Pepin Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 żuczek dostawczaczek a pokaż? a ja widziałem tydzień temu
fantastic Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 czesc Macieju, ten cytat jest zaraz nad Adasiem [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 07:59_________________________________________________ostatnio z ciebie ranny ptaszek Macieju, jestes w pl? [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 08:01_________________________________________________ide zrobic sobie kawulca jestem w PL jeszcze - najprawdopodobniej wylatuje 4 maja Doberek wszystkim BTW Fantastic jak wygląda mój żuczek od tyłu ? powiem ci VARIO że pupa całkiem całkiem żeś z tym dostawczakiem ładnie pojechał - weź już zmądrzej i kup ałdi żuczek dostawczaczek a pokaż? [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 17:01_________________________________________________ żuczek dostawczaczek a pokaż? a ja widziałem tydzień temu PEPIN wczoraj rozmawiałem z tym kolesiem co poległeś z nim (z ulicy na tor) Czarna ibiza lata - BTW reklama klubu działa, od razu zjarzył twoje auto jak u mnie zobaczył naklejkę
Pepin Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 PEPIN wczoraj rozmawiałem z tym kolesiem co poległeś z nim (z ulicy na tor) Czarna ibiza lata - BTW reklama klubu działa, od razu zjarzył twoje auto jak u mnie zobaczył naklejkę a co Cię z nim spotkało ?[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 20:19_________________________________________________Jakby ktoś chciał sobie poszukać różnych części i numeru katalogowego firmy MAHLE,KNECHT http://217.6.60.45/mahle/_action/Controller.jsp?fahrzeugid=42738&folder=fahrzeug&actionMethode=fahrzeugDetail a później można cenę sprawdzić http://motoryzacyjna.pl/filtry,knecht.html Albo w IC już będzie łątwiej szukać .. bo tam to jest masakra ... A tutaj katalon on-line części BOSCH-a http://www.bosch.onyx.pl/czesci_samochodowe/
fantastic Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 PEPIN wczoraj rozmawiałem z tym kolesiem co poległeś z nim (z ulicy na tor) Czarna ibiza lata - BTW reklama klubu działa, od razu zjarzył twoje auto jak u mnie zobaczył naklejkę a co Cię z nim spotkało ? byliśmy razem na programie w goodhope założył większy cooler i i wyskoczyło mu 178 kuni nie pamiętam ile momentu
Glovash Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 widzieliście Panowie promocje na Orlenie ?? Pb 98 w cenie 95 ... [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 21:39_________________________________________________ PEPIN wczoraj rozmawiałem z tym kolesiem co poległeś z nim (z ulicy na tor) Czarna ibiza lata - BTW reklama klubu działa, od razu zjarzył twoje auto jak u mnie zobaczył naklejkę a co Cię z nim spotkało ? Kolega BASOG 10 min temu się z nim widziałem.. tak jak mówicie, miał 164 KM po chipie u GH. Zrobił IC`ka w Dynosofcie i bez korekty wyskoczyło 178.. Był na korekcie u GH i nie było co robić, bo było SI. Jedzie to teraz zacnie... byliśmy razem na programie w goodhope założył większy cooler i i wyskoczyło mu 178 kuni , momentu ponad 380 nie pamiętam ile momentu
Pepin Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 PEPIN wczoraj rozmawiałem z tym kolesiem co poległeś z nim (z ulicy na tor) Czarna ibiza lata - BTW reklama klubu działa, od razu zjarzył twoje auto jak u mnie zobaczył naklejkę a co Cię z nim spotkało ? byliśmy razem na programie w goodhope założył większy cooler i i wyskoczyło mu 178 kuni nie pamiętam ile momentu Ło Matko .... btw. w tej Ibizie on IC ma gdzieś schowany i kiepsko chłodził
Pepin Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 cześć wszystkim I Madas przemówił ludzkim głosem ...
variocustoms Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Fantastic mega wyczesany Żuk, pozwolę sobie w podpisie umieścić
Bartasm Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 witam, panowie czy ktoś z poznania ma w swoim aucie SDS i mógłby pomóc w instalacji tego systemu w moim aucie? poza tym chciałbym kupić z pewnego źródła VAGa. proszę o kontakt na PW.
blind1 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 doberczak i narson spidalamm do pracy [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 07:44_________________________________________________milego dzionka wszystkim zycze
Bieniek Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Hello Spota tam gdzie zawsze??Moze sie wybiore jutro
Madas Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 cześć Hello Spota tam gdzie zawsze??Moze sie wybiore jutro hej .... dokładnie tak z tym że godzinkę wcześniej
duluki Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 A w pracy sobie siedzę do 22 przesrane Adamie gdzie spocik jutro jak bedzie pogoda może uda mi się wpaść
Madas Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 A w pracy sobie siedzę do 22 przesrane Adamie gdzie spocik jutro jak bedzie pogoda może uda mi się wpaść spotykamy sie w KC a potem chyba gdzieś śmigniemy [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 19:36_________________________________________________oczywiście na 1500
Szula298 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 A w pracy sobie siedzę do 22 przesrane Adamie gdzie spocik jutro jak bedzie pogoda może uda mi się wpaść spotykamy sie w KC a potem chyba gdzieś śmigniemy [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 19:36_________________________________________________oczywiście na 1500 No w KC chyba nas nie pomieszczą na kawie ... przynajmniej nie przy jednym stoliku... A jak była by pogoda to faktycznie możemy gdzieś śmignąć...
Rekomendowane odpowiedzi