Pepin Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 a gdzie się patrzy kto zagląda ? Musa ma włączone powiadamianie sms [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 09:30_________________________________________________w listewce pod listewka wątku są osoby przeglądające bazę wątku. Adas zaglądał ale znikł no i już sam zostałem ...
elmartinez Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 a gdzie się patrzy kto zagląda ? Musa ma włączone powiadamianie sms [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 09:30_________________________________________________w listewce pod listewka wątku są osoby przeglądające bazę wątku. Adas zaglądał ale znikł no i już sam zostałem ... Hej Ja od czasu dao czasu też zaglądam PS: Karol powodzenia w półmaratonie
Pepin Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 a gdzie się patrzy kto zagląda ? Musa ma włączone powiadamianie sms [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 09:30_________________________________________________w listewce pod listewka wątku są osoby przeglądające bazę wątku. Adas zaglądał ale znikł no i już sam zostałem ... Hej Ja od czasu dao czasu też zaglądam PS: Karol powodzenia w półmaratonie
Adas Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 na pager jedziesz na zlot zimowy? a pewnie Ty też ?
Musashi Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 a pewnie Ty też ? no ciekawe czy snieg bedzie
Adas Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 a pewnie Ty też ? no ciekawe czy snieg bedzie ciekawe czy nie będzie
variocustoms Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 kto ma wejścia na nowe laptopy w dobrej cenie? mój się kompletnie wysrał hardware'owo na szczęście dysk jest OK i nie stracę danych, najlepiej Lenowo albo dobry HPek
Pepin Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 kto ma wejścia na nowe laptopy w dobrej cenie? mój się kompletnie wysrał hardware'owo na szczęście dysk jest OK i nie stracę danych, najlepiej Lenowo albo dobry HPek napisz model(e) to sprawdzę - najlepiej numery producenta np. HP 6360b ma 3 wersje .. i mi chodzi o taki kod: LG635EA#AKD
variocustoms Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 muszę w takim razie do MM i Komputronika wskoczyć, oczywiście muszę mieć na fakturę na moją firmę
Madas Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 muszę w takim razie do MM i Komputronika wskoczyć, oczywiście muszę mieć na fakturę na moją firmę podbijaj do Pawlika i Drosdka
variocustoms Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 dzięki, najpierw muszę mieć zgodę firmy z UK i kwotę na zakup
blind1 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 doberek [br]Dopisany: 04 Wrzesień 2011, 10:25_________________________________________________ kodzenmuszę w takim razie do MM i Komputronika wskoczyć, oczywiście muszę mieć na fakturę na moją firmę szczerze odradzam zakup hp , chyba ze od modelu dv 9.... . w nizszych modelach mozna trafic na wade produkcyjna, ja mialem takiego pecha , po trzech latach okazalo sie ze gdzies jest cos nie tak z lutami, objaw: jak by grafika padla . jest we wroclawiu jedna firma w pl ktora sie zajmuje naprawianiem takich uszkodzen. naprawili , dali gwarancje na 3 miechy a po 6 padlo na nowo. czytalem ze ta wada dosc czesto trafia sie w laptopach hp. jak ktos potrzebuje jakies czesci do hp dv 7... to piszcie mam tego zloma
Rekomendowane odpowiedzi