Madas Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 u mnie średnio dzisiaj z pracą ale mam nadzieję że się ruszy
Musashi Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 u mnie średnio dzisiaj z pracą ale mam nadzieję że się ruszy czasami warto zlapac oddech
Madas Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 no ostatni tydzień miałem sajgon więc teraz rzeczywiście łapie oddech oby nie za dużo tego oddechu
Musashi Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 no ostatni tydzień miałem sajgon więc teraz rzeczywiście łapie oddech oby nie za dużo tego oddechu tymbardziej, ze gdy sie czlowiek zabardzo do lapania oddechu przyzwyczai, ciezko sie zabrac znow do roboty
Banan Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 A już myślałem że nikogo nie ma I co ogarnąłeś to sprzęgło?
Piechol Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 A już myślałem że nikogo nie ma I co ogarnąłeś to sprzęgło? nie ogarnąłem, bo jestem w Mińsku Mazowieckim w robocie do środy... w czwartek będę działał, tylko nie wiem jeszcze gdzie kutwa...
blind1 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 doberek [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 07:46_________________________________________________milego dzionka zycze, narson
Rekomendowane odpowiedzi