Młodzik Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 a co do pogody to moim zdaniem wakacje mogły by być tylko zimą a co za problem sobie zrobic? i dlatego w tym roku sobie zrobie w sumie dobry pomysl to może jedziecie w tym roku z nami na narty? w ferie ? raczej na początku roku, przed feriami jeszcze, żeby tłumów nie było na stokach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 jakby ktoś chciał to kumpel chce wynająć chatkę w Swarzędzu ... http://haven.gratka.pl/tresc/401-26372745-wielkopolskie-swarzedz-nowa-wies-mielzynskiego.html#7e43fa3db4134f67,1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 ja na narty też bym się wybrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 bry z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 to może jedziecie w tym roku z nami na narty? ja na narty też bym się wybrał ale jakos dluzej niz weekend. do przemyslenia, tyle ze ja to chetniej tatry niz karkonosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 wszędzie można pojeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 wszędzie można pojeździć kto pojezdzic to pojezdzic, ja to raczej amator chodzenia po gorach. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 ja też początkujący więc dasz rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 odradzam Swarzedz, ludzie to zbieranina bydla, ja osobiscie zaluje przeprowadzki do swaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 to może jedziecie w tym roku z nami na narty? ja na narty też bym się wybrał ale jakos dluzej niz weekend. do przemyslenia, tyle ze ja to chetniej tatry niz karkonosze. w tatry na w marcu na zlot jak pojedziemy to można pojeździć w BT albo pojechać do Białki tatrzańskie, a w styczniu można uderzyć do Harahova, Rokietnicy lub Spilnarowego Młynu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Rokietnica jest :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Harahov i SM też są super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 nie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2011, 18:30_________________________________________________ Harahov i SM też są super bylem latem, od strony chodzenia po gorach, to takie tam kopki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHRISMEN Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 odradzam Swarzedz, ludzie to zbieranina bydla, ja osobiscie zaluje przeprowadzki do swaja Vario do mnie pijesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2011, 18:30_________________________________________________ Harahov i SM też są super bylem latem, od strony chodzenia po gorach, to takie tam kopki nie no tak to też byłem polatać latem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2011, 18:30_________________________________________________ Harahov i SM też są super bylem latem, od strony chodzenia po gorach, to takie tam kopki nie no tak to też byłem polatać latem latem to sie jeździ w takie góry w których można sobie pochodzić a zimą w takie na których można sobie pojeździć[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2011, 21:52_________________________________________________a czy my robimy jakiegoś spota teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 no tak zdecydowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 to zmień w podwieszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi