variocustoms Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Marcin a jak mam splanować tarcze w domu? pilniczkiem do paznokci? BTW ceny mają rozsądne , to nie ASO Audi za wymianę oleju i filtra biorą 60 zł brutto, olej sam kupuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 08:15_________________________________________________ Marcin a jak mam splanować tarcze w domu? pilniczkiem do paznokci? tarcze dac do toczenia, a montaz demontaz samemu. to przeciez nie ja rozpaczam, ze mam koszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 doberczak z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Marcin a jak mam splanować tarcze w domu? pilniczkiem do paznokci? BTW ceny mają rozsądne , to nie ASO Audi za wymianę oleju i filtra biorą 60 zł brutto, olej sam kupuję jak chcesz tarcze robić .. to możesz do Dziubala jechać (StylePoznan.com ), ale nie wiem ile to kosztuje, na Głogowskiej, niedaleko nowego wiaduktu robi tarcze, sprzęgła ... itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 dzięki za podpowiedzi ale skorzystam jednak z serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 ale ruch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Jakby kibole popracowali trochę na stadionie ... ile energii byłoby zaoszczędzonej i sił na burdy by już nie mieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 ale z doopy pogoda :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 ale z doopy pogoda :gwizdanie: a biegać trzeba aktualnie pikne słońce wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert0392 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Witam to będzie ktoś jutro na zlocie?? bo moze bym sie garnoł.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 a biegać trzeba właśnie wróciłem ale po 5 tygodniach szkolenia (czytaj chlania i obżarstwa ) to była męczarnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Ja teraz codziennie dojeżdżam do Poznania , dziś tez byłem w innych sprawach także na jutrzejszą wyprawę już nie mam siły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 a biegać trzeba właśnie wróciłem ale po 5 tygodniach szkolenia (czytaj chlania i obżarstwa ) to była męczarnia... ja wróciłem jakąś 1h temu ... Marysię zabrałem żeby picie wiozła ... polecieliśmy prawie 18ście [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 19:48_________________________________________________ Witam to będzie ktoś jutro na zlocie?? bo moze bym sie garnoł.... jakby Młodzik i Musa się zapowiedzieli to wpadłbym ... Młodzik weź zasilacz , mam dla Was naklejki, a dla Musy RAM [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 19:52_________________________________________________Niby nędzny Opel Astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 ja też mogę wpaść jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Ja raczej odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi