variocustoms Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Siemka, kilka dni mnie nie było, wyprowadzka + choroba ot życiowa masakra BTW Nikuś ta ostatnia czarna (Ilona ) którą byłeś na kartach chyba była OK, widzę zmiany za bardzo na Bronka bręczała ?
Pepin Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Wczoraj upolowałem białe B5 kombi PZ xxxxx z podkładami na Chrobrego w Poznaniu ... to ktoś z aktywnych forumowiczów ?[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 08:38_________________________________________________ ja w środę chyba idę na 3 cześć "Zmierzchu" ... ale nie mam tel w Oragne... ;/ to poszukaj kogoś w piątek moja kobita była na maratonie 22:00-06:00 w Malcie ... wszystkie 3 części o tych wampirkach
blind1 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 dobly [br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 09:06_________________________________________________wypad do zakopca udany 8 punktow i 300 zl droga powrotna jeszcze lepsz 3 godziny w korku na a4 .trzy tiry sie rozpidolily w tym jeden z kierowcow nie przezyl
nike21 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Siemka, kilka dni mnie nie było, wyprowadzka + choroba ot życiowa masakra BTW Nikuś ta ostatnia czarna (Ilona ) którą byłeś na kartach chyba była OK, widzę zmiany za bardzo na Bronka bręczała ? nie, akurat tutaj o Bronka nie chodziło
blind1 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 czesc Bartek,a ty nie w pracy? [br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 10:03_________________________________________________rozumiem ze przeprowadzka zakonczona?
variocustoms Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 L4 jeszcze dzisiaj mam, wyprowadzka jak na razie a wprowadzka jak dobrze pójdzie przełom sierpnia i września
Madas Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 cześć wszystkim Vario to co Kalisz ? na jak długo ?
variocustoms Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Nie Kalisz tylko Nowa Wieś, nie opuszczam rejonów stolycy Wlkp
Madbar Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Cześć i czołem, Vario, ten koles, który Cię pozdrawiał na Rondzie Śródka, to byłem ja. Byłeś nieco zaaferowany tym telefonem i nieco obrócony tyłem, ale zaryzykowałem. Nie widziałem tej Twojej Fordziny jeszcze, ale pasowała mi do obrazka z profilu. No,ale kawał auta to to jest...... A w KC to na wysokość się mieści?
Pepin Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 dobly [br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 09:06_________________________________________________wypad do zakopca udany 8 punktow i 300 zl droga powrotna jeszcze lepsz 3 godziny w korku na a4 .trzy tiry sie rozpidolily w tym jeden z kierowcow nie przezyl Do Zakopca to trze jeździć przez łódź ... może 20km dalej ale pół godziny szybciej ... do Łodzi masz 200km autostrady, później całyczas dwupasmówka i znów autostarda - jedynie trzeba dobrze przejazd przez Łódź "wycyrklować"
Madbar Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Wczoraj upolowałem białe B5 kombi PZ xxxxx z podkładami na Chrobrego w Poznaniu ... to ktoś z aktywnych forumowiczów ? Co to znaczy z podkładami? Nie wiem,ale tydzień temu na Winogradach widziałem B5 Avant zrobiony na B7 RS4. Jak mamusie kocham, w pierwszej chwili zastanawiałem, się co to za dziwo. Lampy tylne od B7 wklejone lekko z ukosa, poszrzane nadkola, czarny dach.Z przodu zderzak wyglądał na oryginalny i lampy oczywiście też od B7. Ciekawostka.Ktoś może też to widział? A jakieś dwa tygodnie temu na Polnej widziałem B7 RS w sedanie na poznańskich numerach. Na chwile mnie przytkało, a potem pyknąłem parę fotek telefonem....
variocustoms Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Madbar poznałem Cię no miałem tel od developera i się zlekka zgrzałem do KC nawet nie próbuję bo bym się na dole nie zawinął i LPG jest
Madbar Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 No chyba tak, bo aż żeś sie zatrzymał na przystanku do tej rozmowy. A to Blutka nie masz?..
variocustoms Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Nie mam bo musiałbym dokupić moduł a nie chce mi się i szkoda kasiory, w Audi miałem BT i nie byłem zadowolony, niby komfort ale jakość mnie nie zadowalała
Pepin Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Madasiasty, karty zalaminowane - gotowe do odbioru
nike21 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska_dyskusje-t137533.0.html;msg1699234#msg1699234 :gwizdanie:
Madas Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Madasiasty, karty zalaminowane - gotowe do odbioru oooo superowo :)
Rekomendowane odpowiedzi