Musashi Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 :hi: co taki zdziwiony a zdziwiony, ponieważ nie była to godzina południowa, tylko północna, a ty nie dość, że jeszcze nie spałeś to dzień dobry pisałeś
Pepin Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 pozdrowienia dla kierowczyni jasnozielonej B5 upolowanej w środę po 22giej na Grunwaldziej .. auto oklejone było to obtrąbiłem Musa, jak chcesz jak fabryka to Kostrzyn/Kościan .. no za Swarzędzem - 2 gości z lakierni w Antoninku ... jeden do tego bardziej blacharz od magicznego wyciągania wgniotów
Musashi Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Musa, jak chcesz jak fabryka to Kostrzyn/Kościan .. no za Swarzędzem - 2 gości z lakierni w Antoninku ... jeden do tego bardziej blacharz od magicznego wyciągania wgniotów bez sladow po mloteczku???
Pepin Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Musa, jak chcesz jak fabryka to Kostrzyn/Kościan .. no za Swarzędzem - 2 gości z lakierni w Antoninku ... jeden do tego bardziej blacharz od magicznego wyciągania wgniotów bez sladow po mloteczku??? chyba robi dobrze wgnioty .. jak zajechałem to właśnie odjechali kolesie ze Szczecina no i na stylach go polecali ... PS. Właśnie zaliczyłem kulig z młodą .. no prawie .. bo bryczkami po Puszczy Noteckiej + ognisko, kiełbacha, żurek .. teraz kolacja wieczorem do stołu szynka w kaszy, bigosik ... 45PLN za osobę Młoda jeszcze sobie wierzchem pojeździła, była możliwość noclegu .. +15PLN Brygada z poprzedniego mojego klubu samochodowego .... niektórzy mieli kukułki zalane spirytem i podśpiewywali na bryczkach Może byśmy zaczęli jakieś bardziej ludzkie spoty robić .. a nie ciągle ten KC ?
Gwerty Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 popieram. sam mam dobra naleweczke.
Musashi Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Może byśmy zaczęli jakieś bardziej ludzkie spoty robić .. a nie ciągle ten KC ? a na kulig chetnie bym wyskoczyl, tylko skad snieg?
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Może byśmy zaczęli jakieś bardziej ludzkie spoty robić .. a nie ciągle ten KC ? a na kulig chetnie bym wyskoczyl, tylko skad snieg? ja też i to z dziećmi
Gwerty Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 witam czy a4 b5 ciemny avant na tablicach PZ 1678M jest kogoś od nas. bo na niezłym wypasie.
PABLO Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zapraszam. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=183789.0
marek_xtr Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Jest może spot w najbliższą Niedzielę w KC :gwizdanie:??
Bart-S Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 No i znów d*pa - w niedzielę mam POPołudniową zmianę ...za to 13 luty wygląda na wolny w kalendarzu pracy
blind1 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 doberek [br]Dopisany: 02 Luty 2011, 09:59_________________________________________________bez laptopa jak bez reki, a pisanie z telefonu to lekka lipa
Madbar Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam, Niestety nie dotarłem na ostatni spot. Rodzinne sprawy. Ktoś ma może sprzedać mocowanie ISOFIX do B6 najlepiej prawe?
Bart-S Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Ktoś ma może sprzedać mocowanie ISOFIX do B6 najlepiej prawe? Bartek - od B7 też podejdzie...
Pepin Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Dzisiaj zostałem upolowany .. przez Drosdka BTW. Teść ma jakiś problem z Fordem Focusem .. ok 110kkm i podobno skończył się jakiś płyn w DPFie. Podobno tam z 5 litrów trzeba po 150-200PLN za litr + robota + komp i wychodzi 1200PLN .. Znacie magika od Forda co to potwierdzi i najlepiej wywali DPFa łącznie z modyfikacją softu? Bo mi to jakoś dużo się wydaje ... [br]Dopisany: 02 Luty 2011, 20:18_________________________________________________coś znalazłem ... i chyba to mało nie kosztuje ... http://www.fordforum.com.pl/showthread.php?t=79866 http://moto.allegro.pl/usuwanie-dpf-w-ford-mondeo-2-0-delphi-115km-130km-i1364809340.html www.fapserwis.pl http://www.filtrdpf.pl/
Rekomendowane odpowiedzi