Iverson Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 ...widzę , że demokracja służy Wam do , wszczynania rewolucji...który chce się jeszcze wychylić legendarne 1.6 wciąż żyje?? sam Yelo mówiłeś ,że chcesz 90ps w dizlu , bo cię sejczenta objeżdżają [br]Dopisany: 31 Grudzień 2008, 09:06_________________________________________________Wszystkiego dobrego Panowie i Panie w Nowym 2009 roku , oby był lepszy niż stary
Yelo Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 mówiłeś, że chcesz 90ps w dizlu Musiałem być nieźle nawalony Wszystkiego dobrego Panowie i Panie w Nowym 2009 roku Dopiero jutro Nowy Rok jest Ive, orientuj się
Iverson Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 ...składam już teraz bo 2 dni będę trzeźwiał
nike21 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 ale znowu tych stron naskrobali... ...składam już teraz bo 2 dni będę trzeźwiał ja juz trzezwiec od dzisiaj zaczalem... ale jutro to bedzie chyba zgon :gwizdanie:
Madas Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 bless wiara dzieki Ive za życzenia ...i wzajemnie niech się za***iście kula ten nowy rok ...nie schlej się za bardzo bo nie będę Cię nosił :gwizdanie: Nike a Ty wczoraj musiałeś nieźle zabalować w tej knajpie skoro na moment nie wlazłeś na forum Yelo a co Ty chcesz od dieseli
nike21 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 wczoraj degustowalem kazda whisky jaka byla w barze juz sie dobrze czuje ale rano nie bylo ciekawie :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2008, 13:20_________________________________________________spadam zaraz do makro po Jacka-byl najlepszy...
pawlik79 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 a ja niestety spędze sylwestra bez grama alkoholu. A miało być tak pięknie, już zaklepany wyjazd do ustki nad morze a tu kicha. Spędze tego sylwestra jak nigdy przed tv, a filmy się zapowiadają tak samo dobre jak na święta żenada
Madas Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 nie przejmuj się Paweł ja też siedzę w chacie w tym roku zresztą w zeszłym też ...miałem kilka zaproszeń ale z dzieckiem rocznym to mi się nie chce nigdzie chodzić .... do sąsiadów na toast się pójdzie i ok ...całe życie szalałem to teraz czas na spokojne spędzanie sylwka
Iverson Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Paweł , ciesz się ,że 08' odchodzi w zapomnienie
pawlik79 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 ja to nawet sąsiadów nie znam, nie wiem czy mi sił by starczyło by do nich dotrzeć bo stracilem już 10kg wagi. Rano ojciec poszedł odpalic moje auto, niestety ale przegrana walka akumulatora z mrozem. Mam nadzieję że chociaż na kable odpali. Swoją droga na ktoś pożyczyć dłuższe kable?
nike21 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 ja mam kable ale takie zwykle-standardowe...
pawlik79 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 08 był dla mnie dobrym rokiem, kupiłem auto, mieszkanie. Tak że nie mam za bardzo co narzekać. Dziś dostałem świetnego smsa, napisał to jakiś kolo który chciałby kupić mojego kadetta. Treść wiadomości brzmiała następująco: za 200zł kupię tego kadetta. Myślałem że się zleje jak go przeczytałem, nawet szkoda mi było odpisywać. [br]Dopisany: 31 Grudzień 2008, 14:13_________________________________________________nike - a jaką mają długość?
pawlik79 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 dobry. Wiem, zawsze jest dobrze. Ja już tyle razy byłem w szpitalu że to mnie nie rusza. Dokładnie to była moja 6 wizyta i tak raz na rok odwiedzam te białe ściany. Życzę wszystkim członkom i członkinią wszystkiego najlepszego w nowym 2009 roku. .
variocustoms Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Haj, ja własnie dzisiaj uszkodziłem auto, wyrwałem poszycie błotnika - k**ew.ki krawężnik którego nie zauważyłem - shit, na koniec roku takie coś mojej niuni się stało - płakać mi się chciało
Madas Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Paweł ja będziesz potrzebaował pomocy wal śmiało mam do Ciebie rzut beretem.... Vario przykra sprawa i to kurcze na sam koniec roku....może to oznaka że w 2009 będzie już tylko lepiej
Rekomendowane odpowiedzi