Madas Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 i jak tam się spocik udał? trzeba było przyjechać przecież wiesz że ważny spot to był a tak poważnie to było naprawdę super :good:
nike21 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 i jak tam się spocik udał? trzeba było przyjechać przecież wiesz że ważny spot to był a tak poważnie to było naprawdę super :good: no wiem ale zabrałem się za wykopywanie drzew i czas przeleciał... za tydzień może będę już sadził tuje
Madas Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 i jak tam się spocik udał? trzeba było przyjechać przecież wiesz że ważny spot to był a tak poważnie to było naprawdę super :good: no wiem ale zabrałem się za wykopywanie drzew i czas przeleciał... za tydzień może będę już sadził tuje wolisz drzewka niż kolegę ... dobra
nike21 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 i jak tam się spocik udał? trzeba było przyjechać przecież wiesz że ważny spot to był a tak poważnie to było naprawdę super :good: no wiem ale zabrałem się za wykopywanie drzew i czas przeleciał... za tydzień może będę już sadził tuje wolisz drzewka niż kolegę ... dobra wole posadzić drzewka żeby kolega mógł na fajną działkę na grilla przyjeżdżać
Madas Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 i jak tam się spocik udał? trzeba było przyjechać przecież wiesz że ważny spot to był a tak poważnie to było naprawdę super :good: no wiem ale zabrałem się za wykopywanie drzew i czas przeleciał... za tydzień może będę już sadził tuje wolisz drzewka niż kolegę ... dobra wole posadzić drzewka żeby kolega mógł na fajną działkę na grilla przyjeżdżać :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 ja juz czekam na foty i filmik ja parę fotek mam a film ma kolega z Bydgoszczy
Rako Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 a ten cały 3-dniowy to kiedy plany ogólnie??
Madas Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 a ten cały 3-dniowy to kiedy plany ogólnie?? no 30 lipiec - 1 sierpień
Madas Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 a co ma być 3 dniowe? spot? tak w Pile ... nasz wew zlot
nike21 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 a ten cały 3-dniowy to kiedy plany ogólnie?? no 30 lipiec - 1 sierpień w połowie mojego urlopu
nike21 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 a co ma być 3 dniowe? spot? tak w Pile ... nasz wew zlot wielkopolski? czy jeszcze jakiś region będzie?
drosdek Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 a co ma być 3 dniowe? spot? tak w Pile ... nasz wew zlot wielkopolski? czy jeszcze jakiś region będzie? jeszcze pomorskie i kujawsko-pomorskie
Rekomendowane odpowiedzi