slawek5170 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 dokładnie, o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 ja miałem na myśli kleje płytki, itd itp od pon mam płytkarza, od października mam nadzieję że wejdę ja wymalować i położyć panele więc mam nadzieję do końca października się wprowadzić Aha no to jesteśmy mniej więcej w tym samej sytuacji z tymże najpierw do akcji wkraczam z ojcem bo trzeba ściankę wyburzyć :gwizdanie: i ściany pomalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 ja miałem na myśli kleje płytki, itd itp od pon mam płytkarza, od października mam nadzieję że wejdę ja wymalować i położyć panele więc mam nadzieję do końca października się wprowadzić Aha no to jesteśmy mniej więcej w tym samej sytuacji z tymże najpierw do akcji wkraczam z ojcem bo trzeba ściankę wyburzyć :gwizdanie: i ściany pomalować ja już na szczęście jestem po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 powiem tak, ominięcie Srodki graniczy z cudem, od Krańcowej do Śródki jechałem wczoraj godzinę, to samo jest od obwodnicy, lepiej wskoczyć na A2 i raz dwa się jest na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 powiem tak, ominięcie Srodki graniczy z cudem, od Krańcowej do Śródki jechałem wczoraj godzinę, to samo jest od obwodnicy, lepiej wskoczyć na A2 i raz dwa się jest na miejscu przecież on i tak przez śródke nie jedzie (chyba, że o czym innym teraz mówisz)[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 21:56_________________________________________________ dokładnie, o to chodzi check engine nie jest jednoznaczne z kontrolką katalizatora więc bez vaga za dużo nie stwierdzisz[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 21:59_________________________________________________ za 2 tyg zaczyna się siejeń fuj, a moze przegapi termin w tym roku wy tu o jesieni a ja jeszcze na wakacje nie zdążyłem wyjechać w tym roku jeszcze można gdzieś wybyć, Ja chyba za miesiąc dopiero wylatuję ja śmigam za 3 tyg. ale jakoś jeszcze nie czuje tego wyjazdu[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 22:15_________________________________________________ hmmm, w sumie to dobry pomysl, bylby gdzies wyskoczyc Tobie już starczy tego wolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 napisałem o Śródce i okolicy ale i tak większość miasta stoi, masara jakaś a zapowiadają jeszcze większy sajgon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 ja śmigam za 3 tyg. ale jakoś jeszcze nie czuje tego wyjazdu[br] szkoda, że już zaplanowane, bo mógłbym załatwić wylot do Turcji za pół ceny :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 doberek z rana [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 07:46_________________________________________________ ja śmigam za 3 tyg. ale jakoś jeszcze nie czuje tego wyjazdu[br] szkoda, że już zaplanowane, bo mógłbym załatwić wylot do Turcji za pół ceny :gwizdanie: Adas pracuje w de ale czasami wydaje mi sie jak bym byl w turcji wiec tam raczej sie nie wybiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 najpierw do akcji wkraczam z ojcem bo trzeba ściankę wyburzyć :gwizdanie: ja już na szczęście jestem po a cos burzyles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 ja nic nie burzyłem małe przeróbki jak się wprowadzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 ktoś chętny na weekendowe grzyby ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 dzisiaj ważny mecz dal Kolejorza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 ja śmigam za 3 tyg. ale jakoś jeszcze nie czuje tego wyjazdu[br] szkoda, że już zaplanowane, bo mógłbym załatwić wylot do Turcji za pół ceny :gwizdanie: no to szkoda żeśmy sie nie zgadali wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 dzisiaj ważny mecz dal Kolejorza i spierdolili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 ja śmigam za 3 tyg. ale jakoś jeszcze nie czuje tego wyjazdu[br] szkoda, że już zaplanowane, bo mógłbym załatwić wylot do Turcji za pół ceny :gwizdanie: no to szkoda żeśmy sie nie zgadali wcześniej wcześniej nie wiedziałem, że tak będzie takie last minute [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2011, 02:52_________________________________________________a co tu tak cicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 wywiało wszystkich, ja dzisiaj dopiero drugi raz w tym roku śmigam na ryby, więc za długo tu nie zabawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 sto lat Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi