Pepin Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Marcin będziesz na spocie jutro? no mógłby być ... właśnie Deszczowe auto mijałem nawet parkowałem 2 auta obok Vario, pogadamy jutro o glinkowaniu .. parę uwag potrzebnych .. np. jak utrzymać miękkość [br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 20:06_________________________________________________ dlaczego Musashi i Barts mają kolor zielony .. teraz myślę że Barts sam sobie odpowiada na posty trzeba nie tylko patrzec na kolory, ale i czytac no zwykle patrzę na avatary, a że zwykle jeden zielony był, to pominąłem etap avatara, ... poco czytać jak można obrazki oglądać .... sam pewnie XXXXX oglądasz albo jakieś "ProZiben" [br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 20:08_________________________________________________grzmi i błysko się .. a ja dzisiaj auto 2x myłem, usuwanie smoły i 1sze podejście do glinkowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Marcin będziesz na spocie jutro? no mógłby być ... właśnie Deszczowe auto mijałem nawet parkowałem 2 auta obok Vario, pogadamy jutro o glinkowaniu .. parę uwag potrzebnych .. np. jak utrzymać miękkość [br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 20:06_________________________________________________ dlaczego Musashi i Barts mają kolor zielony .. teraz myślę że Barts sam sobie odpowiada na posty trzeba nie tylko patrzec na kolory, ale i czytac no zwykle patrzę na avatary, a że zwykle jeden zielony był, to pominąłem etap avatara, ... poco czytać jak można obrazki oglądać .... sam pewnie XXXXX oglądasz albo jakieś "ProZiben" [br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 20:08_________________________________________________grzmi i błysko się .. a ja dzisiaj auto 2x myłem, usuwanie smoły i 1sze podejście do glinkowania jakim glinkowaniu? nie ogladam XXXX wole real 7d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 jakim glinkowaniu? http://www.all4auto.pl/bilt-hamber-auto-clay-soft-200g-glinka-do-lakieru-miekka-p-508.html Chyba będę kupował duży szampon 1.8litra .. chętnie z kimś do spółki np. we 3 sztuki jak byśmy kupili koszt ok 52PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Perpin pogadamy, będziesz z młodzieżą? czym smołę usuwałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Perpin pogadamy, będziesz z młodzieżą? czym smołę usuwałeś? Decay .. taki w areozolu środek .. kupiłem w Intercars za ok 12-15PLN co do dzieci .. hmm jeszcze nie wiem, postaram dać Ci znać ... a jakby co to zadzwoń może ok 14tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 spoko, i tak Zuzę wezmę prewencyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Pany na klubowym zdjęcia ośrodka na zlot 2012 są - zapraszam do opini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Chyba będę kupował duży szampon 1.8litra .. chętnie z kimś do spółki np. we 3 sztuki jak byśmy kupili koszt ok 52PLN ja mogę wziąć jak coś miałem robić większe zakupy, ale coś mi się odechciało :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 dzien dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 hej :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 No to do zobaczenia o 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Miło było Następny za 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 dzieki za spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 również dzięki za spota BTW. Karol - rezygnuje z szamponu, bo zamówiłem grubszą paczkę jednak jak chcesz faktycznie ekonomiczny szampon to bierz ten -> super cena http://www.all4auto.pl/meguiars-gold-class-car-wash-shampoo-conditioner-37l-p-914.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi