Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bartku - ja tego fimu nie widzę w repertuarze... Zatem wygląda na to, że po spocie w niedzielę uderzam tylko na "Thora" (a miały być dwa seanse :decayed:)

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam,

Nie bylo mnie cztery dni a Tu juz się podzialo. U Pepina fura zmasakrowana jakieś kino po spocie się szykuje,( albo przed).... a ja dopiero wróciłem znad morza...

Aha, I pochwalę się. Wyrezaliśmy z Małżonką moda. Jaki będzie pokaże sie za 8 miesięcy... :> :>

Opublikowano

Dzieki Vario. Walczylismy od dluższego czasu. Z pierwsza pociechą poszło jakoś, a na druga przyszlo poczekać. Teraz tylko odpukać, czekamy na szczęśliwe rozwiązanie....

Opublikowano

Gratuluję Bartku :) BTW - zderzak Ci podrzucę, bo przemeblowuję garaż i miejsce potrzebne...

Vario - poczekam aż poleci w Kinepolis ;)

Opublikowano

No i masz. Teraz to jak będę w końcu chciał też i przód rozebrać i złozyć, to sie będę musiał ustawić w kolejce, a z tyłem to się będę sam bujał.... Ale sam jestem sobie winien. Czasu nie mogę wynaleźć, coby porezać..

Jak się urodzi, to już w ogole nie bedzie kiedy...

Opublikowano

No to zaplanuj coś - póki jeszcze masz ten czas :)

Opublikowano

:hi: :hi:

Gratulacje Bartek i zdrówka dla żonki życzę :good: :good: :good:

Opublikowano

F&F jest tylko w Mulitkinach

ja w niedzielę jestem na komunii jako chrzestny i mogę nie dojechać na spota :([br]Dopisany: 05 Maj 2011, 10:21_________________________________________________Bart-S może wpadniecie w sobotę ... ?

Opublikowano

doberek :hi:[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 10:58_________________________________________________gratuluje Bartasie[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 11:00_________________________________________________Bartek w sobote bede sie bawil dalej z ta audiczka kolegi, napisze Tobie czy dalem rade ja ogarnac. i jeszcze raz dzieki bardzo !!! jak bede w lipcu to sie jakos rozliczymy :good:

Opublikowano

Panowie, dzięki za gratulacje.

Karolu, a to jest zaproszenie wybiórczo-szczegółowe, czy propozycja przełożenia spota na sobotę?

Opublikowano

cześć :)

Opublikowano

cześć :)

czesc Wojtasie, co tam?[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 11:29_________________________________________________spadam do pracy, milego dzionka .narson[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 11:55_________________________________________________co dzis tak mizernie, nie ma co czytac :thumbdown:

Opublikowano

ja jestem wkuty bo wczoraj wy***ałem w murek i tylny zderzak wgnieciony w 2 miejscach, pomimo kamerki cofania :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

:hi: :hi:

kurcze to niezła kicha Vario :kwasny:

Opublikowano

witam panowie :hi:

Opublikowano

doberek :hi:[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 11:05_________________________________________________

ja jestem wkuty bo wczoraj wy***ałem w murek i tylny zderzak wgnieciony w 2 miejscach, pomimo kamerki cofania :wallbash: :wallbash: :wallbash:

vario czy to moze odezwala sie rutyna :mysli:

Opublikowano

vario czy to moze odezwala sie rutyna :mysli:

a może bardziej ślepota? :mysli:

:decayed:

Opublikowano

blind1 nie rutyna tylko szałapuctwo, w miejscu gdzie walnąłem były krzaki i murek i cień a kamerka akurat nie łapie tego fragmentu zderzaka, wjeżdżałem tyłem i był wysoki krawężnik, dałem lekko po garach i jebs, ale zderzak może u bojlarza zrobię albo wyklepię sam bo chrom nie został uszkodzony jako tako