variocustoms Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 moja żona uwielbia Nokię a ja nienawidzę i tu jest problem
nike21 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 moja żona uwielbia Nokię a ja nienawidzę i tu jest problem mówię Ci, fajny jest ten HTC Wildfire S albo Samsung Galaxy Ace małe, zgrabne, jak ktoś nie ma szczególnych wymagań to styknie...[br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 01:08_________________________________________________tu Samsung wypada nieco lepiej http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/4912/4870/0/0/ na soft 2.2 Froyo jest upgrade do 2.3 Gingerbread
dziadek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 fajnie tu macie - witacie się Jak tam Bartek jakieś newsy? coś się rusza w sprawie? Policja działa czy jak zawsze ?
Piechol Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 yo, będziesz miał chwilę na mały przegląd mojego strucla (olej + filtry) koniec sierpnia / początek września?
Bart-S Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jak tam Bartek jakieś newsy? coś się rusza w sprawie? Policja działa czy jak zawsze ? Cisza Dziadku. Wszczęto dochodzenie i na tym sprawa aktualnie stoi - generalnie jak widać standard yo, będziesz miał chwilę na mały przegląd mojego strucla (olej + filtry) koniec sierpnia / początek września? Nie ma problemu
Piechol Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nie ma problemu będziemy w kontakcie w takim razie
dziadek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jak tam Bartek jakieś newsy? coś się rusza w sprawie? Policja działa czy jak zawsze ? Cisza Dziadku. Wszczęto dochodzenie i na tym sprawa aktualnie stoi - generalnie jak widać standard nie traćmy nadziei, może się uda
variocustoms Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 zdygany jakiś jestem, jazdy do Kalisza i powroty ostatnio mnie wykańczają, ruch na drogach jak nigdy
variocustoms Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 gnój do potęgi, TIR na TIRze + ciągniki i kombajny, tak jak zawsze śmigałem przez Wrześnię Pyzdry to wychodzilo 1.20 1.30 to ostatnio prawie 2 godziny jechałem a to tylko 130 km
Rekomendowane odpowiedzi