Bart-S Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Siema! Proszę klubowiczów z wlkp o podesłanie mi danych potrzebnych do zakończenia rozmów z AP. Info wysyłajcie na pw. Potrzebuję imię i nazwisko + adres e-mail. Dzięki
Madas Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 cześć wszystkim ... co tu się działo ciekawego przez te 3 dni
Adas Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Siema! Proszę klubowiczów z wlkp o podesłanie mi danych potrzebnych do zakończenia rozmów z AP. Info wysyłajcie na pw. Potrzebuję imię i nazwisko + adres e-mail. Dzięki co dzieki temu bedzie ?
Bart-S Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Siema! Proszę klubowiczów z wlkp o podesłanie mi danych potrzebnych do zakończenia rozmów z AP. Info wysyłajcie na pw. Potrzebuję imię i nazwisko + adres e-mail. Dzięki co dzieki temu bedzie ? Zniżka na części, materiały eksploatacyjne i serwis w AutoPremium
Adas Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Siema! Proszę klubowiczów z wlkp o podesłanie mi danych potrzebnych do zakończenia rozmów z AP. Info wysyłajcie na pw. Potrzebuję imię i nazwisko + adres e-mail. Dzięki co dzieki temu bedzie ? Zniżka na części, materiały eksploatacyjne i serwis w AutoPremium a jaka ta znizka
Bart-S Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 17% materiały eksploatacyjne (oleje, filtry, klocki hamulcowe, pasek rozrządu itd.) 15% pozostałe części 10% serwis Warunek - zakupy na kwotę 1000zł netto na miesiąc (oczywiście liczy się sumę wszystkich naszych zakupów). Myślę, że z czasem damy radę podnieść rabat jeszcze troszkę wyżej (odczekam trochę i będę walczył o równy procent dla wszystkich produktów). Uzyskanie zniżki będzie możliwe tylko za okazaniem karty klubowej.
Bart-S Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Nie powinno być problemu ...ale zapytam jeszcze o to. Wstępnie sugerowałem, że bedziemy brać na paragon a okazyjnie jakaś FV.
Pepin Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 czy takim czymś można czyścić także IC? INDEKS: VPS RADIATOR FLUSH 350ML NAZWA: Płyn do czyszczenia układu chłodzenia OPIS: Profesjonalny preparat do czyszczenia chłodnic samochodowych 350ML VPS VALVOLINE albo tym INDEKS: CRC10330110 NAZWA: Płyn do czyszcznia układu chłodzenia OPIS: RADIATOR CLEAN 250ml środek czyszczący wnętrze chłodnic i układów chłodzenia CRC
Bart-S Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Ja biore tylko na fakturki :gwizdanie: Dostałem odpowiedź - nie będzie problemu z FV.
fantastic Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 czy takim czymś można czyścić także IC? INDEKS: VPS RADIATOR FLUSH 350ML NAZWA: Płyn do czyszczenia układu chłodzenia OPIS: Profesjonalny preparat do czyszczenia chłodnic samochodowych 350ML VPS VALVOLINE albo tym INDEKS: CRC10330110 NAZWA: Płyn do czyszcznia układu chłodzenia OPIS: RADIATOR CLEAN 250ml środek czyszczący wnętrze chłodnic i układów chłodzenia CRC no raczej nie bo tam nie ma przepływu płynu tylko powietrze chyba nie
nike21 Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 czy takim czymś można czyścić także IC? INDEKS: VPS RADIATOR FLUSH 350ML NAZWA: Płyn do czyszczenia układu chłodzenia OPIS: Profesjonalny preparat do czyszczenia chłodnic samochodowych 350ML VPS VALVOLINE albo tym INDEKS: CRC10330110 NAZWA: Płyn do czyszcznia układu chłodzenia OPIS: RADIATOR CLEAN 250ml środek czyszczący wnętrze chłodnic i układów chłodzenia CRC no raczej nie bo tam nie ma przepływu płynu tylko powietrze chyba nie a dlaczego nie? jak jest do aluminiowych chłodnic to możesz... nie ma znaczenia czy to płyn się chłodzi czy powietrze. ważne żeby nie czyścić płynem np do stali
fantastic Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 mozna go wymontowac i wyczyścić benzyn,ą z zewnatrz
Adas Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 a gdzie najtaniej kupic zarowki ze swiatel stopu ? w IC czy AP ?
Piechol Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 a gdzie najtaniej kupic zarowki ze swiatel stopu ? w IC czy AP ? jeszcze nie kupiłeś? paliwo do Poznania Cie będzie więcej kosztować niż te żarówki człowieku... :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 a gdzie najtaniej kupic zarowki ze swiatel stopu ? w IC czy AP ? w zwykłym motoryzacyjnym w turku na rynku, u pana henia żarówka 21W
Piechol Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 a gdzie najtaniej kupic zarowki ze swiatel stopu ? w IC czy AP ? w zwykłym motoryzacyjnym w turku na rynku, u pana henia żarówka 21W od Zdzisia też powinny pasować
fantastic Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 czy takim czymś można czyścić także IC? INDEKS: VPS RADIATOR FLUSH 350ML NAZWA: Płyn do czyszczenia układu chłodzenia OPIS: Profesjonalny preparat do czyszczenia chłodnic samochodowych 350ML VPS VALVOLINE albo tym INDEKS: CRC10330110 NAZWA: Płyn do czyszcznia układu chłodzenia OPIS: RADIATOR CLEAN 250ml środek czyszczący wnętrze chłodnic i układów chłodzenia CRC no raczej nie bo tam nie ma przepływu płynu tylko powietrze chyba nie a dlaczego nie? jak jest do aluminiowych chłodnic to możesz... nie ma znaczenia czy to płyn się chłodzi czy powietrze. ważne żeby nie czyścić płynem np do stali no tAaaaa ale ja myslałem ze od wewnątrz pepin chce go czyścić wiec płyn nie miałby sie jak rozprowadzić w srodku IC BO TE PŁYNY SA DO CZYSZCZENIA WEWNATRZ WŁASNIE za caps-a[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 22:07_________________________________________________ a gdzie najtaniej kupic zarowki ze swiatel stopu ? w IC czy AP ? albo na allegro do domu ci przyślą [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 22:12_________________________________________________ a gdzie najtaniej kupic zarowki ze swiatel stopu ? w IC czy AP ? w AP do audi 5,7zł do skody 4,8zł allegro 1zł http://www.allegro.pl/item1030161973_zarowka_lamp_lampy_jazdy_dziennej_dzienne_p21w.html a tu masz philipsa 10 szt. jakby ci sie ta 1 spaliła http://www.allegro.pl/item1048706839_zarowka_philips_p21w_12v.html
Rekomendowane odpowiedzi