Pepin Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Ktoś był ? http://epoznan.pl/news-news-24700-Zlot_Najszybszych_Aut_Swiata_na_Torze_Poznan[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 12:18_________________________________________________A2 do Łodzi od lipca płatna: http://epoznan.pl/news-news-24317-A2_od_lipca_zaplacimy_za_podroz_z_Lodzi_do_Poznania
Adas Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 czy mogę coś poradzić, nie biorąc pod uwagę restart ustawień, gdy na routerze w logach wciąż Mi się pojawia "DHCP request timeout." i Mi zrywa połączenie z netem co chwila
Pepin Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 czy mogę coś poradzić, nie biorąc pod uwagę restart ustawień, gdy na routerze w logach wciąż Mi się pojawia "DHCP request timeout." i Mi zrywa połączenie z netem co chwila zakładam, ze ruter pobiera adres IP od providera (tak jak np. w telepsach) możesz spróbować - jak już się połączy - spisać IP, maskę i default gateway i zapisać to na stałe ręcznie tylko jak naprawią, to za 1-2 dni warto wrócić do DHCP
Adas Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 tzn to nie jest wina sprzętu tylko ich ? internet to neo
Pepin Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 tzn to nie jest wina sprzętu tylko ich ? internet to neo moim zdaniem tak, a masz taki modemik na USB podłączony .. wtedy można by się upewnić albo pożycz od kogoś ruter/modem do neo ... podmieniasz tylko usera i hasło i sprawdzisz zakładam, ze power OFF/ON robiłeś ?
Pepin Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Chcę kupić podnośnik .. np. taki: http://allegro.pl/podnosnik-hydrauliczny-2-5t-niski-zaba-walizka-i1560405613.html jakieś uwagi ?
marcin27 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 -Madas -swiatła do jazdy dziennej nalezy miec właczone :mysli: mam cały czas innej opcji nie ma jeśli nie załącze xenonów W tygodniu (chyba wtorek) koło południa leciałes w strone Lubonia obok starej mleczarni na Debcu-miałes wyłaczone, nie znam Cie ale obstawiam ze to Ty bo autko takie jak Twoje i kierowca z podpisu
Madas Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 -Madas -swiatła do jazdy dziennej nalezy miec właczone :mysli: mam cały czas innej opcji nie ma jeśli nie załącze xenonów W tygodniu (chyba wtorek) koło południa leciałes w strone Lubonia obok starej mleczarni na Debcu-miałes wyłaczone, nie znam Cie ale obstawiam ze to Ty bo autko takie jak Twoje i kierowca z podpisu to musiałem być ja .... ale to miałem spalone żarówki które na spocie Bart-S mi wymienił .... a co tam robiłeś .... bo ja tam jestem często - pozdrawiam
variocustoms Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Pepin silnik mam wielki ale auto za wolne na takie eventy
nike21 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 jakby ktoś chciał to szukają w Talexie na serwis do pracy
marcin27 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 -Madas -swiatła do jazdy dziennej nalezy miec właczone :mysli: mam cały czas innej opcji nie ma jeśli nie załącze xenonów W tygodniu (chyba wtorek) koło południa leciałes w strone Lubonia obok starej mleczarni na Debcu-miałes wyłaczone, nie znam Cie ale obstawiam ze to Ty bo autko takie jak Twoje i kierowca z podpisu to musiałem być ja .... ale to miałem spalone żarówki które na spocie Bart-S mi wymienił .... a co tam robiłeś .... bo ja tam jestem często - pozdrawiam :hi:mieszkam na Debcu,wyjezdzałem granatowa b5 avant
blind1 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 doberek z rana [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 07:45_________________________________________________co tam Karolu ?[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 07:47_________________________________________________co tak wczesnie dzis?
Rekomendowane odpowiedzi