blind1 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Inkognito ja mam ITG praktycznie nowy filtr, do 300 KM, średnica wyjścia chyba 76 mm + olejek w spray'u, mogę sprzedać w cenie nowego -10%, i tak stracę ale nie potrzebuję bo moje V8 lepiej chodzi na normalnym filtrze + gotts mode nie wiem czy nie będzie za duży ja mam średnice 70mm... tak mi się wydaje hmmm ale jak byś jutro miał czas można by zrobić przymiarkę jak by pasował to bym go łyknął daj jakiś namiar na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 ja mogę wpisać to wpisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 witam z ranca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 witam z ranca tez witam. tez z ranca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 :hi:[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 17:29_________________________________________________ ja mogę wpisać to wpisz wpisałem :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 no dzis to sie koledzy nie wysilili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 no dzis to sie koledzy nie wysilili no a kto zjadł pierwsze śniadanie, a obiadek, a deserek ... no i z dziećmi się zająłem przez ponad 3h i trening interwałowy niedawno skończyłem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 ja na driftach byłem i miałem mini spota z Inkognito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Kumpel robił fotki na torze dzisiaj https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/298755_2314645518509_1620579235_32408216_1794889768_n.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 ja mam filmiki http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 ja mam filmiki http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee ale na to trzeba sie logowac? [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 21:34_________________________________________________szukam kontaktu do kogos pracujacego w Trial na Przemysłowej lub w INTER CONSULT S.A. na Dąbrowskiego chodzi o serwis komorek Samsung. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 hmm mam kumpla www.gsmdoctor.pl .. zadzwoń może coś Ci pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 http://www.youtube.com/user/variotech74?feature=mhee spróbuj tak, powinno banglać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 spróbuj tak, powinno banglać i teraz probuj wyprzedac taka ciezarowke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 ostatnio widziałem jak 2 skakanki lusterkami się spotkały i jedna na scyzoryk poszła dobrze, że nie jechałem blisko nich bo śmierć na miejscu by była po takim spotkaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 ostatnio widziałem jak 2 skakanki lusterkami się spotkały i jedna na scyzoryk poszła dobrze, że nie jechałem blisko nich bo śmierć na miejscu by była po takim spotkaniu jakie skakanki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 2 x Scania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 no to fakt nieciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Musashi, a wiesz co to Renia (Magnumka), wanna, firanka, lodówa albo beczka? chyba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi