Pepin Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 ten wiadukt w porownaniu z wyremontowanym sremskim mosrem wyglada jak nowka cewka [br]Dopisany: 28 Maj 2010, 08:38_________________________________________________mogli by sie wziac za wiadukt na katowickiej kolo M1, ten to dobiero jest r....... [br]Dopisany: Jeśli ten koło Kinepolis .. toż to on już jest zrobiony .. od roku chyba ....
Piechol Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 a od jutra wiadukt w Antoninku idzie do piachu ... bendom korki to mnie pocieszyłeś czyli jak będę śmigał na chatę z Winograd to lepiej przez Garbary i Śródkę niż Bałtycką, obwodnicą do Antoninka?
nike21 Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 z tego co wiem to w stronę do Swarzędza ruch idzie lepiej niż w drugą mańkę
Piechol Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 z tego co wiem to w stronę do Swarzędza ruch idzie lepiej niż w drugą mańkę ale czy lepiej znaczy przejezdnie? ja jade dopiero w środę, więc będzie syf na bank...
Glovash Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 wybiera się ktoś? http://www.a3-club.net/zlot/
Piechol Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Sytuacja, która wydarzyła się w autobusie linii numer 32 w Gliwicach. Autobus,pełen tłok ludzi (godzina 16, każdy wraca z roboty), jednym z pasażerów zajmujących miejsce siedzące jest czarnoskóry mężczyzna, wiek nieznany. Autobus staje na przystanku, wsiada kobieta w ciąży (zaawansowanej) z zakupami i jakaś babcia (i inne osoby). Murzyn widząc kobietę w ciąży wstaje i mówi do niej: "Proszę sobie usiąść" i grzecznie się odsuwa, podaje dłoń żeby się go złapała - autobus już rusza. Babcia widząc zwalniane miejsce, odpycha kobietę brzemienną i pędem wskakuje na krzesełko, zajmuje je i siedzi w niebo wzięta. Czarnoskóry powiedział jej ładnie: "przepraszam, ale ustąpiłem miejsca tej kobiecie, bo jest w ciąży i wygląda na zmęczoną, chyba niestanie się pani nic, jeśli postoi pani trochę a da usiąść tej pani." Na co babcia odpowiada: "Nie wiem z jakiego plemienia pan jest, ale tutaj,w tym cywilizowanym kraju ustępuje się miejsca starym, schorowanym kobietom, a nie młodym, zdrowym." No niestety miała pecha, bo czarny najwidoczniej się mocno zirytował przytykiem rasistowskim więc ładnie i dosadnie odpowiedział starszej pani: "Nie wiem, z jakiej wioski pani jest, ale w mojej to takie stare i zgryźliwe piz*y zjada się na kolację". Ponoć reakcja autobusu była nie do opisania.
Adas Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Sytuacja, która wydarzyła się w autobusie linii numer 32 w Gliwicach. Autobus,pełen tłok ludzi (godzina 16, każdy wraca z roboty), jednym z pasażerów zajmujących miejsce siedzące jest czarnoskóry mężczyzna, wiek nieznany. Autobus staje na przystanku, wsiada kobieta w ciąży (zaawansowanej) z zakupami i jakaś babcia (i inne osoby). Murzyn widząc kobietę w ciąży wstaje i mówi do niej: "Proszę sobie usiąść" i grzecznie się odsuwa, podaje dłoń żeby się go złapała - autobus już rusza. Babcia widząc zwalniane miejsce, odpycha kobietę brzemienną i pędem wskakuje na krzesełko, zajmuje je i siedzi w niebo wzięta. Czarnoskóry powiedział jej ładnie: "przepraszam, ale ustąpiłem miejsca tej kobiecie, bo jest w ciąży i wygląda na zmęczoną, chyba niestanie się pani nic, jeśli postoi pani trochę a da usiąść tej pani." Na co babcia odpowiada: "Nie wiem z jakiego plemienia pan jest, ale tutaj,w tym cywilizowanym kraju ustępuje się miejsca starym, schorowanym kobietom, a nie młodym, zdrowym." No niestety miała pecha, bo czarny najwidoczniej się mocno zirytował przytykiem rasistowskim więc ładnie i dosadnie odpowiedział starszej pani: "Nie wiem, z jakiej wioski pani jest, ale w mojej to takie stare i zgryźliwe piz*y zjada się na kolację". Ponoć reakcja autobusu była nie do opisania. dobre dobre
Glovash Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 2 dni temu to czytałem gdzieś na necie to było w Gdańsku, jakieś pół roku temu kolega mi to opowiadał to o Poznaniu... ale text dobry
Madas Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 wybiera się ktoś? http://www.a3-club.net/zlot/ ja nie
Magdalenah Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Sytuacja, która wydarzyła się w autobusie linii numer 32 w Gliwicach. Autobus,pełen tłok ludzi (godzina 16, każdy wraca z roboty), jednym z pasażerów zajmujących miejsce siedzące jest czarnoskóry mężczyzna, wiek nieznany. Autobus staje na przystanku, wsiada kobieta w ciąży (zaawansowanej) z zakupami i jakaś babcia (i inne osoby). Murzyn widząc kobietę w ciąży wstaje i mówi do niej: "Proszę sobie usiąść" i grzecznie się odsuwa, podaje dłoń żeby się go złapała - autobus już rusza. Babcia widząc zwalniane miejsce, odpycha kobietę brzemienną i pędem wskakuje na krzesełko, zajmuje je i siedzi w niebo wzięta. Czarnoskóry powiedział jej ładnie: "przepraszam, ale ustąpiłem miejsca tej kobiecie, bo jest w ciąży i wygląda na zmęczoną, chyba niestanie się pani nic, jeśli postoi pani trochę a da usiąść tej pani." Na co babcia odpowiada: "Nie wiem z jakiego plemienia pan jest, ale tutaj,w tym cywilizowanym kraju ustępuje się miejsca starym, schorowanym kobietom, a nie młodym, zdrowym." No niestety miała pecha, bo czarny najwidoczniej się mocno zirytował przytykiem rasistowskim więc ładnie i dosadnie odpowiedział starszej pani: "Nie wiem, z jakiej wioski pani jest, ale w mojej to takie stare i zgryźliwe piz*y zjada się na kolację". Ponoć reakcja autobusu była nie do opisania. :polew:
Vito_ Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Doberek eSa dopiero wyjedzie przyszły tydzień Ale postaram się w niedziele dojechać ojca wozidłem;] a tak przy okazji nie chce ktoś ładnej A6 ? albo może kogoś znajomy szuka? Bo musimy się pozbyć... http://allegro.pl/item1059445666_audi_a6_perfekcyjny_stan_niski_przebieg_poznan.html
drosdek Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Siemano wszystkim Kupe lat, ale postaram się być w niedziele Apropos... Zna ktoś jakieś dobre dojście do części - potrzebowałbym dla siebie przedni zderzak, maskę i grill
blind1 Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 narobilem sie jak beduin to drina moge siorbnac, akceptuje ktos
nike21 Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Siemano wszystkim Kupe lat, ale postaram się być w niedziele Apropos... Zna ktoś jakieś dobre dojście do części - potrzebowałbym dla siebie przedni zderzak, maskę i grill w co przyjebałeś? ja właśnie sączę drinasa więc zdrówko
Rekomendowane odpowiedzi