nike21 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 jak już to na dworze tylko jak jest mróz to już nie tak fajnie...
Pepin Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 @Blind - weź tego GPSa ... potestuję ... byłem w sobotę w lesie i doopa ... Pentagram pokazywał mi 2x mniejszą prędkość, ale dzisiaj już było ok .. zatem wrażliwe to jest na pogodę - "przepustowość" powietrza Zastanawiam się jak będzie wiosną i latem jak będzie sporo liści BTW. Będzie jakiś spot świąteczny - bo tu ciągle jakiś listopad "wisi"? [br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 22:00_________________________________________________ a gdzie w końcu robiłeś? w Koninkach, u zioma od Pepina chyba w Koninku
nike21 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 w Koninku to ja mam działkę Paweł zresztą też :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 jak już to na dworze nie poddaje sie panującym trendom mowy polskiej, my na kaszubach gadamy na dworzu Pepin co za gps-y testujesz ??
Madas Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 jak już to na dworze nie poddaje sie panującym trendom mowy polskiej, my na kaszubach gadamy na dworzu Pepin co za gps-y testujesz ?? :mysli:
nike21 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 jak już to na dworze nie poddaje sie panującym trendom mowy polskiej, my na kaszubach gadamy na dworzu jakich kaszubach? Pepin co za gps-y testujesz ?? ten z palca serdecznego przestał działać to szuka inny
Adas Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 jak tam przygotowania do świąt ?? 15 h pracy dziennie, takie przygotowania
blind1 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 doberek [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 07:34_________________________________________________ @Blind - weź tego GPSa ... potestuję ... byłem w sobotę w lesie i doopa ... Pentagram pokazywał mi 2x mniejszą prędkość, ale dzisiaj już było ok .. zatem wrażliwe to jest na pogodę - "przepustowość" powietrza Zastanawiam się jak będzie wiosną i latem jak będzie sporo liści BTW. Będzie jakiś spot świąteczny - bo tu ciągle jakiś listopad "wisi"? [br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 22:00_________________________________________________ a gdzie w końcu robiłeś? w Koninkach, u zioma od Pepina chyba w Koninku dzis wcisne go do auta co bym nie zapomnial [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 07:36_________________________________________________ coś zrobił? odpowietrzyli mi sprzęgło i jest klasa... no to widze Wojtasie ze humorek sie poprawil , quwa moj laptop jeszcze nie dotarl [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 07:45_________________________________________________wstawac spiochy szkoda dnia, przeciez ktos musi snieg odgarniac :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Pepin co za gps-y testujesz ?? cześć ... taike BT z telefonem i później na sprots-tracker.com możesz to wrzucić - mapka polski zajmuje 40MB, Niemiec 270MB ale można sobie landy ładować @Blind - dzięki @Vario jakbyś planował wyjazd na jakiegoś spota przed świętami to weź swojego GPSa .. a jak nie to może 23go jakoś wpadłbym do Was
blind1 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 u mnie znow nawalilo tego sniegu wczoraj,dobrze ze poprzedni juz troszke roztopil [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 07:56_________________________________________________czesc Karol, luzio. jak ma mi zawadzac to chetnie oddam potrzebujacym [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 07:58_________________________________________________ide po kawke i na inhalacje[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 07:59_________________________________________________czas sie zbierac do pracy , milego dzionka zycze[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 08:19_________________________________________________narson
Flyer Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Panowie, znajomy z Poznania ma problem z A6 3.0TDI - auto stanelo, ASO twierdzi, ze rozrzad do wymiany + turbo. macie jakis dobry serwis / mechanika, ktory ogarnie dobrze temat ? z gory dzieki!
Madas Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Panowie, znajomy z Poznania ma problem z A6 3.0TDI - auto stanelo, ASO twierdzi, ze rozrzad do wymiany + turbo. macie jakis dobry serwis / mechanika, ktory ogarnie dobrze temat ? z gory dzieki! hej ja mogę polecić servis MarCiech na ul.Soboteckiej w Poznaniu robili mi już kilkakrotnie rozrząd i kilka innych rzeczy i zawsze było cacy
Flyer Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 a ogarna wymiane rozrzadu w 3.0TDI i ogolna diagnostyke tego silnika? bo fura niedomagala... znajomy zaniedbal... az stanela
Banan Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Może mały OT - rozrząd w 3.0TDi jest od ściany grodziowej i jest na łańcuchu? [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 12:56_________________________________________________pytam się bo to chyba trzeba silnik wyciągać do zmiany rozrządu
Flyer Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 tak, rozrzad od sciany grodziowej, ale silnika nie trzeba wyciagac jak to niektorzy twierdza Pepin, dzieki wielkie za kontakt
Madas Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 a ogarna wymiane rozrzadu w 3.0TDI i ogolna diagnostyke tego silnika? bo fura niedomagala... znajomy zaniedbal... az stanela tak ogarniają 3.0 spokojnie
nike21 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 http://www.marciech.pl/ znam właściciela... Piotr Kaczor kiedyś ścigał się w Motocyklowych Mistrzostwach Polski
Rekomendowane odpowiedzi