Pepin Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Musashi .. wezmę Twoje stare tarcze hamulcowe .. najlepiej przód i tył (zakłądam, ze piasta jest taka sama 2.0 vs 3.0 ?)[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 11:10_________________________________________________kupię sprawną matrycę do lapka 15.4" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Co do sądu grodzkiego to będe miał z pierwszej ręki bo mam wezwanie na 15 listopada w tej kwesti już raz sąd się przychylil do mojego odwolania ale publiczny oskarżycieł tez się odwolał że mnei nie przesuchali więc kolejna rozprawa - zobaczymy jak to się skończy bo ciągnie się juz pół roku. a o co sie odwolywales? [br]Dopisany: 05 Październik 2010, 12:07_________________________________________________ Musashi .. wezmę Twoje stare tarcze hamulcowe .. najlepiej przód i tył (zakłądam, ze piasta jest taka sama 2.0 vs 3.0 ?)[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 11:10_________________________________________________kupię sprawną matrycę do lapka 15.4" przody znosne, tyly sie do niczego nie nadaja, 5mm ponizej nominalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHRISMEN Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 no właśnie o to że od czasu nie wykroczenia tylko ujawnienia - wydruku wykroczenia do czasu wysyłki pocztą do mnie minęło ponad 30 dni. A mądry sąd uznal moje odwołanie ale argumentując tym że nie czytelne zdjęcie więc oskarzyciel z urzędu się odwolal od tego wyroku i teraz kolejna sprawa ale teraz wezwanie jako obwiniony i od nowa maglowanie - masakra sprawa z zeszłego roku już sie ciagnie bo pierwszy list z wykroczeniem dostałem w grudniu 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 bry Padalce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 przody znosne, tyly sie do niczego nie nadaja, 5mm ponizej nominalu mogą być cieknie jak żyletki .... [br]Dopisany: 05 Październik 2010, 14:21_________________________________________________ bry Padalce cześć Padaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 przody znosne, tyly sie do niczego nie nadaja, 5mm ponizej nominalu mogą być cieknie jak żyletki .... nie taniej wyjdzie 4 CD kupić? [br]Dopisany: 05 Październik 2010, 14:24_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 dzien dobry praca, praca o tej porze praca? dyspozycja 24h to daj linka do roksy z Twoim ogłoszeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 dzien dobry praca, praca o tej porze praca? dyspozycja 24h to daj linka do roksy z Twoim ogłoszeniem roksy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 dzien dobry praca, praca o tej porze praca? dyspozycja 24h to daj linka do roksy z Twoim ogłoszeniem roksy ? nie znasz roksy ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 dobry wieczor [br]Dopisany: 05 Październik 2010, 22:51_________________________________________________ mogą być cieknie jak żyletki .... a po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 heloł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 heloł heloł, a co tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 heloł, a co tam? oglądałem sobie Wojewódzkiego, ale wyjątkowo kiepski odcinek wysączę do końca mokrą łąkę i spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 heloł, a co tam? oglądałem sobie Wojewódzkiego, ale wyjątkowo kiepski odcinek wysączę do końca mokrą łąkę i spać ogolnie jego programy tanieja, z odcinka na odcinek.... jakaz mokra lake??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 jakaz mokra lake??? żubrówka + sok jabłkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 dzien dobry praca, praca o tej porze praca? dyspozycja 24h to daj linka do roksy z Twoim ogłoszeniem roksy ? nie znasz roksy ... ? nie wiem o co chodzi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 dobly [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 07:36_________________________________________________wstawac lenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 już wstane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 już wstane czesc Wojtas , no ja mysle ze wstaniesz [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 07:57_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi