzil o 4:45, myslalem ze Mi sie to sni, a tu cholera do roboty trzeba bylo wstac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Piechol [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 08:43_________________________________________________Mnie dzisiaj budzik budzil o 4:45, myslalem ze Mi sie to sni, a tu cholera do roboty trzeba bylo wstac :gwizdanie: ja żeby uniknąć niespodzianek nie ustawiłem w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 cześć a ja załapałem jakiegoś wirusa i mi słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 cześć a ja załapałem jakiegoś wirusa i mi słabo starość nie radość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi