blind1 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 dobly czesc Wojtasie, co tam u Ciebie?[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 19:41_________________________________________________zerkam od czasu do czasu na meczyk, Leszek prowadzi
Piechol Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 czesc Wojtasie, co tam u Ciebie? wypoczywam sobie oglądam meczyk
Piechol Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 a tak BTW. nie mieliście kiedyś takiego przypadku: chciałem dodać nowego maca w ustawieniach routera (jakiś tam D-Link) i moim oczom ukazało się takie coś nie wiecie co z tym zrobić, upgrade wg zaleceń d-linka nie śmiga, a nie wiem czy jak zresetuje ruter przyciskiem to mi się nie rozjedzie całkowicie, a software nie wróci... [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 19:47_________________________________________________ na czym leci ? TV4
Adas Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 piechol zapisz sobie plik z ustawieniami gdzies na dysku i pozniej cuduj
Piechol Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 piechol zapisz sobie plik z ustawieniami gdzies na dysku i pozniej cuduj a gdzie to coś znaleźć?
Adas Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 piechol zapisz sobie plik z ustawieniami gdzies na dysku i pozniej cuduj a gdzie to coś znaleźć? gdzieś w ustawieniach powinno być coś jak "export ustawień", czy coś takiego nie wiem w sumie gdzie to jest, różne routery są, nie wiem czy we wszystkich to jest
Piechol Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 piechol zapisz sobie plik z ustawieniami gdzies na dysku i pozniej cuduj a gdzie to coś znaleźć? gdzieś w ustawieniach powinno być coś jak "export ustawień", czy coś takiego Miszczu tylko chodzi o to, że ja się do ustawień nie mogę dostać bo po wpisaniu 192.168.0.1 nie wyskakuje mi okienko do zalogowania itd. tylko pusta strona ze screena...
Musashi Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 dobly bedzie monolog? [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 19:56_________________________________________________ piechol zapisz sobie plik z ustawieniami gdzies na dysku i pozniej cuduj a gdzie to coś znaleźć? gdzieś w ustawieniach powinno być coś jak "export ustawień", czy coś takiego Miszczu tylko chodzi o to, że ja się do ustawień nie mogę dostać bo po wpisaniu 192.168.0.1 nie wyskakuje mi okienko do zalogowania itd. tylko pusta strona ze screena... a adres prawidlowy?
Madas Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
Musashi Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 kurcze jest dobrze póki co :kox: BTW, co robisz jutro?
Piechol Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 a adres prawidlowy? no jasne dużo razy już coś tam zmieniałem, a teraz się zesrało... nie wiem czy ktoś się nie próbował włamać i coś aktualizować od siebie [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 20:01_________________________________________________ :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
Madas Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 kurcze jest dobrze póki co :kox: BTW, co robisz jutro? jutro jadę do pracy potem chwilę wolnego a potem na trening ... jak coś to mogę być dyspozycyjny w ok południowych godz
Musashi Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 jutro jadę do pracy potem chwilę wolnego a potem na trening ... jak coś to mogę być dyspozycyjny w ok południowych godz jakby co, moznaby zadzialac cos w spr antenki, ale po 14.oo raczej. wczesniej biegam.
Madas Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 jutro jadę do pracy potem chwilę wolnego a potem na trening ... jak coś to mogę być dyspozycyjny w ok południowych godz jakby co, moznaby zadzialac cos w spr antenki, ale po 14.oo raczej. wczesniej biegam. jaja sobie robisz :polew:
Rekomendowane odpowiedzi