tetis Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 cześć ludziska czy jakis spot w planach jest ? w weekend ma być ładna pogoda i wato byłoby się gdzies spotkać
Bart-S Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 cześć ludziska czy jakis spot w planach jest ? w weekend ma być ładna pogoda i wato byłoby się gdzies spotkać W niedzielę mam nocną zmianę więc jeśli coś zaplanujecie to wlecę na spota
Adas Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 cześć ludziska czy jakis spot w planach jest ? w weekend ma być ładna pogoda i wato byłoby się gdzies spotkać W niedzielę mam nocną zmianę więc jeśli coś zaplanujecie to wlecę na spota będziesz jechał z Wrześni ? jeśli tak to bym się dołączył bo navi Mi nie chodzi a dawno nie byłem i nie trafie :decayed: :decayed:
Bart-S Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 cześć ludziska czy jakis spot w planach jest ? w weekend ma być ładna pogoda i wato byłoby się gdzies spotkać W niedzielę mam nocną zmianę więc jeśli coś zaplanujecie to wlecę na spota będziesz jechał z Wrześni ? jeśli tak to bym się dołączył bo navi Mi nie chodzi a dawno nie byłem i nie trafie :decayed: :decayed: Jasne - jak Poznań coś zorganizuje to zgadamy się...
Młodzik Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 tez bym chetnie wpadl ale...... dla chcącego nic trudnego :polew:
CHRISMEN Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 W niedzielę wybieram się na majówkę z koniem w Szczepankowie i jak skończy się przed spotem to też chętnie bym zawitał. Może w końcu z Bartkiem uda mi się zgrać z kluczykiem :naughty:
Pepin Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 cześć ludziska czy jakis spot w planach jest ? w weekend ma być ładna pogoda i wato byłoby się gdzies spotkać W niedzielę mam nocną zmianę więc jeśli coś zaplanujecie to wlecę na spota będziesz jechał z Wrześni ? jeśli tak to bym się dołączył bo navi Mi nie chodzi a dawno nie byłem i nie trafie :decayed: :decayed: Jasne - jak Poznań coś zorganizuje to zgadamy się... właśnie zaczęło padać ... Bart-S nagrasz mi coś na sobotę ... jadę na dziecięce urodziny do jakiejś stadniny w kierunku Wrześni i może bym podjechał ? Adas .. laser do czyszczenia ....
Bart-S Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 W niedzielę wybieram się na majówkę z koniem w Szczepankowie i jak skończy się przed spotem to też chętnie bym zawitał. Może w końcu z Bartkiem uda mi się zgrać z kluczykiem :naughty: No ewidentnie szczęścia do siebie nie mamy cześć ludziska czy jakis spot w planach jest ? w weekend ma być ładna pogoda i wato byłoby się gdzies spotkać W niedzielę mam nocną zmianę więc jeśli coś zaplanujecie to wlecę na spota będziesz jechał z Wrześni ? jeśli tak to bym się dołączył bo navi Mi nie chodzi a dawno nie byłem i nie trafie :decayed: :decayed: Jasne - jak Poznań coś zorganizuje to zgadamy się... właśnie zaczęło padać ... Bart-S nagrasz mi coś na sobotę ... jadę na dziecięce urodziny do jakiejś stadniny w kierunku Wrześni i może bym podjechał ? Mam POP zmianę. Jak coś to przed 14 albo po 22.
Pepin Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Mam POP zmianę. Jak coś to przed 14 albo po 22. będę dzwonił .. albo Gosię odwiedzimy rodzinnie, bo we 4 sztuki jedziemy
Adas Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Adas .. laser do czyszczenia .... nawet nie wiem gdzie to zrobić [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 00:44_________________________________________________jakie są w ogóle sposoby czyszczenia tego lasera ? specjalną płytą to wiem, jeszcze jakoś ? ma ktoś taka płytkę może ? :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 w Media Markt nie dla idiotów dostaniesz taką płytkę, BTW na forum chyba jest wątek poświęcony czyszczeniu lasera
Bart-S Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 w Media Markt nie dla idiotów dostaniesz taką płytkę, BTW na forum chyba jest wątek poświęcony czyszczeniu lasera Taka płytka nic nie da. Trzeba wywalić navi, zdjąć obudowę i ręcznie spróbować wyczyścić soczewkę (specjalnym preparatem). Jeśli to nic nie da - napęd do wymiany (600zł).
blind1 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 doberek z rana [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 08:20_________________________________________________ tez bym chetnie wpadl ale...... dla chcącego nic trudnego :polew: madrala [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 09:01_________________________________________________milego dzionka zycze,narson
Rekomendowane odpowiedzi