variocustoms Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 2gi tydzień Września mi odpada bo lecę na F1 do Włoch ale teraz mi raczej pasuje na spotkanie po robocie w Hiszpanii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zatem aktualna lista obecności na najbliższą niedzielę = 4: - Piechol - Madas - Vario - Bart-S ...kto jeszcze się dopisze? Bendzji - weekend spędzasz w Poznaniu. Wlecisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Wojtek - zerknij tutaj. Koleś nie ma czasem tego samego problemu co Ty kilka miesięcy temu? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=218631.msg2590930#msg2590930 poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zatem aktualna lista obecności na najbliższą niedzielę = 4: - Piechol - Madas - Vario - Bart-S ...kto jeszcze się dopisze? Bendzji - weekend spędzasz w Poznaniu. Wlecisz? też może bym przyjechał rekreacyjnie z rodzinką jakbyście mieli to w inny dzień bo trzeba by było na nocke zostać a w niedziele ostatni dzień urlopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 witam. w niedziele pasuje, wiec wpadnę na spota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zatem aktualna lista obecności na najbliższą niedzielę = 4: - Piechol - Madas - Vario - Bart-S ...kto jeszcze się dopisze? Bendzji - weekend spędzasz w Poznaniu. Wlecisz? też może bym przyjechał rekreacyjnie z rodzinką jakbyście mieli to w inny dzień bo trzeba by było na nocke zostać a w niedziele ostatni dzień urlopu hmmm ja będę .. aktualnie elektryka ogarnięta , nowy akumulator wymieniony za pomocą dobrego młotka (śruba mocująca zapieczona na max i imbus obracał się ) https://www.facebook.com/video/video.php?v=2050489897034&oid=157405140965328&comments [br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 14:33_________________________________________________poszukuję takich zacisków/klamr do kabli rozruchowych .. ale stalowych z dobrą sprężyną... bo miedziane się łatwo wyginają dzisiaj w sklepie z aku chciałem kupić gotowe kable za 100PLN, ale jakoś nie byłem ich pewien, bo na 120Ah aku nie chciały odpalić mojego kloca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 https://www.facebook.com/video/video.php?v=2050489897034&oid=157405140965328&comments Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zatem aktualna lista obecności na najbliższą niedzielę = 4: - Piechol - Madas - Vario - Bart-S ...kto jeszcze się dopisze? Bendzji - weekend spędzasz w Poznaniu. Wlecisz? też może bym przyjechał rekreacyjnie z rodzinką jakbyście mieli to w inny dzień bo trzeba by było na nocke zostać a w niedziele ostatni dzień urlopu to może spota w sobote zrobić wtedy dziadek przyjedzie a i ja zawitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 mi sobota też pasi, no chyba że przyjmę za dużo w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 2gi tydzień Września mi odpada bo lecę na F1 do Włoch ale teraz mi raczej pasuje na spotkanie po robocie w Hiszpanii 3ech kumpli z pracy leci na Monze , leca w piątek i wracają chyab we wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 mnie możecie w sumie też dopisać do listy... będę śledzić info gdzie i kiedy mam się zameldować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 też może bym przyjechał rekreacyjnie z rodzinką jakbyście mieli to w inny dzień bo trzeba by było na nocke zostać a w niedziele ostatni dzień urlopu Na spota "międzynarodowego" to trzeba się jakoś poważniej umówić, z noclegiem, 0.7 itp Update listy (7-wspaniałych): - Piechol - Madas - Vario - Bart-S - Gwerty - Pepin - Drosdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 ja w sobotę mam imprezę więc odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Mi też w sobotę niestety nie pasuje (rano odsypiam imprezę, od południa kolejne CVT wjeżdża do garażu ). Co do miejscówki - oto moja propozycja modyfikacji. Miejsce oczywiście się nie zmienia Chodzi mi tylko o to aby nie rozrzucało nas po całym parkingu (czerwony krzyżyk) tylko abyśmy mogli ustawić się w jednym miejscu (zielony krzyżyk - ten parking z tego co pamiętam zawsze stoi pusty). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Bart-S tam już jest OBI więc nie wiadomo jak z miejscami ale jestem za, jak by nie było to do MaC'a jest kilka kroków w niedzielę jest F1 Belgii, więc jak dojadę to 16.30-17ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 A kiedy ten miedzynarodowy?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 dzien dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 czesc Wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 witam pinknych kawalerów [br]Dopisany: 26 Sierpień 2011, 08:37_________________________________________________ Mi też w sobotę niestety nie pasuje (rano odsypiam imprezę, od południa kolejne CVT wjeżdża do garażu ). Co do miejscówki - oto moja propozycja modyfikacji. Miejsce oczywiście się nie zmienia Chodzi mi tylko o to aby nie rozrzucało nas po całym parkingu (czerwony krzyżyk) tylko abyśmy mogli ustawić się w jednym miejscu (zielony krzyżyk - ten parking z tego co pamiętam zawsze stoi pusty). Bartku.... jak już Twój imiennik napisał jest tam OBI... poza tym trudno będzie się zmieścić na tym zielonym krzyżyku :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 witam OBI jest . ale i tak miejsca tam jest wiecej niz czy macku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi