Pawel_Poznan Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Dobry sto lat Wszystkim Ło matko .. to On jeszcze żyje hehe he Dobre Karol tak żyje jestem cały czas ale mocno zabiegany ten rok dał ostro mi wycisk po za tym podłączyłem kompa do kontaktu z ludżmi a nie mini lapka do pracy.
fantastic Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Dobry sto lat Wszystkim siemano pawciu - co tam słychać ?
Pawel_Poznan Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Dobry sto lat Wszystkim siemano pawciu - co tam słychać ? Cześć Maciej zabiegany cały czas dopiero podłączyłem kompa stacjonarnego co używałem do wszystkiego i do A4 wiec jestem w kontakcie a tak cały czas na mini lapku. A co u Ciebie widzę ze lalunie sprzedajesz?
fantastic Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Dobry sto lat Wszystkim siemano pawciu - co tam słychać ? Cześć Maciej zabiegany cały czas dopiero podłączyłem kompa stacjonarnego co używałem do wszystkiego i do A4 wiec jestem w kontakcie a tak cały czas na mini lapku. A co u Ciebie widzę ze lalunie sprzedajesz? 2 lata już przejeździłem - czas na zmiany powoli, marzy mi sie B8 albo A6 albo grand Vitara ta większa, jeszcze nie zdecydowałem, dużo zmian sie szykuje w tym roku, potrzebuje czegoś większego
Madas Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Dobry sto lat Wszystkim ło matko k**wa kto tu napisał :shocked: :shocked:
Madas Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Dobry sto lat Wszystkim siemano pawciu - co tam słychać ? Cześć Maciej zabiegany cały czas dopiero podłączyłem kompa stacjonarnego co używałem do wszystkiego i do A4 wiec jestem w kontakcie a tak cały czas na mini lapku. A co u Ciebie widzę ze lalunie sprzedajesz? 2 lata już przejeździłem - czas na zmiany powoli, marzy mi sie B8 albo A6 albo grand Vitara ta większa, jeszcze nie zdecydowałem, dużo zmian sie szykuje w tym roku, potrzebuje czegoś większego dziecko w drodze [br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 22:00_________________________________________________ siema P i M siema :hi:
Pawel_Poznan Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Dobry sto lat Wszystkim ło matko cholera kto tu napisał :shocked: :shocked: A ty co się dziwisz widzisz mnie bardzo często na rodzinnych spotkaniach a tu pyskujesz kto tu zawitał
Madas Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Dobry sto lat Wszystkim ło matko cholera kto tu napisał :shocked: :shocked: A ty co się dziwisz widzisz mnie bardzo często na rodzinnych spotkaniach a tu pyskujesz kto tu zawitał no prywatnie to tak ... ale że tu to łomatko :polew:
Pawel_Poznan Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 siema P i M Dobry sto lat Wszystkim no siema fun siemano pawciu - co tam słychać ? Cześć Maciej zabiegany cały czas dopiero podłączyłem kompa stacjonarnego co używałem do wszystkiego i do A4 wiec jestem w kontakcie a tak cały czas na mini lapku. A co u Ciebie widzę ze lalunie sprzedajesz? 2 lata już przejeździłem - czas na zmiany powoli, marzy mi sie B8 albo A6 albo grand Vitara ta większa, jeszcze nie zdecydowałem, dużo zmian sie szykuje w tym roku, potrzebuje czegoś większego dziecko w drodze [br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 22:00_________________________________________________ siema P i M siema :hi: Siemka FUNtastic[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 22:04_________________________________________________ Dobry sto lat Wszystkim ło matko cholera kto tu napisał :shocked: :shocked: A ty co się dziwisz widzisz mnie bardzo często na rodzinnych spotkaniach a tu pyskujesz kto tu zawitał no prywatnie to tak ... ale że tu to łomatko :polew: No w sumie tak dopiero co kompa stacjonarnego odpaliłem i gra muzyka wiec Witam Ci tu Madasku i Wszystkich innych
Madas Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 fajnie Pawcio znowu Cię tu zobaczyć .... czyżbyś audi miał w planach
fantastic Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Dobry sto lat Wszystkim siemano pawciu - co tam słychać ? Cześć Maciej zabiegany cały czas dopiero podłączyłem kompa stacjonarnego co używałem do wszystkiego i do A4 wiec jestem w kontakcie a tak cały czas na mini lapku. A co u Ciebie widzę ze lalunie sprzedajesz? 2 lata już przejeździłem - czas na zmiany powoli, marzy mi sie B8 albo A6 albo grand Vitara ta większa, jeszcze nie zdecydowałem, dużo zmian sie szykuje w tym roku, potrzebuje czegoś większego dziecko w drodze jeszcze nie ale pewnie w tym roku coś wymyśle
Pawel_Poznan Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Dobra chłopy ja spadam idę sobie coś obejrzeć miłej nocki
Madas Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 no to działaj działaj [br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 22:10_________________________________________________ Dobra chłopy ja spadam idę sobie coś obejrzeć miłej nocki ja też uciekam :hi:
Pawel_Poznan Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 fajnie Pawcio znowu Cię tu zobaczyć .... czyżbyś audi miał w planach he he stęskniłem się za forum :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 22:11_________________________________________________ :hi:
fantastic Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Pawciu na spota wpadnijcie kiedyś z dziewczynami do 12 kwietnia jestem w PL - może zrobimy spota po BT co ?
Pawel_Poznan Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Pawciu na spota wpadnijcie kiedyś z dziewczynami Wpadniemy na pewno i już w większej ekipe niedługo :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 22:14_________________________________________________ Pawciu na spota wpadnijcie kiedyś z dziewczynami do 12 kwietnia jestem w PL - może zrobimy spota po BT co ? Ustal wszystko powiedz Madasowi gdyby mnie niebyło na forum on mi przekaże i jak bede w Polsce napewno sie spotkamy Pozdrawiam
variocustoms Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 cze Paweł Pepin bierz Brembo albo ATE, Brembo najbardziej sprawdzone, ATE najczęściej idzie na pierwszy montaż a Zimmermann - słyszałem dużo negatywów
variocustoms Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Jak już to Brembo, używałem Brembo w kilku autach i bez zarzutu, jest kilka modeli, zwykłe, sportowe i bardziej sportowe, nawet w moim Fordzie mam sportowe nacinane tarcze Pepin/Adas jak chcesz to w Norauto mają dobre ceny na Brembo, można jeszcze sprawdzić w Intercarsie, jak by co to w Poznaniu w IC mam ok 20% rabatu po za klubem
Rekomendowane odpowiedzi