variocustoms Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 cholera mam koszta, wymiana klocków przód i tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 cholera mam koszta, wymiana klocków przód i tył ile taka przyjemność do ciężarówki? [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 15:20_________________________________________________ bardzo bry zamoczyłeś z rana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 400 za komplet + usługa ale nie wiem jeszcze ile bo tylne tarcze muszą być minimalnie splanowane, obecne klocki z tyłu są grube ale się zeszkliły pomimo tego, że tarcze są nacinane jak by nie było to na zimę przyda się zadbać o hamulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 400 za komplet + usługa ale nie wiem jeszcze ile bo tylne tarcze muszą być minimalnie splanowane, obecne klocki z tyłu są grube ale się zeszkliły pomimo tego, że tarcze są nacinane jak by nie było to na zimę przyda się zadbać o hamulce to jeszcze bez tragedii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 niby nie, ale zawsze takie niespodziewane koszta mnie wkurzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 bry bardzo bry zamoczyłeś z rana? To samo pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 zamoczyłeś z rana? [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 18:36_________________________________________________ 400 za komplet + usługa ale nie wiem jeszcze ile bo tylne tarcze muszą być minimalnie splanowane, obecne klocki z tyłu są grube ale się zeszkliły pomimo tego, że tarcze są nacinane jak by nie było to na zimę przyda się zadbać o hamulce sam zrob, bedzie taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 19:52_________________________________________________Bart-S czy w styczniu albo w lutym znajdziesz chwilke by zerknac w moja skrzynie biegow, wnerwia mnie ten dziwny dzwiek na pierwszym biegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 19:52_________________________________________________Bart-S czy w styczniu albo w lutym znajdziesz chwilke by zerknac w moja skrzynie biegow, wnerwia mnie ten dziwny dzwiek na pierwszym biegu Spoko - dasz mi znać z tygodniowym wyprzedzeniem kiedy chcesz wlecieć i załatwione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 19:52_________________________________________________Bart-S czy w styczniu albo w lutym znajdziesz chwilke by zerknac w moja skrzynie biegow, wnerwia mnie ten dziwny dzwiek na pierwszym biegu Spoko - dasz mi znać z tygodniowym wyprzedzeniem kiedy chcesz wlecieć i załatwione. super, dziekuje. rozumiem ze twoja dostane jako auto zastepcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 19:52_________________________________________________Bart-S czy w styczniu albo w lutym znajdziesz chwilke by zerknac w moja skrzynie biegow, wnerwia mnie ten dziwny dzwiek na pierwszym biegu Spoko - dasz mi znać z tygodniowym wyprzedzeniem kiedy chcesz wlecieć i załatwione. super, dziekuje. rozumiem ze twoja dostane jako auto zastepcze Tak ale trzeba wpłacić kaucję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 19:52_________________________________________________Bart-S czy w styczniu albo w lutym znajdziesz chwilke by zerknac w moja skrzynie biegow, wnerwia mnie ten dziwny dzwiek na pierwszym biegu Spoko - dasz mi znać z tygodniowym wyprzedzeniem kiedy chcesz wlecieć i załatwione. super, dziekuje. rozumiem ze twoja dostane jako auto zastepcze Tak ale trzeba wpłacić kaucję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 19:52_________________________________________________Bart-S czy w styczniu albo w lutym znajdziesz chwilke by zerknac w moja skrzynie biegow, wnerwia mnie ten dziwny dzwiek na pierwszym biegu Spoko - dasz mi znać z tygodniowym wyprzedzeniem kiedy chcesz wlecieć i załatwione. super, dziekuje. rozumiem ze twoja dostane jako auto zastepcze Tak ale trzeba wpłacić kaucję 1zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 19:52_________________________________________________Bart-S czy w styczniu albo w lutym znajdziesz chwilke by zerknac w moja skrzynie biegow, wnerwia mnie ten dziwny dzwiek na pierwszym biegu Spoko - dasz mi znać z tygodniowym wyprzedzeniem kiedy chcesz wlecieć i załatwione. super, dziekuje. rozumiem ze twoja dostane jako auto zastepcze Tak ale trzeba wpłacić kaucję 1zł biore , odbiore swoj za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Piotruś - raz-dwa zatęskniłbyś za V6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Piotruś - raz-dwa zatęskniłbyś za V6. hmmm, po roku Tobie o tym opowiem [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 20:53_________________________________________________co prawda to prawda nigdy mnie nie zawiodlo ma 200 000 przekulane i ma naprawde jeszcze epy co nie miara :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Piotruś - raz-dwa zatęskniłbyś za V6. hmmm, po roku Tobie o tym opowiem K, wracam do garażu [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 20:54_________________________________________________2.8 z tego co pamiętam miały o wiele lepszą renomę niż 2.4... Wszystko super, oprócz spalania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Piotruś - raz-dwa zatęskniłbyś za V6. hmmm, po roku Tobie o tym opowiem K, wracam do garażu nie zawracam gitary, milego wieczoru, narson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi